Fortnite: forældrenes guide til de mest populære video spil i skoler

1228

Hvis du har børn mellem otte og 18, chancerne er du har hørt om online multiplayer shooter Fortnite: Battle Royale. Her er hvad du behøver at vide

@keefstuart

Gift 7 Mar 2018 12.08 GMT

Sidst opdateret den Ons 7 Mar 2018 16.26 GMT

Fortnite: Battle Royale

Fortnite: Battle Royale
Foto: Epic Games

Du ved, en video-spil har gjort det, når ITV dagtimerne programmet Denne Morgen indlæg på sin Facebook side, der beder forældrene, hvis deres børn er afhængige af. Du kan være endnu mere sikker, når der indlæg tiltrækker næsten 60.000 kommentarer. I dette tilfælde spillet er Fortnite: Battle Royale, en lys, fræk multiplayer shooter. Det blev udgivet sidste år, og er nu en af de største online-spil derude.

Med mere end 40 millioner spillere over hele verden, chancerne er enten dine børn eller deres venner er allerede passionerede fans. For nogle, der fandom kan godt være, der grænser til besættelse. Skulle du være bekymret? Her er hvad du behøver at vide om spillet.

Hvad er Fortnite: Battle Royale?

Kort sagt, det er en masse online slagsmål, hvor 100 spillere springer ud af et fly om til en lille ø og derefter kæmpe mod hinanden, indtil kun én er tilbage. Skjult rundt om øen er våben og genstande, herunder armbrøster, rifler og granatkastere, og spillerne skal bevæbne sig, mens du udforsker landskab og bygninger. Det er også muligt at indsamle ressourcer, som giver dig mulighed for at bygge strukturer, hvor du kan skjule eller forsvare dig selv. Som kampen skrider frem, spilbare område, der er løbende reduceret, så deltagerne er tvunget tættere og tættere sammen. Den sidste overlevende vinder.

Facebook

Twitter

Pinterest

Se en trailer for Fortnite: Battle Royale

Hvor kom den fra?

Fortnite blev oprindeligt udgivet i juli 2017, men det startede faktisk ud som en fire-spillers kooperative overlevelse spil, der foregår på en postapocalyptic Jorden. Spillere havde til at bygge shelters og forsvare sig mod plyndrende zombier. Senere på året, men spillets udvikler, Epic, har bemærket den enorme succes af PC titel PlayerUnknown ‘ s Battlegrounds (PUBG), som gruber 100 spillere mod hinanden i en sidste-mand-stående kamp. PUBG var stærkt påvirket af the Hunger Games romaner og af Japansk movie Battle Royale, og den er solgt i over 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Behørigt inspireret, Episke besluttet at frigive en ny version af Fortnite med meget lignende gameplay. Derfor, Fortnite: Battle Royale.

Det nye spil ankom i September sidste år, og de udvikler lavet tre geniale beslutninger. Den blev først lanceret som et selvstændigt afsnit adskilt fra den oprindelige Fortnite (nu kendt som Fortnite: Redde Verden), giver det mulighed for at få en dedikeret fanbase, for det andet, blev det udgivet som et helt gratis digital download, hvilket gjorde det let tilgængelige, og for det tredje det kom ud ikke bare på PC ‘en, men på Xbox og PlayStation – hvilket betød, at alle konsol-ejere, der havde hørt om PlayerUnknown’ s Battlegrounds, men ikke har en PC kan nu spille noget meget lignende, til, gratis. (En Xbox Én version af PlayerUnknown ‘ s Battlegrounds er nu tilgængelig, men Fornite slå det til punch.)

Hvorfor er det så populært, med børn?

Tja, det er gratis, det er sjovt, og det er et meget dumt, skæv humor. Mens PUGB har en seriøs, realistisk visuel stil, Fortnite: Battle Royale har meget lyse, næsten tegneserie-lignende grafik, samt masser af latterlige emner og kostumer, som rumdragter og dinosaur udstyr.

Du kan også trække en lang række dansetrin i løbet af spillet, og nogle af disse har taget en kult appel i skolegården i hele verden. Tandtråd, der er inspireret af den virale video af drengen danse med Katy Perry i løbet af hendes Saturday Night Live udseende sidste forår, er dybest set dette års dab. Alt dette betyder, at spillet er rigtig sjovt at se så godt som spil, hvilket gør det til et kæmpe hit med alle de kendte video spil YouTubers og streamers dine børn kærlighed, som Ali-og En DanTDM. De er broadcasting mange timer af sig selv at spille spil med deres millioner af fans, hvilket gør Fortnite den mest sete spil på de store streaming-tjeneste Spjæt.

Facebook

Twitter

Pinterest

YouTube gamer Ali-En spiller Fortnite: Battle Royale

Det er også muligt at slå dig sammen med en ven, eller en gruppe af venner, og konkurrere som en duo eller en trup. Dette tilføjer et socialt element, og deltagerne er i stand til at chatte, som de spiller, brug af hovedtelefoner og mikrofoner. Mange børn er i dag danner Fortnite hold, og bruger en masse af deres fritid på at spille og øve spillet sammen.

Smart, udvikleren tilføjer nye elementer, funktioner og afspilningstilstande på en ugentlig basis, så der er altid en ny grund til at komme tilbage og spille, og fans kan lide at vise, at de har det nyeste gear. Mine sønner var besat med oplåsning af “Rust Herren” outfit, tydeligt inspireret af Star Herre i Guardians of the Galaxy.

Hvor meget koster det?

Spillet er gratis, og spillerne er i stand til at låse op for nye elementer, som de fremskridt uden at betale noget. Men hvis du købe et Premium-Kamp Pass kan du få adgang til eksklusive tøj og genstande – differentieret, så gør det godt i spillet, eller som udfører ugentlige udfordringer for at tjene flere pointsunlocks adgang til flere produkter. En Kamp Pass koster 950 V-Bukke, som er spillets egen valuta – du er nødt til at betale £7.99 at hente 1.000 V-Bukke, som varer indtil udgangen af sæsonen. Fortnite: Battle Royale er opdelt i sæsoner, med sæson tre, der kører indtil den 22 April. Efter at en ny pass bliver nødt til at være købt.

Det er også muligt at købe nye niveauer individuelt, så du kan spille dem med det samme. Hver række koster 150 V-Penge for at låse op på denne måde, og der er 100 niveauer. (Det er meget usandsynligt, at nogen vil købe dem alle, men det er £120 værd.)

Ingen af de elementer, der er optjent gennem Kamp Pass gør spilleren mere magtfuld eller give et gameplay fordel; de er rent kosmetisk. Men der er en masse ros, der er knyttet til at få de seneste, mest tøj og børn, der gerne vil holde med at spille for at låse disse elementer. Du huske, da du var på skolen, og bare måtte have de nyeste cool Nike? Det er ligesom der, men virtuelle.

Hvordan kan jeg begrænse, hvor meget de spiller?

Hvis de spiller på en Xbox eller PlayStation-du kan bruge forældrekontrol til at begrænse varigheden af gaming-sessioner (eller udelukke dem fra spillet helt, hvis du føler dig despotiske). Det er en god idé at opstille endelige spille sessioner af, siger, en time eller 90 minutter, at bruge nogle form af timeren (et stopur, en egg timer, eller måske spørge Alexa for en nedtælling). Du kan nødt til at have et Mastermind-stil”, jeg har startet, så jeg vil afslutte” – reglen om: Fortnite kampe kan vare op til 20 minutter, og hvis du forlanger, at de er færdig med at spille midt i et spil, de vil forlade hold-kammerater i stikken og du mister eventuelle point, de har optjent i løbet af denne kamp. Der kommer til at forårsage en masse vrede.

Bør forældre være bekymret for, om vold?

Selv om Fortnite er et multiplayer shooter, det har en meget lyse, venlige visuelle stil, og det ikke skildrer de blodige vold. Ligesom Nintendo spil Splatoon, det tager masser af underholdende gameplay begreber fra den mere modne skyde spil, men anbringer dem i et ikke-truende, ikke-realistisk verden. Mine sønner kalder det “Call of Duty for børn”.

Den gode nyhed er, som med alle spil, besættelse i sidste ende vil passere for alle, men de mest engagerede spillere – og hvis dine børn er rigtig gode? Godt, der er en voksende professionelle eSports scene omkring spillet, komplet med kontante præmier. Du aldrig vide, hvilken barndom hobby kan blive til en levende.