Dubai-baserede start arbejder på den hurtigste superbil i verden

1085

Mens mange bilproducenter er ved at udvikle ekologichnogo og billig offentlig transport, forsøger at reducere omkostningerne og forenkle produktionen af sin fremtidige biler, det Dubai baserede selskab Devel Seksten går den anden vej. Formålet med start er at skabe den mest kraftfulde og hurtigste bil i verden.

Supercar, som i Devel Seksten arbejder for fire år, vil være i stand til hastigheder på op til 500 kilometer i timen, og dens kapacitet vil være 5.000 hestekræfter. Den første fungerende prototype af sin bil udviklere vil blive vist på Dubai motor show i et par dage.

Prototypen af en særlig motor med en volumen på 12,3 liter, der allerede er blevet oprettet. Det var det første arbejde, der blev vist for to år siden. Monster designet af den Amerikanske selskab Steve Morris Motorer. Hertil kommer, at den Devel Seksten forlyder, at der er tiltrukket til at udvikle den bil i den italienske selskab Manifattura Automobili Torino, som har en omfattende erfaring i at skabe superbiler, og vil hjælpe med at implementere de ideer, som udviklere.

Oplysninger om forekomsten af bilen i salg, såvel som dens pris, udviklere stadig ikke afsløre. Tilsyneladende, i denne information, de holdt til en udstilling.

Dubai-baserede start arbejder på den hurtigste superbil i verden
Vyacheslav Larionov