Helgen Chill: Star Trek, Kingsman: Den Gylne Sirkel, og Mer

70

69nde Emmy Awards fant sted forrige helg, der online-plattformer Netflix, Amazon, og Hulu fått 120 nominasjoner, og en god del av vinner. Black Mirror, Master of None, og Kronen alle plukket opp som vinner, men det var Den Herre er Fortellingen som virkelig ryddet opp for Hulu, med gevinster for Fremragende Drama, Fremragende Regi, og Utestående hovedrolleinnehaver.

Showet er bekreftet å være å få en andre sesong som tar det utover Margaret Atwood er 1985-roman, og med den første sesongen universelt ros, vi er spent på å se hva som kommer neste. Selv om det ligger i en dystopiske fremtiden, dets historie resonerer ubehagelig med den verden vi lever i, og forhåpentligvis den andre sesongen vil også holde opp et speil på samme måte.

Den Herre er Fortellingen Er et Veldig bra Argument Mot Ortodoksien

På onsdag, Netflix ga oss den første full-trailer for The Punisher spin. Frank Castle var en stor del av Daredevil Sesong 2, og Punisher lover å være like brutal og intens, med traileren ser rett og slett fantastisk. Lanseringsdatoen for vis ikke har blitt annonsert enda, men det har fått til å være snart, vurderer det er en 2017 utgivelsen.

På torsdag, HBO annonsert at det har beordret en pilot for et show basert på Watchmen – denne utgaven vil ha Damon Lindelöf ved roret. Tegneserien hadde blitt tilpasset til en anstendig film av Zack Snyder, men med lengden av historien, et TV-show føles som at det ville være en bedre passform for Vekterne. Det er også noen flere nyheter om Game of Thrones prequels at HBO er å jobbe på. Utvalg rapporter som Bryan Cogman, som har jobbet på showet siden Sesong 1 vil være å skrive en femte oppfølgeren, bortsett fra de fire vi allerede visste var i arbeid. Ikke alle av disse vil bli gjort om til show, åpenbart, men HBO har åpenbart ikke vil Game of Thrones til slutt etter den siste sesongen neste år. Ikke for mye er kjent ennå, men George R R Martin har utelukket teorier som disse prequels vil være basert på hans Dunk og Egg historier, eller Robert Opprør.

Og bare i tilfelle det var noen tvil, BoJack Horseman kommer tilbake for en femte sesong. Showet, som nettopp lansert en ødeleggende ennå hysteriske fjerde sesong på Netflix er en av de mest snakket om animerte viser i nyere tid, med en kraftig blanding av dumme vitser og reell følelsesmessig gevinst. Det er generelt blitt hyllet av kritikere og har legioner av dedikerte fans, så den nye sesongen er ingen overraskelse. Vis kom via den offisielle BoJack twitter håndtak, selv om lanseringsdatoen ikke har blitt nevnt ennå.

Det er all underholdning nyheter for denne uken. Velkommen tilbake til Helgen Chill, din one-stop destination for hva å se, spille, eller lytte til denne helgen. Her er de beste plukker:

TV:
God Plass
En fisk ut av vann komedie satt i “Det Gode Sted”, forestillingen om en kvinne som ender opp i himmelen ved en feil, og prøver å blande seg i uten å bli funnet ut. Kort sagt, typisk sprø hijinks, bortsett fra at den vis – skapt av Michael Sur, som også er en co-skaperen av Brooklyn Ni-Ni – hadde en veldig frisk tone, og en overraskende vri slutter i den første sesongen finale.

Skuespiller Kristen Bell (Veronica Mars) som kvinne som ikke bør være i himmelen, showet hadde en time lang premiere denne uken. Uten å komme inn i spoilere, vis gjør en god jobb med å bygge på sesong-avslutningen, og finner en måte å holde premiss frisk til tross for i hovedsak å treffe på reset-knappen.

Anmeldelser av den nye sesongen har vært veldig positive, og showet er lyse og fargerike pastell innstillinger, kombinert med en ond følelse av humor, gjør overraskende god tv, mye som Brooklyn Ni-Ni, så gi det et forsøk.

Hvordan få tilgang til: NBC, Sesong 1 er nå tilgjengelig på Netflix India tidsbruk: 30 minutter, ukentlig

Star Trek: Discovery
Star Trek er tilbake etter mer enn et tiår, og så langt ser det veldig lovende. Angi et tiår før den opprinnelige serien, show finner sted om bord på USS Discovery. Den første sesongen er delt inn i to deler av åtte episoder hver, med andre sett av episoder på grunn av frigjøring i januar. De to første episodene vil slippe sammen på September 24, etterfulgt av en ny episode hver uke.

Showet vil bli sendt på Netflix rundt om i verden, og for første gang, viser det fører er kvinner og minoriteter. Mens Star Trek har alltid vært inkluderende i sin visjon av fremtiden, dette er fortsatt mer enn vi har sett fra serien i tidligere versjoner.

Tidlig reaksjoner har vært svært positive, men omtaler ikke tilgjengelig ennå. Likevel, fans som har sett den premiere si at Trek lore og verden-bygningen de håpet er der, og det visuelle er veldig filmatisk. Det er basert på bare de to første episodene av kurset, så forventer mer detaljerte visninger i ukene som kommer.

Hvordan få tilgang til: CBS Alle Tilgang/ Netflix
Tidsbruk: 8 Episoder av 60 minutter hver

Gjennomsiktig
Amazon Prime Video eksklusive TV-show Gjennomsiktig er tilbake for sin fjerde sesong, og det vil åpenbart være tilgjengelig på online streaming-tjenesten. Historien dreier seg rundt en Los Angeles-familien og deres liv etter oppdagelsen at den personen de kjente som sin far er transpersoner.

Showet, som stjerner Jeffrey Tambor (Arrested Development) som Maura (tidligere Mort) Pfefferman, er delvis satt i Israel i den nye sesongen, som Pfeffermans gå på “en åndelig og politisk reise [at] graver dypt inn i deres families historie”, førte til Maura tale på en konferanse i landet. Det hun gjør en overraskende oppdagelse, som resten av familien følger henne og har emosjonelle historier på egenhånd.

Den tredje sesongen er vurdert på 100% på Rotten Tomatoes, og den har vunnet to Golden Globes. Den fjerde sesongen, som vil være tilgjengelig fra fredag med alle episodene utgitt sammen, fortsetter å få gode anmeldelser, men falters litt i steder. Tidlig anmeldelser si at mens showet fortsetter å være stor, det er blitt litt røff rundt kantene.

Hvordan få tilgang til: Amazon Prime Video
Tidsbruk: 10 episoder av 26 minutter hver

Filmer: Kingsman: Golden Circle
Oppfølgeren til Kingsman: Secret Service, Den Gylne Sirkel lover å bære frem den samme stilisert vold og over toppen humor som laget den første filmen så minneverdig. Basert på en tegneserie av Mark Millar (mest kjent for Kick-Ass, men han har også arbeidet på titler som Ønsket, borgerkrig, og Gamle Mannen Logan), Golden Circle bringer i den Amerikanske kolleger til de opprinnelige tegnene, mens også bringe tilbake Colin Firth karakter, som ble skutt i hodet i den første filmen.

Mange av de andre karakterene fra den første filmen kommer tilbake også, inkludert Taron Egerton, som kommer tilbake som hovedpersonen, Eggsy, sammen med Merlin (Mark Strong), Charlie (Edward Holcroft), og Roxy (Sophie Cookson). Nye ansikter inkluderer Julianne Moore, Halle Berry, Pedro Pascal, Channing Tatum, Jeff Bridges, og Elton John. Dessverre, mens Firth er Galahad slå død, ble ting mer finalen for Mark Hamill ‘ s Professor Arnold.

Tidlig anmeldelser av filmen har vært blandet, med sin lange lengde bringe et område som ble påpekt. Det dobler ned på alt som den første filmen hadde å tilby – for bedre eller verre. Men, det lover mye moro, selv om det går av skinnene på enkelte punkt, i henhold til de vurderinger.

Hvordan få tilgang til: Ut i kinosalene
Tidsbruk: 2 timer og 21 minutter

Wonder Woman
Etter en rekke kritiske savner, Wonder Woman utgitt i juni i år, og ga DC Universe et løft med en hit som var elsket av anmelderne, og har gjort penger på å starte opp. Filmen er nå tilgjengelig på DVD og om du gikk glipp av det, eller hvis du bare ønsker en kopi til rewatch, nå er din sjanse. Filmen pakket i Wonder Woman ‘ s opprinnelse historie med en fisk-ut-av-vannet element som kriger som vokste opp på en magisk øy lære å kjempe gjør sin vei gjennom den moderne (vel, World War i era) verden.

Selv om filmen ikke var uten feil, det har vært et fyrtårn av håp for DC, og banet vei for Justice League, noe som frigjør dette året. Skuespillere Gal Gadot som Diana av Themyscria (navnet superkvinnen faktisk ikke brukt i filmen), sammen med Chris Pine som en Amerikansk spion som arbeider for Britiske under første Verdenskrig, filmen ble regissert av Patty Jenkins, som har blitt bekreftet for å gå tilbake til direktør er sete for oppfølgeren, som er satt under den Kalde Krigen, og kommer til å lansere i 2019.

Wonder Woman Er en Sårt Tiltrengt Seier for Flailing DC-Universet

Anmeldelser av filmen var stort sett positiv, med vår egen gjennomgang beskriver det som en sårt tiltrengt seier for flailing DC Universe. Filmen handlet med alvorlige problemer som er like relevante i dag som de var i den første Verdenskrig epoken den er satt i, men også holdt et skjevt humoren kommer. Action-scener, spesielt ved klimaks, var et område der det falt et lite kort.

Hvordan få tilgang til: Ute nå på DVD
Tidsbruk: 2 timer og 21 minutter

Den Store Syke
Hvis du gikk glipp av det i kinoer, Store Syke er nå ute på DVD. Skrevet av, og skuespillere Silicon Valley Kumail Nanjiani, filmen er en semi-selvbiografisk historie som hadde sin verdenspremiere på Sundance Film Festival. Det følger en interracial par og hvordan de håndtere kulturelle forskjeller, og er løst basert på forholdet mellom Nanjiani, og hans co-writer Emily V. Gordon.

Gordon ‘s karakter er spilt av Zoe Kazan, og andre i filmen inkluderer Holly Hunter (Batman v Superman: Dawn of Justice) og Ray Romano (Alle Elsker Raymond), som spiller Gordon’ s foreldre, Anupam Kher og Shehnaz Treasurywala, for å nevne noen. Nanjiani og Gordon giftet seg i 2007, og filmen er for det meste omhandler en fiktiv gjenfortelling av hendelsene som ledet opp til dette, og enden studiepoeng inkluderer faktiske bilder av de to i deres bryllup.

Filmen rommer en 98 prosent vurdering på Rotten Tomatoes, og ble rost for å være morsomme, alvorlige, og intelligent. Filmen var jevnt lovprist av kritikere som hyllet den for å revitalisere rom-com-sjangeren, og forestillinger, spesielt av de to fører, har også høstet mye ros.

Hvordan få tilgang til: Ute nå på DVD
Tidsbruk: 2 timer og 4 minutter

Tv-spill: Project CARS 2
Prosjektet BILER ut i 2015, og oppfølgeren er ute nå på PC, Xbox-En, og PS4. Serien har et bredt utvalg av baner og biler, og lener seg mot simulering side av realisme, men Prosjektet BILER 2 er angivelig mer tilgjengelig og lettere å plukke opp enn i det første spillet var.

Formatet i spillet er kjent, med karriere-modus lar deg jobbe deg opp fra racing go-karts å superbiler, og andre moduser, for eksempel raske løp, og online race mot andre mennesker som alle er tilgjengelige. Rase spor er ekte spor, eller i nærheten kopier, inkludert berømte spor fra fortiden som ikke er i bruk lenger, og spillet har også skitt spor og is denne gangen.

Spillet selv om spillet er sagt å være lettere å komme inn er det fortsatt mye av kompleksitet, og det er ingen arcade racer. De fleste anmeldelser si at du vil ha til å mestre bremsing, og det vil ta tid og tålmodighet til å bygge opp den kompetansen du trenger for å vinne. PC-versjonen av spillet støtter også VR med en Oculus Rift eller HTC Vive, og gjør en god jobb i VR – forutsatt at du har maskinvare for å håndtere det.

Hvordan få tilgang til: Damp, En Xbox eller Playstation 4
Tidsbruk: Så mye du vil, egentlig

Marvel vs Capcom Uendelig
En overraskelse avsløre på fjorårets PlayStation-Opplevelse, Marvel vs. Capcom: Infinite er et slåssespill fra Street Fighter og Resident Evil-hitmaker, Capcom. Pitting tegn fra både Marvel og Capcom universer i kamp, det er en fersk ta på den veletablerte serien, som har siste oppføring utgitt i 2011.

De fire ansikt knapper kan for to par lette og tunge angrep, med kontrolleren utløser slik at du kan bytte mellom dine krigere eller aktivering av Infinity Steiner – modifikatorer som lar deg øke statistikken din. I tillegg til dette, kan du hengi seg over toppen angrep kjent som Hyper Kombinasjoner. Fra Iron Man ved hjelp av en gigantisk kanon, til Dead Rising er Frank West ramming en vogn full av provisoriske våpen inn i motstandere, disse er gal briller som gjør gameplay mer underholdende enn du forventer.

Spillet er underholdende, med fokus på tilgjengelighet, men produksjonen verdier som er langt fra hva vi har kommet til å forvente. Det er en mindre karakter troppen denne gangen, og en nonsens tomten, men forhåpentligvis en tilgjengelig spillopplevelse og over toppen kombinasjoner vil gjøre opp for noe av det.

Hvordan få tilgang til: Damp, En Xbox eller Playstation 4
Tidsbruk: Så mye du vil, egentlig

NBA 2K18
Den langvarige NBA 2 k basketball sim får en ny oppføring med NBA2K18. Serien fikk sin start under Sega, før han flyttet til 2K sports; dekk er blitt en ny oppføring hvert år siden 1999, og lag og spillere, er identiske med stor grad av forsiktighet. Serien er kjent for sin karriere modus, noe som er blitt et fast innslag i andre sport spill i dag.

Den siste utgaven av spillet ser fantastisk ut, og løfter nyansert og gjennomtenkt gameplay for basketball fans. AI har også blitt styrket, og spiller mer i takt med den måten lagene blir simulert virkelig ville. Noen saker fra tidligere versjoner har også vært adressert, men NBA 2K18 har også lagt til mikro-transaksjoner i større grad enn før.

Anmeldere har vært priste spillet, spesielt for å gjøre individuelle spillere til å føle seg unike og mer som sine virkelige motstykker, og totalt sett er spillet høres ut som en ekte steg opp, men det er spørsmålet om hvordan mikro-transaksjoner vil påvirke opplevelsen.

Hvordan få tilgang til: Damp, En Xbox eller Playstation 4
Tidsbruk: Så mye du vil, egentlig