Minecraft Beta på Xbox En Bekräftad för att Stöd för Mus och Tangentbord

74

Minecraft är ett av de mest populära spelen runt om i världen och det är en stor majoritet av spelare som föredrar att spela spelet med hjälp av musen och tangentbordet på sina Datorer. Om stöd för tangentbord och mus var den enda som hindrar dig från att spela spel på Xbox, har vi goda nyheter för dig. Beta-versionen av Minecraft, som stödjer cross-platform play, har nu bekräftat att funktionen stöd för mus och tangentbord.

I en podcast med anknytning till spelet, en av de Minecraft-utvecklarna klargjorde att beta version av spelet som faktiskt har stöd för mus och tangentbord, som det påpekas i en rapport från MSPoweuser. Dem som har spelat spelet håller med om att det finns vissa element inom spel som kan vara mer praktiskt att hantera med dessa två tillbehör snarare än en controller.

Dock, det hela kommer ner till preferens och med nu, vi kan åtminstone uppskatta att det finns fler alternativ tillgängliga för de som vill spela spelet. Medan Minecraft-utvecklaren klargjorde att beta stöd för tangentbord och mus, vi kommer att få vänta i den fullständiga versionen för att få någon bekräftelse på det stöd som det kan lika väl vara en bonus för dem som testar beta-version, MSPoweruser påpekar. På denna punkt verkar det troligt att stödet kommer att göra sin väg till full version men vi skulle rekommendera att hålla tummarna.