Vandaag de Zonsverduistering Links een Pad Nachtmerrie-Verkeer in Zijn Kielzog

63

GIF-Afbeelding: Google Maps/Gizmodo

Voor maanden, zelfs jaren, amateur-astronomen, fotografen en iedereen die de best mogelijke weergave van de huidige zonsverduistering zijn het plannen van uitstapjes in het fenomeen is het pad van de totaliteit. Nu dat het voorbij is, dat wordt overgelaten worden miljoenen korrelig Instagram foto ‘ s—en een traffic nachtmerrie die sporen hetzelfde pad als de verduistering van de schaduw.

Twitter is @dicktoblerone lijkt te zijn van de eerste plek dit fallout, die duidelijk zichtbaar is op Google Maps’ live traffic-functie. De meest verstopte asfalt slagaders momenteel kunnen worden gevonden in het Zuidoosten, is de laatste regio te zien van de totale zonsverduistering in de hemel. Het verkeer kan zijn even verschrikkelijk in het Noordwesten iets eerder, maar het lijkt te hebben opgeruimd.

De volgende keer dat er een totale zonsverduistering zichtbaar in de Verenigde Staten is op 8 April, 2024, zodat u genoeg tijd om een huis te vinden ergens in de buurt van de schaduw is weg, dus u hoeft niet te maken hebben met verkeer nachtmerries als deze periode van zeven jaar vanaf nu.

[Twitter @dicktoblerone via Twitter @lanewinfield]