Staar U bij Deze Ongelooflijke Eclipse Beelden

51

Foto: AP

Als je het lezen van dit bericht, gefeliciteerd met elementaire instructies te volgen en niet het branden van je netvlies gebrand tijdens het kijken naar vandaag de dag van de eclips. Voor een paar uur, mensen in Amerika zou kunnen zetten naast de talloze verschrikkingen van dit jaar en staren naar de hete bol gas letterlijk houden van ons allen in leven. Het was eigenlijk heel prettig!

Nu dat het allemaal voorbij is, kunt u kijken verlangend naar wat beelden van de zonsverduistering. Terwijl het geen beat het zien van de zonsverduistering in het echte leven, als je toevallig om te worden opgesloten in een kerker tijdens de totaliteit, dit is waarschijnlijk je beste optie.

De Zon en de Maan misschien niet helemaal gestolen van de show, dat wel. Eerlijk gezegd, de echte winnaars van de huidige eclipse? Deze Goede Jongens en Meisjes: