Je Kunt Eigenlijk Iets Goed Doen Met Die Eclipse Bril

60

Foto: Getty

Proficiat aan degenen van u die gebruikt de juiste zonne-eclips bril en was getuige van het fenomeen zonder permanente schade aan uw visie. Goed werk! Maar nu vraagt u zich waarschijnlijk af wat te doen met die dun stukken karton en zwart polymeer dat waren eigenlijk onbetaalbaar slechts enkele uren geleden.

Gelukkig Astronomen Zonder Grenzen heeft aangeboden om hen uit handen, zodat kinderen in staat zullen zijn om ze te gebruiken in toekomstige verduisteringen. De organisatie zegt dat het zal binnenkort bekendmaken van een programma gewijd aan de herverdeling van de bril naar scholen in Azië en Zuid-Amerika, waar er zal worden zonsverduisteringen in 2019.

“Dit is een kans voor scholen om een uit de eerste hand wetenschap ervaring die ze anders misschien niet zouden hebben” Astronomen Zonder Grenzen President Mike Simmons vertelde Gizmodo. “Veel scholen in ontwikkelingslanden hebben niet de middelen voor het wetenschappelijk onderwijs, en dit is een zeldzame kans dat inspireert studenten en docenten en toont hen dat de wetenschap is iets wat ze kunnen doen. Het kan een lichtpuntje voor de jonge mensen die niet anders zien een pad naar een carrière als dit.”

De organisatie ‘ s missie is om astronomie-gerelateerde opleiding en uitrusting voor de ontwikkelingslanden. Het verhoogt geld om te kopen van een nieuwe bril voor kinderen, maar het is de hoop van deze gelegenheid gebruik maken om te bouwen van een voorraad. Terwijl de organisatie nog niet aangekondigd een adres voor donoren te sturen bril om te proberen om het woord te verspreiden, voordat mensen ze weg te gooien en plannen op het vrijgeven van een lijst van adressen snel. Simmons zei Astronomen Zonder Grenzen wil dat mensen vasthouden aan hun bril tijdens het regelen voor sterrenkunde-verenigingen en bedrijven om hen te ontvangen.

Als je echt niet kan wachten om zich te ontdoen van uw super-specs, kunt u sturen naar Astronomen Zonder Grenzen’ corporate sponsor, Wetenschappelijke Onderzoeken, gebaseerd op 621 Madison Street, Springdale, Arkansas.

Aan de andere kant, als je niet de zorg over het inspireren van toekomstige generaties astronauten en astronomen, je kon altijd gewoon bewaren voor het zonnen met je ogen open of het bekijken van een nucleaire ontploffing.

[Astronomen Zonder Grenzen]