Sarahah App: Hvad Er Det, og Hvordan du kontrollerer, hvem Der har Sendt Beskeder?

898

Sarahah app har vundet terræn siden over den seneste uge, og slutter tendenser, såsom Prisma app, der steg hurtigt i den offentlige bevidsthed. Om det fortsat vil være et hit eller forsvinde i et par uger, er nogens gætte, men for nu Sarahah app er noget svært at undgå at se i din Facebook news feed. Selvfølgelig, alle er spekulerer på, hvordan at finde ud af, hvem der har sendt Sarahah beskeder til dem. Hvis du har lignende spørgsmål omkring app ‘ en, eller bare undrer dig over, hvad der gør den så populære på de sociale medier i disse dage, vi har alle svarene, du ønsker nedenfor.

Sarahah app – sådan fungerer det

Ideen er simpel – du oprette en Sarahah profil, som alle kan besøge. Selv uden at være logget på, kan folk besøge din profil og efterlade beskeder, anonymt. Hvis de er logget på, er meddelelser, der stadig er anonym som standard, men brugeren kan vælge at tag deres identitet. På modtagere app, alle indkommende beskeder dukke op i din indbakke, og du kan flag-beskeder, skal du slette dem, svare på eller foretrukne dem til at finde dem senere.

Du ville blive overrasket over at lære, at Sarahah app er faktisk et par måneder gamle, og er allerede blevet et hit i regioner som Egypten og Saudi-Arabien, efter at en BBC-rapport. Men selv om app ‘ en er blevet meget populære, det er helt polariserende. For eksempel, selv om det har (i skrivende stund) 10,305 5-stjernede anmeldelser på Google Play, er det også fået 9,652 1-stjernede anmeldelser, der viser, at en nær 50/50-opdeling i udtalelsen. Skaberne beskrevet det ved at sige: Sarahah hjælper folk selv udvikle ved at modtage konstruktiv anonym feedback.

Det er ikke mindst på grund af, at anonymiteten gør det muligt for mennesker til at handle og opføre sig på en sårende måde, uden hensyn til konsekvenserne. Selv positive anmeldelser på App Store stadig advarer om, at dette program er ikke for svage sjæle. Endnu en 5-stjernet anmeldelse nævner, at folk får en masse hadefulde kommentarer.

sarahah privacy settings sarahah

Nu, for at være fair, har udviklerne også se på måder til at forbedre oplevelsen. Privacy-funktioner betyder, at du kan fjerne din profil fra søgeresultaterne, og dermed begrænse publikum til mennesker, som du deler din profil, og du kan også slukke adgang for uautoriserede brugere – det er kun folk, der er logget på, vil være i stand til at kommentere. Du kan også blokere en afsender, så selv hvis du ikke kan se navnet på den bruger, de vil ikke være i stand til at sende dig en besked igen.

Resten af Sarahah erfaring er fortsat utrolig barebones selv. Det har et formål i tankerne, og leverer en hurtig og klar erfaring på den front. Det kunne se bedre ud, æstetisk set, men ud fra et funktionelt perspektiv dens design nemt tjener sit formål.

Sarahah Exposer og Sarahah Spyer, gøre disse arbejde?

Med den anonymitet funktion af Sarahah app skjule identiteten af meddelelsens afsender, modtageren, der er flere hjemmesider, der hævder at afsløre identiteter til modtageren. Chief blandt disse websites er Sarahahexposer.com og Sarahahspyer.com, som er blevet populære høflighed WhatsApp fremad. Dog, disse er blot falske påstande, og der er ingen måde at dekryptere identitet Sarahah besked afsendere endnu.

Sarahah er ikke den første anonyme beskeder-app, som vi har set, at der blæste op i popularitet selv. Yik Yak, Hemmelighed, og Whisper er nogle af de populære apps i den seneste tid for at forsøge at udfylde denne funktion. For de fleste af disse apps er blevet mere sociale, der gør samspillet mere offentlige. Sarahah fokus er mere på beskeder, og mindre på de sociale medier, og så hvis du besøger en anden brugernes profil vil ikke vise noget, medmindre de vælger at gøre offentlige stillinger.

I sidste ende om, så fuldt anonyme kommentarer, og ikke giver brugerne mulighed for at reagere på meddelelser betyder, at det er en mulig vej for mobning. Det er meget trendy lige nu, men vi har set andre hemmeligholdelse baserede platforme buzz det op og derefter løber ud i sandet. Der er visse afgørende forskelle til Sarahah, men det er for tidligt at sige, om den har, hvad det kræver at holde længere end de andre gjorde.

Sarahah er tilgængelig gratis på Android og iOS.