Sarahah App: Hva Er Det, og Hvordan du kan Kontrollere hvem Som har Sendt Meldinger?

1454

Sarahah app har vært å få fotfeste siden den siste uken, bli med trender som Prisma app som steg raskt i offentlige bevissthet. Om det vil forbli en hit eller visne bort i noen uker er det noen som kan gjette, men for nå Sarahah app er noe vanskelig å unngå å se i din Facebook news feed. Selvfølgelig er alle lurer på hvordan å finne ut hvem som har sendt Sarahah meldinger til dem. Hvis du har lignende spørsmål om appen, eller bare lurer på hva som gjør den så populær på sosiale medier i disse dager, vi har alle svarene du trenger-du nedenfor.

Sarahah app – hvordan det fungerer

Ideen er enkel – du opprette en Sarahah profil, som hvem som helst kan besøke. Selv uten å logge inn, folk kan besøke din profil og legge igjen meldinger, anonymt. Hvis de er logget på, meldinger er fortsatt anonym som standard, men brukere kan velge å tagge sin identitet. På mottakere app, alle innkommende meldinger dukker opp i innboksen, og du kan flagge meldinger, må du slette dem, svare på eller favoritt dem for å finne dem lett senere.

Du ville bli overrasket over å vite at den Sarahah app er faktisk et par måneder gammel, og har allerede blitt en hit i regioner som Egypt og Saudi-Arabia, ifølge en BBC-rapporten. Men selv om appen har blitt svært populært, det er ganske polariserer. For eksempel, selv om det har (i skrivende stund) 10,305 5-stjerners anmeldelser på Google Play, er det også fikk 9,652 1-stjerners anmeldelser, viser en nær 50/50-deling i mening. Skaperne beskrives det ved å si: Sarahah hjelper folk selv-utvikler ved å motta konstruktiv anonym tilbakemelding.

Det er i hvert fall delvis på grunn av at anonymitet gjør folk i stand til å handle ut og oppføre seg i sårende måter uten hensyn til konsekvensene. Selv positive anmeldelser på App Store fortsatt advare deg om at dette programmet er ikke for svak hearted. Et annet 5-stjerners gjennomgang nevner at folk får mye av hatefulle kommentarer.

sarahah privacy settings sarahah

Nå, for å være rettferdig, utviklerne er også på utkikk etter måter å forbedre opplevelsen. Personvern funksjoner betyr at du kan fjerne profilen din fra søkeresultatene, begrense publikum til folk som du deler din profil med, og du kan også slå av tilgang til uautoriserte brukere – det er bare folk som er logget inn vil være i stand til å kommentere. Du kan også blokkere avsendere, så selv om du ikke kan se navnet på brukeren, de vil ikke være i stand til å sende deg en melding på nytt.

Resten av Sarahah erfaring er fortsatt utrolig barebones om. Den har ett formål i tankene, og leverer en rask og klar erfaring på den fronten. Det kan se bedre ut, estetisk sett, men fra et funksjonelt perspektiv dens design er lett tjener sin hensikt.

Sarahah Exposer og Sarahah Spyer, gjøre disse fungerer?

Med anonymitet funksjon av Sarahah app maskering identiteten til avsenderen av meldingen fra mottakeren, det finnes flere nettsteder som hevder å avsløre identiteten til mottakeren. Chief blant slike nettsteder er Sarahahexposer.com og Sarahahspyer.com som har blitt populære høflighet WhatsApp fremover. Imidlertid, dette er bare falske påstander, og det er ingen måte å dekryptere identiteter av Sarahah melding avsendere ennå.

Sarahah er ikke første anonyme meldinger-appen vi har sett at det blåste opp i popularitet om. Yik Yak, Hemmelig, og Hviske er noen av de populære apper i nyere tid for å prøve å fylle denne funksjonen. For det meste, disse appene har blitt mer sosial, noe som gjør vekselsvirkningene mer offentlig. Sarahah fokus er mer på meldinger og mindre på sosiale medier, og så besøke en annen brukernes profil vil ikke vise noe, med mindre de velger å gjøre innleggene offentlige.

Til syvende og sist om, slik at fullstendig anonyme kommentarer, og ikke lar brukerne til å svare på meldinger som betyr at det er en mulig vei for mobbing. Det er veldig trendy akkurat nå, men vi har sett andre hemmelighold baserte plattformer buzz opp og deretter slått ut også. Det er visse viktige forskjeller å Sarahah, men det er for tidlig å si om det har hva det tar til å vare lenger enn de andre gjorde.

Sarahah er gratis tilgjengelig på Android og iOS.