Hachchi begint nu 7500 euro per uur

75

AMSTERDAM –

Voormalig kamerlid Wassila Hachchi, dat aan het begin van vorig jaar plotseling uit de Tweede Kamer verdwenen, heeft een nieuwe carrière. Zij is ingehuurd als spreker en voorzitter. Een lezing van 30 tot 60 minuten kost 7500 euro.

De Speakers Academy, waar Hachchi te boeken, denk dat het niet storm zal lopen, omwille van het hoge tarief van Hachchi. De meeste sprekers vragen voor 2000 tot 5000 euro. In de begeleidende tekst op de website die Hachchi haar hele leven, “de publieke zaak heeft gediend’. “Als een militair, ambtenaar en Lid van het nederlandse parlement. Het blijft in de publieke zaak te dienen, nu als een sociaal ondernemer. (…) Haar werk heeft hetzelfde thema: de dialoog. Ze is zelfverzekerd en weet echt menselijk contact.”