Fujifilm Instax Mini 9 Revision

770

Instant film kameraer er sjovt lille legetøj at have omkring. De er nemme at bruge og du kan få et udskrevet foto på stedet med det ikoniske retro-look, som vi forsøger at genskabe i vores sociale apps. Men denne tendens har ikke rigtig fanget på i Indien, på trods af Fujifilm ‘ s udvalg af instant-kameraer, der fås her i et stykke tid nu.

Selskabet håber at vende tingene rundt med sin seneste model, kaldet Instax Mini-9. Det har en forbedret design, og hvilken bedre måde at målrette millennials og teenagere i dag end med tilføjelse af et selfie spejl? Lad os sætte den til test for at se, hvor godt det egentlig er.

 

Fujifilm Instax Mini 9 design og byggekvalitet

For Rs. 5,999, får du Instax Mini 9 kamera, en matchende rem, et sæt batterier, og et close-up linse vedhæftet fil. Du bliver nødt til at købe den instant film hver for sig. Det retails for om Rs. 1,020 for en pakke med to patroner, med 10 film ark i hver patron. Det nye kamera er til rådighed i funky pastel nuancer, og hvad vi har, Lime Grøn med os i dag.

Fujifilm Instax Mini-9 er bygget udelukkende af plast, men pasform og finish er god med ingen rå kanter, skæv leddene. Omkring tilbage, vi har et lille rum til filmen patron, en optisk søger, og en tæller, der viser dig antallet af ubrugte film ark tilbage. Batterierne slot i på den side, og der er en løkke til håndledsrem på begge sider af kameraet.

Fujifilm Instax mini 9 lights ndtv fujifilm

Det slot, hvor den behandlede film er slynget ud, er på toppen. I front har vi flash og lys måling sensorer, som automatisk at justere eksponering. Der er en udløseren her og en tænd / sluk-knappen ved siden af linsen. Ringen omkring objektivet kan bruges til at skifte mellem forskellige eksponeringsindstillinger, men den eneste, du kan faktisk tvinge kameraet til at bruge, er Hi-Nøgle, som indeholder flash til at gå ud på sin maksimale intensitet for lav-lys situationer. Resten af tiden, vil kameraet automatisk fastlægge den bedste eksponering og skifte til det, der er angivet af de forskellige LEDs omkring den ringe belysning.

Fujifilm Instax Mini-9 specifikationer og funktioner

Den Instax Mini 9 s instant film ark giver dig 62 x 46cm fotos. Den måde det fungerer på er, at hver enkelt film ark indeholder kemikalier, i lille pose i bunden, og når den udsættes for lys, de kemikalier, der er skubbet ind i rammen ved hjælp af ruller, som det er blevet skubbet ud fra kameraet. Filmen springer ud kun et par sekunder, efter at du trykker på udløserknappen, men det tager cirka to minutter for at udvikle sig fuldt ud. Ligesom med traditionel Polaroids, du kan tilpasse de hvide rammer med beskeder, tegninger, osv.

Fujifilm Instax mini 9 back ndtv fujifim

Kameraet er udstyret med en to-element linse med en fast lukkertid på 1/60 af et sekund. Blænde varierer afhængigt af, hvilke eksponering-tilstand er valgt, og kan variere fra f/12.7-f/32. Flash-altid brande, uanset lysforholdene. Close-up linse klip på forsiden af de vigtigste linse og lader dig skyde objekter så tæt som en fod væk fra linsen. Der er virkelig ikke meget til dette kamera andre end at tænde det og skydning.

Fujifilm Instax Mini 9 ydeevne, og batteriets levetid

Da dette ikke er et digitalt kamera, der er ingen filer til at vise for kvaliteten til at blive bedømt efter. Det endelige output er trykt på filmen, ark, og det er det. Kredit-kort størrelse fotografier gøre for sjove minder, men kvalitet er ikke altid forudsigeligt.

Kameraet er behagelig at holde, og let nok til en-hånds brug. Da søgeren er placeret til venstre for kroppen, og du ikke kan se gennem linsen, placeringen af dit motiv, vil altid være modsvaret af en lille, medmindre du ved præcis, hvordan at kompensere. Det er bedst at forlade nogle af plads omkring dit fag, for at undgå at skære dem ud. Med hver ny patron, den første melodi, du trykker på udløserknappen, det beskyttende ark, vil den blive spyttet ud, hvorefter selve filmen ark vil blive brugt.

Vi fandt mange overeksponerede områder i offentlig billeder taget i dagslys, hvilket resulterer i vasket-out detaljer. Den Instax Mini-film, som vi har brugt en ISO 800 rating, så det er op til kameraets lys sensor til at justere blænden, men selv på det smalleste sted, er det svært at få en detaljeret skudt i sollys. Tingene er bedre indendørs, når lyset er mere kontrolleret. I et godt oplyst rum, vi formåede at få relativt detaljerede nærbilleder med det monterede objektiv. Farver var ikke alt for dårlig, selv om alle billeder, der har det lidt uklare udseende, som nogle ville kalde “retro”. Det er også vigtigt at bemærke, at Instax Mini 9 virker bedst for close-ups, og ikke retter for godt, med motiver på en afstand.

Fujifilm Instax mini 9 photos review ndtv fujifilm

Ligesom den overeksponering problem, når du optager i lyse dagslys, nogle af de billeder vi tog indendørs havde en blød fokus. I svagt lys, er det bedst at bruge Hi-Tasten mode, da det resulterer i et godt oplyst billede, fjerne de fleste skygger omkring dit emne. Det er dog ikke egnet til close-ups, som de lyse flash vil overeksponere dit emne. Du er nødt til at lære balancen, men det betyder, at du ender med at spilde en hel masse film, plader, der er ikke ligefrem billige.

En pakke med 20 film, plader koster omkring Rs. 1,000. hvilket svarer til omkring Rs. 50 per foto. Hvis du vil have lidt bedre værdi, du kan afhente pakker af 100 ark, som detailmarkedet for lidt under Rs. 4,000, som arbejder ud til omkring Rs. 40 pr foto. Husk, at disse film har en udløbsdato.

Selskabet siger, at der hvert sæt af to AA-batterier skulle kunne holde i omkring 100 skud, men dette vil variere afhængigt af, hvilken eksponering, du ender med at bruge mere ofte.

Dommen

Fujifilm Instax Mini-9 er en funktionel opgradering over Mini 8, med dens nyttige close-up linse og selfie spejl, at en masse mennesker vil forholde sig til. Rs. 5,999 er ikke for meget for et kamera, der spytter trykte billeder næsten med det samme. Det er en påmindelse om en enklere tid, hvor vi ikke har den luksus at kunne tage hundreder af billeder på én gang, da hver har til at tælle. Mini 9 er et kamera du bryde ud til fester eller andre sociale sammenkomster, hvor disse instant fotos gør for sjov og personlig, mementos af de gode tider. Plus, evnen til at have disse fysiske billeder i din tegnebog med dig har sin appel.

Brug det på daglig basis, vil ikke være meget økonomisk, som vi leder efter til en pris af mindst Rs. 40 pr billede, og det er, hvis du vælger værdien pakke af film ark. Også, detaljer, klarhed og eksponering i billeder er altid en smule hit-or-miss. Dette kommer med det område af instant-kameraer, så hvis du kan lide tanken om fotos, der har forskellige Instagram-lignende filtre til dem, så du vil være tilfreds med det.

Pris: Rs. 5,999

Fordele

 • Bygget godt og nem at bruge
 • Instant udskrevne fotos
 • Selfie linse er en eftertænksom ud

Ulemper

 • Pris pr foto er ikke meget økonomisk
 • Billeder manglende klarhed
 • Eksponering er ikke altid præcise

Ratings (Ud af 5)

 • Design: 4
 • Billedkvalitet: 3
 • Performance: 3
 • Værdi For pengene: 3
 • Alt i alt: 3