Ik Vond een 15-inch Laptop Die het Niet een Totale Pijn

68

Alle afbeeldingen: Alex Cranz/Gizmodo

Ik zat op de trein, twee laptops, een tablet en een e-reader vol in mijn tas. Er was een moment van opluchting—ik zou niet in geslaagd om addertje onder het gras zitten op een spits trein—en toen voelde ik dat een moment van pure angst. Mijn portemonnee gevoeld ongewoon licht, ondanks dat het vol gadgets. Zeker te licht voor een portemonnee met een 15-inch laptop. Die zijn reuze logge monsters die laat je nooit vergeet ze zijn ingepakt in uw zakken. Maar toen ik rukte mijn tas open en keek in de verlichting terug. De nieuwste 15-inch Samsung Notebook 9 was weggestopt veilig, zo licht dat ik vergeten had ik het.

De Notebook 9 (en ik ben een verwijzing naar de 15-inch versie, tenzij anders aangegeven), is wat de toekomst van de grote laptops moet worden. Het komt in twee versies: De $1250 één met 8GB RAM ik beoordeeld, en een $1,400 één met 16GB RAM en een Nvidia 940MX video kaart. Beide hebben Kaby Meer i7-processor, 256GB Ssd, en een breed scala van zoet-poorten (inclusief HDMI, Ethernet -, USB 3.0-en USB-C). Ze hebben de goederen die men zou verwachten van een 15-inch laptop zonder het gevoel te omslachtig als een 15-inch laptop. Gooide in een tas of verloren in een stapel boeken wordt uitgevoerd in het appartement, de Notebook 9 voelt zich zo licht als een veel kleiner apparaat.

Mensen die op zoek gaan naar een 15-inch laptop meer en meer zeldzaam ras. In het verleden waren de feitelijke keuze voor iedereen die dat nodig hebben een balans van kracht en draagbaarheid, maar de 13-inch laptops hebben zo veel verbeterd dat de 15-inch laptop is niet helemaal voelde het als een noodzaak voor bijna iedereen deze dagen. Het is uitgegroeid tot de laptop van je pick-up, omdat u wilt (of moet) een groot scherm.

De Notebook 9 niet verandert dat. Hoewel de 15-inch aandelen van dezelfde 1080p resolutie als de 13-inch. Het scherm is slechts een paar centimeter groter—de dezelfde grootte als de 1080p display te vinden in de Dell XPS 15, of de MacBook Pro ‘ s 2880 x 1800 display. Kleuren zijn levendig, zelfs als u zich overbodige HDR-preset dat verhoogt het contrast voor een meer opvallende visuals tijdens het kijken van films of gaming.

Zo goed en groot, zoals het display, de laptop is nog steeds verlamd door de grootste zwak punt van de 15-inch laptops: de grootte van het verdomde ding. Maar voor mensen die willen een groter scherm, een minder verkrampte toetsenbord, of al die extra poorten, de Notebook 9 voelt als een grote mix van wat maakt de 13-inch en 15-inch laptops zo aantrekkelijk individueel.

Zoals ik al eerder heb opgemerkt, chief tussen de kwaliteiten van de 15-incher is geleend van de 13-inch laptops: Het is licht. Terwijl mijn vrienden en collega ‘ s waren terecht afschrikken door de grote, omvangrijke ogende exterieur, hun ogen puilden met vraag me af wanneer ik daadwerkelijk deze laptop in hun handen. Het weegt slechts, afhankelijk van de configuratie, 2.6-2.73 pond! Zowel de Dell XPS 15 en de 15-inch MacBook Pro weegt 4 kilo. Volgens de Laptop Mag, de gemiddelde 13-inch laptop klokken in op 3,2 pond. Dat betekent dat dit ding is niet alleen licht voor zijn grootte, het is een van de lichtere laptops die u nu al kunt kopen, ongeacht de grootte.

Het is ook goedkoper voor een laptop van de kwaliteit. De 15-inch MacBook Pro begint bij $2,400 en, de meest vergelijkbare Dell XPS 15 bouwen begint bij 1700 dollar, maar de Notebook 9 ligt op slechts 1.250 dollar. Dat is een prijs die meestal te vinden op kleinere apparaten, zoals de Dell XPS 13, Razer Blade Stealth, of de 13-inch Notebook 9 (dat geeft u 16GB RAM voor uw extra dollars).

Helaas, de 15-inch Notebook 9 ook geleend van haar pasvorm en afwerking die van zijn kleinere broertje. Terwijl de 13-inch Notebook 9 voelt strak en bijna verrassend betaalbaar met de plasticy afwerking, het voelt gewoon goedkoop aan een grotere, dikkere machine.

Net als bij andere 15-inch laptops, de levensduur van de batterij is alleen maar goed. De batterij van de 15-inch is gewoon 1200mAh groter dan het op de 13-inch, en alleen ekes over vijf of zes uur levensduur van de batterij bij regelmatig gebruik.

Als je echt een laptop van maximaal 15 inch als de 13 inch voelt gewoon te krap en klein is, dan is de Notebook 9 uitblinkt. Dat is niet zo mooi, maar het klaart de klus zonder bogging je naar beneden.

LEESMIJ-bestand

  • Het is licht.
  • Serieus, dit is de lichtste van de 15-inch laptop die je zou kunnen krijgen van uw handen op.
  • Deze is vrij goedkoop.
  • Als je echt behoefte aan een 15 inch laptop dan waarschijnlijk is dit op uw shortlist.