Dumbo Blekksprut Er Åtte Søte Ben Stone Cold Drap

1017

Bilde: OET/NautilusLive

Hei, seilere! Velkommen tilbake til Dyr Er Bra: Cephalopod Uke edition. Cephalopods, i tilfelle du lurer på, er en klasse av bløtdyr som blekksprut, blekksprut og akkar tilhører. Så uken kommer til slutten, og vi ønsker å gi en mye fortjente shoutout til en av de søteste tentakkel-babyer ut det: dumbo blekksprut (slekten Grimpoteuthis).

Denne voldsomme lite squish—som får sitt navn fra sin elefant-øret-som fins—er en deep sea dykker, som bor på 9800 til rundt 13 000 fot (ca 3000 til 4000 meter). I henhold til Aquarium of the Pacific, Dumbo blekksprutene har blitt funnet i Stillehavet, utenfor vestkysten av Usa og i nærheten av Australia.

Bare se på disse små Dumbos fly:

Selv om de er bare åtte inches høy, dumbo blekksprut kan være ganske hard. Det svalene byttedyr—som inkluderer krepsdyr og worms—helt hele!

“Dumbo blekkspruter innhylle deres byttedyr innenfor sine svømmehud armer for å gjøre en ballong rundt dem, og deretter bruker dem,” Dr. Nicholas Higgs, Assisterende Direktør i Plymouth University Marine Institute, fortalte Gizmodo.

Siden Dumbo Blekksprut liv så dypt, fange video av det er ganske sjeldne. Vi vil ta alle opptakene av dette flappy lille fyren vi kan få.