Amazon Salget Har Tilbudene på iPhone 7, OnePlus 3T, iPhone 6, og Mer

33

Amazon India er nå vertskap for en smarttelefon salg på sin hjemmeside med tilbud på merkevarer som Motorola, OnePlus, Apple, Samsung og andre. De tre-dagers Amazon salget vil gå på fram til juni 21, og bortsett fra smarttelefoner, kan du få tilbud og rabatter på tilbehør, bærbare datamaskiner, og selv hodetelefoner. Populære smarttelefoner som iPhone-7, OnePlus 3T (som etterfølger er klar for å bli avslørt denne uken), Moto G5 Plus, iPhone SE, Coolpad Note 5 Lite, blant andre, er opp for griper til rabatterte priser som en del av salget.

Amazon salg tilbud på mobiler

For det første, Amazon salg tilbyr OnePlus 3T 64GB på Rs. 29,999 med en exchange tilbud, og en Uten Kostnader EMI alternativ. Exchange-tilbudet er opp til Rs. 13,060 og det er også et tilbud fra Vodafone som får deg 45GB av gratis data for fem måneder. Videre, som en del av Amazonas salg, det er opp til 70 prosent av på OnePlus 3T tilfeller, og dekker så godt. Amazon er også å tilby dem å kjøpe den OnePlus 3T som en del av Amazonas salg, Amazon betaling av Rs. 250 hvis du streame video-innhold via den Prime Video-appen når du kjøper en smarttelefon. Til slutt, det er også en Bajaj Finserv Ingen Kostnader EMI alternativet gjeldende på OnePlus 3T 64GB starter på Rs. 2,499 for 12 måneder.

iPhone 6, Lenovo Z2 Plus, Ære 6X, Samsung Galaxy C7 Pro, og Mer Teknisk Tilbud

Som en del av Amazonas India salg, iPhone 7 32 GB, 128 GB og 256 GB er opp for griper til rabatterte priser av Rs. 42,999, Rs. 54,490, og Rs. 65,900 henholdsvis. Det er en ytterligere rabatt på opp til Rs. 13,060 også tilbud på bytte av en gammel smarttelefon, redusere kjøpet verdi ytterligere. Dette exchange tilbyr, er også oppført på iPhone 6 32 gb som er tilgjengelig til en rabattert pris av Rs. 24,999 som en del av Amazonas salg tilbud.

Moto Z er også tilgjengelig til en rabattert pris av R. 29,999, med flere exchange tilbud på opp til Rs. 13,060 også gjeldende ved kjøp av denne smarttelefonen. Det er flere Moto Mod rabatter også oppført ved siden av smarttelefonen under Amazon India salg. En lignende exchange tilbyr, er også oppført på Moto G5 Pluss samt Xiaomi Mi Maks Prime smarttelefoner.

Kommer til å budsjettert smarttelefoner, Coolpad Note 5 Lite har en Rs. 2,000 rabatt tilbud i løpet av Amazon salg og er tilgjengelig på Rs. 6,999.Samsung Galaxy On7 Pro smarttelefon er tilgjengelig til en rabattert pris av Rs. 8,690 med en exchange-tilbud på opp til Rs. 6,712 også aktuelt. Samsung On5 Pro er opp til tak for Rs. 7,190 og maksimum exchange-tilbudet er opp til Rs. 5,662.

Alle smartphone tilbud i Amazon India salg kan sees på Amazon nettsted.

Amazon salg tilbud på bærbare datamaskiner, mobil tilbehør, og andre produkter

Mobil tilbehør som minnekort og hodetelefonene har også vært oppført med lukrativ tilbud. Bærbare datamaskiner fra Apple, HP, Lenovo, Dell, og andre merker er også solgt til en rabattert pris, og noen av dem også liste opp en exchange-tilbud på opp til Rs. 10,000. Sjekk ut alle de bærbare pc-tilbudene her. Til slutt, Amazon tilbyr også rabatter på Tv-er og store apparater som en del av sin tre-dagers salg.