Nokia ‘ s Android Telefoner i Indien, BSNL 444 Plan, og Flere Nyheder i Denne Uge

83

Velkommen tilbage til vores ugentlige opsamling af nyheder fra verden af teknologi. I denne uge, fokus var Nokia, som brand gjort sin vej tilbage til Indien. HMD Globale, vogtere af Nokia brand, tre telefoner – Nokia 3, 5 og Nokia Nokia-6 – der alle Android-telefoner. På tidspunktet for lanceringen, selskabet bekræftede, at kun Nokia 3 vil gå på salg i juni. Nå, offline-eksklusive Nokia-3 er nu tilgængelig på din kvarter butik, en kendsgerning, at Gadgets 360 har været i stand til at bekræfte. Nokia 3 er den mest overkommelige af de tre nye Nokia Android-smartphones ved HMD Globale, efter at have været prissat i Indien på Rs. 9,499. Det har en 5-tommer HD-skærm, Android 7.0 Nougat, en 1,3 GHz quad core-processor, 16 gb lagerplads, og 2 gb RAM.

Nokia 3 vs Xiaomi Redmi 4 vs Oppo A37 vs Lenovo K6 Magt: Pris i Indien, Specifikationer, i Forhold

Prisen i Indien af Nokia 5 og Nokia 6 er Rs. 12,899 og Rs. 14,899 henholdsvis, og de vil gå op for bookinger/ pre-order i næste måned. Nokia 5 har en 5.2.-tommer skærm, der er drevet af en Snapdragon 430 SoC, med 2 gb RAM og 16 GB lagerplads, og en 13-megapixel kamera på bagsiden og 8-megapixel kamera. Nokia 6 på den anden side har en Snapdragon 430 SoC med 3GB RAM og 32GB lagerplads, sammen med en 16-megapixel kamera på bagsiden og et 8-megapixel kamera.

Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 Priser i Indien Annonceret: Begivenhed Højdepunkter

 

Den OnePlus 5 kommer til at lancere i næste uge – på verdensplan, efterfulgt af Indien start – og utætheder og officielle oprustning fortsatte i denne uge. En teaser bekræftet en opdateret OxygenOS kommer med OnePlus 5, komplet med tilføjelse af en blå lys filter. Har du en skyder for at gøre skærmen koldere eller varmere. OnePlus har indtil videre bekræftet, at OnePlus 5’s kamera på bagsiden vil være i stand til at bokeh effekt så godt. Den pris, specifikationer og billeder af telefonen, blev der også lækket endnu en gang. Med den seneste lækage, prisen for OnePlus 5 er blevet tippet til at starte fra $479 (omkring Rs. 30,800). Smartphone forventes at indeholde en 5,5-tommer fuld HD-skærm, og to RAM varianter – 6 GB og 8 gb.

Den globale afsløringen af din smartphone er planlagt til juni 20, mens en separat OnePlus 5 Indien lanceringen vil ske på juni 22. Registreringer af telefonen er startet i Kina og er allerede tiltrækker enorme tal, og efter Indien lanceringen, forventer OnePlus 5 pop-up events i Bengaluru, Delhi, Hyderabad, og Chennai. Et begrænset antal af OnePlus 5 enheder vil være til rådighed til salg i disse arrangementer, og alle kan komme ind for at købe telefonen.

OnePlus 5 Pris i Indien, Specifikationer, udgivelsesdato, og Mere: Hvad Siger rygtemøllen

I mellemtiden Afhængighed Jio effekt fortsætter med uformindsket styrke, som konkurrerende teleselskaber har intet andet valg end at droppe priserne fortsat skal være en attraktiv mulighed. BSNL præsenteret en ny plan, hvorefter det tilbyder 360GB data for Rs. 444, for forudbetalte brugere. Den BSNL 444 plan har en 90 dages gyldighed, og du kan bruge op til 4 gb 3G-data per dag, hvilket betyder, at du får op til 360GB af data, for en effektiv pris af Rs. 1.23 per GB. Ingen kaldelse fordele er inkluderet med BSNL 444 planer.

Idé rullet en ny plan, der tilbyder 70GB data for Rs. 396, med en grænse på 1 gb per dag for 70 dage. Kunder, der bruger denne pakke vil også få gratis Idé til Idé opkald. Og Afhængighed af Kommunikation (RCom) er også at tilbyde en 28 procent rabat på udvalgte efterbetalte planer for 1 år. Det tilbyder 30 GB med ubegrænset opkald til Rs. 499, eller på Rs. 333 med 1000 minutters taletid.

 

Telecom abonnent base krydsede 1,198 millioner i April, ifølge STUDIEVEJ, hjulpet på vej af Jio, men selskabet var den langsomste abonnent vækst i April. Jio nu har 112.55 millioner brugere, men kun tilføjes 3.87 millioner i April – som er langt fra den 19.6 mio det tilføjet i oktober. Plus, BROR siger, at teleselskaber har bedt om det at fastsætte en minimum pris for opkald og data, som kunne ende gratis opkald og chap data planer har vi vænnet sig til, da Jio lanceret.

Afhængighed Jio Siger Rivaler’ Undladelse af at Investere i Tech Forårsager Finansielle Stress

Moto mærke også formået at bo i nyheder denne uge takket være sin lancerer. Efter en række lækager, Lenovo endelig gjort Moto E4 og Moto E4 Plus smartphones embedsmand i USA og andre lande. Moto E4 er prissat til $129.99 (omkring Rs. 8,300), mens Moto E4 Plus starter ved $179.99 (omkring Rs. 11,600). Design klogt, både smartphones sport en metal tilbage med en cirkulær kamera ramme og antenne linjer. Moto E4 har en 5-tommer HD-skærm, en 1,4 GHz processor og 2 gb RAM, sammen med 16 gb lagerplads. Moto E4 Plus har en 5.5-tommers HD-skærm, og et ekstra 3GB RAM/ 32GB lagerplads variant som godt. Også, mens Moto E4 har en 8-megapixel bagside og 5-megapixel front kamera kombination, Moto E4 Plus har en 13-megapixel kamera på bagsiden.

I Indien, Moto Z2 Spille gik på salg i denne uge, både via Flipkart og offline kanaler. Telefonen er prissat til Rs. 27,999, og blev lanceret i Indien i sidste uge. Moto Z2 Spil understøtter Moto Mods og var hurtig og lydhør, når vi prøvede det. Bortset fra, at Moto C Plus er indstillet til at starte på mandag i Indien, og de vil være tilgængelige via Flipkart højre væk. Moto C Plus er rettet mod første gang smartphone-købere, og pakker en 4000mAh batteri. Det har også en 5-tommer HD-skærm, med en 1,3 GHz quad-core processor og 1 gb eller 2 gb RAM, sammen med 16 gb indbygget lagerplads.

 

Samsung fik i den handling, som godt, og der blev lanceret to nye telefoner i denne uge i Indien. Samsung afsløret to nye ‘J’ serie smartphones, Galaxy J7 Max og Galaxy J7 Pro, ved et arrangement i New Delhi. Både sport en slank metal unibody design med ingen falsen på venstre og højre kanter på din smartphone. Galaxy J7 Max og Galaxy J7 Pro er prissat til Rs. 17,900 og Rs. 20,900 henholdsvis, og vil være tilgængelige offline, og på Samsung ‘ s online butik, fra 20 juni og midten af juli hhv.

Google Digitises Delhi Historiske Baolis

Sammen med de to telefoner, den koreanske virksomhed også lanceret Samsung Betale et Mini. Samsung Betaler Mini er en ny form for betalinger via telefon, der understøtter Unified Betalinger Interface (UPI), sammen med mobile tegnebøger. I modsætning til Samsung Betale, “Mini” – version, der ikke understøtter “tryk og betale” evne, som du kan betale offline fra dine gemte debet-eller kreditkort.

HTC U11 “squeezable smartphone” blev lanceret i Indien prissat til RS. 51,990. Dens standout funktion er “Edge-Følelse”, der lader dig få adgang til forskellige funktioner blot ved at klemme på siderne af telefonen. Det vil være tilgængelig via Amazon og offline fra den sidste uge af juni. Telefonen sport en 5.5-tommers quad-HD-skærm, drevet af en 2.45 GHz quad-core Snapdragon 835 SoC, og Indien variant får 6GB RAM og 128 GB lagerplads.

 

Alcatel A3 10 tablet med 4G og opkald blev lanceret i denne uge på Rs. 9,999; det har en 10.1-tommer skærm, og er drevet af en 1.1 GHz quad-core-processor og 2 gb RAM. Vi så også lanceringen af den Intex Elyt E7 prissat til Rs. 7,999. Telefonen har en 4020mAh batteri, og kommer med en fingeraftryksscanner på bagsiden.

De Mest Interessante Ting på Computex 2017 Var Stole

Sennheiser lanceret Momentum in-ear trådløse motion hovedtelefoner på Rs. 14,999. Bluetooth-hovedtelefoner bruge NFC til parring, og hævder, at en 10-timers batterilevetid. En anden interessant lanceringen i Indien var Fujifilm Instax Mini 9 instant kamera. Kameraet vil sætte dig tilbage med Rs. 5,999 og giver dig en øjeblikkelig print på en 62x46mm foto. Det er en grundlæggende instant kamera, der er bedst til close-up fotos.

 

Google ‘ s Dagdrøm Udsigt VR headset er nu tilgængelige i Indien, prissat til Rs. 6,499. VR headset har været noteret på Flipkart og vil omfatte controller samt. Dagdrømme Udsigt VR headset-funktioner i retning af Samsung ‘ s Gear VR, og du bliver nødt Dagdrøm-understøttet smartphones, der er begrænset til Google Pixel, Pixel XL, og Moto-Z, for nu.

Intel annoncerede i denne uge, at det vil være at investere Rs. 1,100 crorer ($170 millioner) i Indien, på en ny R&D-center i Bengaluru, som vil generere 3.000 arbejdspladser. De nye investeringer er, i tillæg til $2 milliarder dollar (omkring Rs. 12,852 crorer) chip maker havde investeret i det land, indtil 2016.

I mellemtiden, selv om der er rygter om, at Amazon er søger at erhverve BigBasket i Indien, i OS, det gjorde en kæmpe flytte ind i den dagligvarer marked – at erhverve OS købmand Whole Foods for $13,7 milliarder. Gør det signalere en større interesse i rum, og gøre det BigBasket rygter mere sandsynligt? Vi vil sandsynligvis vide mere snart.

Og i et træk, der sandsynligvis er beregnet til at reducere sin afhængighed af Flipkart og Amazon ved at opfordre folk til at handle mere på sin butik, Xiaomi Indien har annonceret en “Belønning Mi” – program, der vil tilbyde rabatter, tidlig adgang til visse produkter til loyale kunder.

PS4 Pro Konkurrerer Med Xbox One S, Ikke Xbox One X: Microsoft