Nokia ‘ s Android-Telefoner i Indien, BSNL 444 Plan, och Mer Nyheter Detta Vecka

107

Välkommen tillbaka till vår veckovisa roundup av nyheter från världen av teknik. Denna vecka kommer fokus var Nokia, som varumärket gjort sin väg tillbaka till Indien. HMD Globala, förvaltare av Nokias varumärke, tre telefoner, Nokia 3, Nokia 5 och 6 Nokia – som alla Android-telefoner. Vid tiden för lanseringen har företaget bekräftat att bara Nokia 3 kommer att börja säljas i juni. Tja, offline-exklusivt för Nokia 3 är nu tillgängliga på ditt grannskaps-butik, ett faktum som Prylar 360 har kunnat bekräfta. Nokia 3 är den mest prisvärda av de tre nya Nokia Android smartphones med HMD Globala, efter att ha varit prissatta i Indien på Rs. 9,499. Den har en 5-tums HD-skärm, Android 7.0 Nougat, en 1.3 GHz quad core-processor, 16 gb lagringsutrymme och 2GB RAM-minne.

Nokia 3 vs Xiaomi Redmi 4 vs Oppo A37 vs Lenovo K6 Effekt: Pris i Indien, Jämfört Specifikationer

Pris i Indien av Nokia 5 och 6 Nokia är Rs. 12,899 och Rs. 14,899 respektive, och de kommer att gå upp för bokningar/ pre-order nästa månad. Nokia 5 har en 5.2.-tums skärm, drivs av en Snapdragon-430 SoC, med 2 gb RAM och 16 GB lagringsutrymme och en 13-megapixel bakre kamera på 8 megapixel kamera på framsidan. Nokia-6 å andra sidan har en Snapdragon 430 SoC med 3GB RAM och 32 gb lagringsutrymme, tillsammans med en 16-megapixel bakre kamera och en 8-megapixel kamera på framsidan.

Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 Priser i Indien Meddelade att en Händelse Höjdpunkter

 

Den OnePlus 5 kommer att starta nästa vecka – globalt, följt av Indien launch – och läckor och officiella uppbyggd som en fortsättning på denna vecka. En teaser bekräftade en fräsch OxygenOS kommer med OnePlus 5, komplett med tillägg av ett blått ljus filter. Du kommer att ha ett reglage för att göra skärmen kallare eller varmare. OnePlus har hittills bekräftat att OnePlus 5 bakre kameran kommer att kunna bokeh effekt också. Priset, specifikationer och bilder av telefonen var också läckt ut ännu en gång. Med den senaste läckan, priset för OnePlus 5 har varit tippade att starta från $479 (ungefär Rs. 30,800). Smartphone förväntas har en 5,5-tums full-HD-skärm, och två RAM-varianter – 6 GB och 8 gb.

Den globala avtäckningen av smartphone är planerad till den 20 juni, medan en separat OnePlus 5 Indien lanseringen kommer att ske den 22 juni. Registreringarna för telefonen har börjat i Kina och är redan locka stora mängder, och efter Indien lanseringen, förväntar OnePlus 5 pop-up händelser i Bengaluru, Delhi, Hyderabad och Chennai. Ett begränsat antal OnePlus 5 enheter kommer att vara tillgängliga för försäljning vid dessa evenemang, och vem som helst kan gå in för att köpa telefonen.

OnePlus 5 Pris i Indien, Specifikationer, Release Datum, och Mer: Vad ryktesspridning Säger

Samtidigt som Beroendet Jio effekt fortsätter med oförminskad styrka, som konkurrerande operatörer har inget annat val än att släppa priserna ska fortsätta att vara ett attraktivt alternativ. BSNL presenterat en ny plan, enligt vilken det är som erbjuder 360GB uppgifter för Rs. 444, för förutbetalda användare. Den BSNL 444 plan har en 90 dagars giltighet, och du kan använda upp till 4 gb 3G-data per dag, vilket innebär att du får upp till 360GB av data, för att på ett effektivt pris av Rs. 1.23 per GB. Ingen ringer förmåner som ingår med BSNL 444 planer.

Tanken rullat ut en ny plan som ger 70 GB data för Rs. 396, med en gräns på 1 gb per dag i 70 dagar. Kunder som använder detta pack kommer också få gratis Idé-att-Idé samtal. Och Reliance Communications (RCom) erbjuder också en 28 procent rabatt på utvalda abonnemang planer för 1 år. Det erbjuder 30GB med obegränsade samtal till Rs. 499, eller på Rs. 333 med 1000 minuter samtalstid.

 

Telekom kundbas korsade 1,198 miljoner i April, enligt STYRKETRÄNING, hjälpt av Jio, men företaget såg sin långsammaste abonnenttillväxten i April. Jio nu har 112.55 miljoner användare, men bara läggas till 3.87 miljoner i April – långt från 19,6 miljoner läggs det i oktober. Plus, STYRKETRÄNING säger att operatörerna har begärt det att fastställa ett lägsta pris för samtal och data, vilket skulle kunna innebära slutet för den fria samtal och chap data planer som vi har vant sig vid att sedan Jio lanseras.

Tillit Jio Säger Rivaler som inte Investera i Teknisk Orsakar Ekonomisk Stress

Moto varumärke också lyckats hålla i nyheter den här veckan tack vare lanseringar. Efter en serie av läckage, Lenovo äntligen gjort Moto E4 och Moto E4 Plus smartphones tjänsteman i USA och andra länder. Moto E4 är prissatta på $129.99 (ungefär Rs. 8 300 personer), medan Moto E4 Plus börjar på $179.99 (ungefär Rs. 11,600). Design vis, både smartphones sport en metall tillbaka med en rund ram kamera och antenn linjer. Moto E4 har en 5-tums HD-skärm, en 1,4 GHz-processor och 2GB RAM-minne, tillsammans med 16 gb lagring. Moto E4 Plus har en 5,5-tums HD-skärm, och en extra 3GB RAM/ 32GB lagring variant också. Också, medan Moto E4 har en 8-megapixel bak och 5-megapixel framsidan kamera kombination, Moto E4 Plus har en 13-megapixelkamera på baksidan.

I Indien, Moto Z2 Spela gick till försäljning den här veckan, både via Flipkart och offline-kanaler. Telefonen är prissatta på Rs. 27,999, och lanserades i Indien förra veckan. Moto Z2 Spela stöder Moto Mods och var snabb och lyhörd när vi provade den. Bortsett från att Moto C Plus är inställd att starta på måndag i Indien, och kommer att finnas tillgänglig via Flipkart direkt. Moto C Plus syftar till att första gången smartphone köpare, och rymmer en 4000mAh-batteri. Den har också en 5-tums HD-skärm, med en 1.3 GHz quad-core-processor och 1 gb eller 2 gb RAM-minne, tillsammans med 16 gb inbyggd lagring.

 

Samsung kom med i leken också, och lanserade två nya telefoner denna vecka i Indien. Samsung presenterat två nya ” J ” – serien smartphones, Galaxy J7 Max och Galaxy J7 Pro, vid ett evenemang i New Delhi. Både sport en tunn metall unibody design utan ram på den vänstra och högra kanter smartphone. Galaxy J7 Max och Galaxy J7 Pro är prissatta på Rs. 17,900 och Rs. 20,900 respektive, och kommer att vara tillgänglig offline, och på Samsung ‘ s online butik, från den 20 juni och mitten av juli respektive.

Google Digitises Delhis Historiska Baolis

Tillsammans med två telefoner, det koreanska företaget också lanseras Samsung Betalar Mini. Samsung Betalar Mini är en ny form av betalningar via telefon, stöd för Unified Betalningar Gränssnitt (UPI), tillsammans med mobila plånböcker. Till skillnad från Samsung Betala, “Mini” – versionen har inte stöd för “tap and pay” – funktion med vilken du kan betala offline från dina sparade betal-eller kreditkort.

HTC U11 “squeezable smartphone” lanserades i Indien kostar RS. 51,990. Dess enastående funktion är “Edge-Känsla” som låter dig tillgång till olika funktioner genom att helt enkelt klämma på sidorna av telefonen. Det kommer att finnas tillgängliga via Amazon och offline från sista veckan i juni. Telefonen har en 5,5-tums quad-HD-skärm, som drivs av en 2,45 GHz quad core Snapdragon 835 SoC, och Indien variant får 6GB RAM och 128GB lagringsutrymme.

 

Alcatel A3 10 tablett med 4G och röstsamtal var lanseras denna vecka på Rs. 9,999; den har en 10.1-tums skärm och drivs av en 1.1 GHz quad-core-processor och 2 gb RAM-minne. Vi såg också lanseringen av Intex Elyt E7 kostar Rs. 7,999. Telefonen har en 4020mAh batteri och levereras med en fingeravtrycksläsare på baksidan.

De Mest Intressanta Saker på Computex 2017 Var Stolar

Sennheiser lanserade Fart in-ear wireless motion hörlurar på Rs. 14,999. Bluetooth-hörlurar använder NFC för att koppla ihop och göra anspråk på en 10-timmars batteritid. En annan intressant lanseringen i Indien var Fujifilm Instax Mini 9 omedelbar kamera. Kameran kommer att ställa dig tillbaka av Rs. 5,999 och ger dig en omedelbar utskrift av en 62x46mm foto. Det är en grundläggande omedelbar kamera som är bäst för nära upp bilder.

 

Googles Dagdrömma Visa VR headsetet är nu tillgänglig i Indien kostar Rs. 6,499. VR headsetet har varit noterat på Flipkart och kommer att omfatta styrningen. Den Dagdrömma Visa VR headsetet fungerar i linje med Samsungs Redskap VR och du kommer att behöva Dagdrömma-stöd smartphones – som är begränsad till Google Pixel, Pixel XL, och Moto Z, för nu.

Intel meddelade i veckan att det kommer att investera Rs. 1,100 crores ($170 miljoner euro) i Indien, på ett nytt fou-centrum i Bengaluru, vilket beräknas ge 3 000 jobb. Den nya investeringar är ett komplement till 2 miljarder dollar (ungefär Rs. 12,852 crores) chipstillverkaren hade investerat i landet till 2016.

Samtidigt, även om det går rykten om att Amazon är ute efter att förvärva BigBasket i Indien, i USA, det gjorde en enorm flytta in matvaror på marknaden – skaffa OSS matbutiken Whole Foods för $13,7 miljarder. Är detta signalera ett större intresse i rymden, och göra BigBasket rykten mer sannolikt? Vi kommer sannolikt att få veta mer snart.

Och i ett drag som innebar förmodligen att minska sitt beroende av Flipkart och Amazon genom att uppmuntra folk att handla mer om sin butik, Xiaomi Indien har aviserat en “Belöning Mi” – programmet som kommer att erbjuda rabatter och tidig tillgång till vissa produkter, till trogna kunder.

PS4 Pro Konkurrerar Med Xbox One S, Inte Xbox One X: Microsoft