OnePlus 5 Retad för att Vara Mer Kompakt Än 3T, prisinformation Spets

52

OnePlus är definitivt vet hur man håller potentiella köpare av sina produkter engagerade. Samtidigt som företaget nyligen uppmanade sina användare att välja rutan design för sin kommande OnePlus 5 smartphone, det har nu gett användarna något mer att prata om. Efter att ha avslöjat att OnePlus 5 kommer att vara “den tunnaste flaggskepp”, har företaget släppt en teaser-bild med en stark antydan om utformningen av smartphone. Separat, de specifikationer OnePlus 5 har läckt ut igen och en känd analytiker har gett en uppskattning pris för smartphone.

Prata först om den officiella teaser, OnePlus på torsdag ut en bild på Twitter med rubriken “Titta in i skuggorna. Vad gör du 5ee?” I bild (överst), OnePlus 3T kan ses tydligt men det är helt klart något under det som gömmer sig i skuggorna. Som bolaget har ersatt bokstaven “S” med siffran “5” i sin beskrivning, som det har gjort i tidigare teasers om OnePlus 5, är det en tydlig indikation på att den kommande smartphone kommer i ett mycket kompakt format än tidigare telefoner i serien.

Vad OnePlus 5 Behov till Bästa iPhone-7 och Samsung Galaxy S8

Som OnePlus VD Pete Lau bekräftade nyligen att OnePlus 5 kommer att finnas tunnaste flaggskepp telefon ännu, men den översättning som orsakar förvirring om huruvida han menade i serien eller generellt, smartphone ser ut att ha en mycket användarvänlig design som lätt skulle passa in i händerna.

OnePlus5 retail androidauthority OnePlus Retail Box Android Authority

Vi går vidare till läckage, Android Myndigheten har fått sina händer på den påstådda OnePlus 5 låda och om de läckta bilder är något att gå efter, den tungt tippade dubbla kamera inställd på telefonen kommer att vara som marknadsförs med slogan: “Dubbla Kamera. Tydligare Bilder.” En läcka publiceras på Kinesiska mikrobloggar sajten Weibo har vidare uppgett att OnePlus 5 kommer med ett 3300mAh batteri, som kommer att vara betydligt mindre än den på föregångaren som rymmer en 3400mAh batteri, som påpekats i en rapport från PhoneArena.

Som OnePlus har bekräftat att det har bantats ner utformningen av smartphone, en mindre batteri kapacitet sitter också i linje med tillgänglig information.

Slutligen, välkända analytiker Pan Jiutang har delat med sig av sina beräkningar för prissättning av OnePlus 5 på Weibo som han säger att den kommande OnePlus flaggskepp är sannolikt att kosta någonstans runt CNY 3,000 (ungefär Rs. 28,300), rapporter MobiPicker. Som OnePlus 3T lanserades av företaget vid CNY 2,699 (ungefär Rs. 25,500) och företaget har höjt priserna på sina smartphones med varje ny modell, den uppskattning sannolikt inte att vara alltför långt borta. Det har spekulerats i att detta är prissättningen för 128 GB-varianten av telefonen och inte för 64 gb-varianten, påpekar PhoneArena.

Det är viktigt att notera att dessa är uppskattningar för den Kinesiska prissättning av smartphone och Indiska prissättning av OnePlus 5 kan variera beroende på olika faktorer.

Detta är tunga mängd spekulationer och läckor för att smälta och en nypa salt bör komma väl till pass till bolaget slutligen bestämmer sig för att avslöja OnePlus 5. Nuvarande läckor tyder på att telefonen väntas lanseras den 15 juni.

Tillbaka till officiella teasers, och vi vet så mycket att OnePlus 5 kommer att lanseras i Sommar, sport en Qualcomm Snapdragon 835 SoC, bära en på framsidan fingerprint-sensor, och har en kamera som utvecklas i samarbete med DxO. Bolaget också retad en kamera prov som visar utmärkt i svagt ljus.