Google Bilder Kan Snart Be Deg om å Identifisere deg Selv: Her er Hvorfor

29

På Google I/O tidligere denne måneden, søk gigantiske annonsert den Foreslåtte Deling av funksjonen for bilder-appen, og nå Google Bilder har begynt å spørre brukerne å identifisere seg til å hjelpe den i å implementere denne funksjonen. Separat, og appen har nå nådd 1 milliard installerer fra Google Play.

Starter med Forslag til Deling, har i hovedsak bruker maskinen lære å minne deg på å dele bilder med de som er i disse bildene. For å implementere denne funksjonen effektivt, Google Bilder har begynt å spørre brukerne å identifisere seg fra en gruppe av bilder som inneholder ansikter.

Når du besøker photos.google.com brukere vil finne en pop-up fra nettstedet ber dem om å identifisere sitt eget bilde, som påpekt i en rapport fra Android Police. Særlig, søk gigantiske allerede bruker maskin intelligens til å gjenkjenne personer i bilder og ganske imponerende så, hvis vi kan legge til. Med denne nye innspill, vil det være interessant å se hvor godt de nye funksjonene vil være i stand til å arbeide etter at de er kastet ut på tvers av plattformer.

Separat, Google Bilder har nå nådd 1 milliard installerer på Google Play. Google annonserte tidligere denne måneden at programmet nå har 500 millioner aktive månedlige brukere, og det har nå nådd et imponerende milepæl. Appen har også fått et arkiv har nylig, som tillater brukere å ta ut bilder fra deres hovedføde, og oppbevar dem separat for senere bruk.

Det virker som Google Bilder har kommet en lang vei siden appen ble lansert for to år siden, og med den kommende funksjoner, er det sannsynlig at vil drastisk forbedre gå foran som godt.