Instagram ‘ s Arkiv Funktion Giver Dig mulighed for Midlertidigt at Skjule Uønskede Billeder

1908

Facebook ‘s foto-deling platform Instagram er uophørligt at tilføje nye funktioner til app’ en, uanset om de er inspireret fra Snapchat eller er sin egen. Det sagt, Instagram har fået en ny funktion, som det er i øjeblikket ved at teste. Kaldet “Arkiv”, det giver brugerne mulighed for midlertidigt at skjule deres stillinger, der er forbudt for dem at være senere bragt tilbage eller slettet permanent.

Spottet på iOS på mandag af Matt Navara, Arkiv-funktion blev bekræftet af Instagram til at være i test for nu, men på grund af for en global ekspansion snart. Det Facebook-ejede platform fortalte TechCrunch “Vi er altid at afprøve nye måder til at forbedre Instagram-oplevelse”, og tilføjet Arkivet indstilling skaber et “privat rum for personlig visning af gamle stillinger’ En Instagram talsmand blev citeret for at sige, at virksomheden “vil udvide adgangen til arkivet mulighed for i løbet af de næste par måneder, da det fortsætter med at gentage det.” Vi er i øjeblikket kun i stand til at se Instagram Arkiv-funktionen på beta for Android.

instagram archive matt navara Instagram Archive feature

Foto: Matt Navara/ TechCrunch

Instagram ‘ s Arkiv funktion giver brugeren et alternativ til at slette uønskede indlæg fra deres profil. Så, i stedet for at slette din pinlige indlæg, at du ikke længere vil have folk til at se, mens du vælger at tillade, at andre stillinger, for at forblive synlig, kan du skjule dem, indlæg ved blot at klikke på Arkivet mulighed i foto post ‘ s menu. De skjulte billeder vil være tilgængelige under Arkiv sektion på øverste højre hjørne af din profil-fanen. Du kan senere vise dem, hvis du ændrer dit sind, eller slette dem.

For at få adgang til det, kan du gå til din profil-fanen og kigge efter det modsatte-retningsbestemt ‘ur’ ikonet i øverste højre hjørne. Hvis du kan se ikonet, kan du prøve at skjule nogen af dine indlæg, ved at åbne dem og derefter klikke på menuen handling viste ved tre lodrette (på Android) eller vandret (på iOS) prikker. Tryk på Arkivet, og foto-indlæg vil blive skjult. Du kan gå til Arkiv (ur-ikon), afsnit og se dine skjulte stillinger. Som vi sagde, kan du når som helst vælge at ‘Vis Profil’ eller ‘Slet’.

Foto-sharing app ‘ en Instagram er åbenlyst aped et væld af funktioner som mærkater, AR filtre, og Historier fra sin rival Snapchat i fortiden. Instagram er moderselskab Facebook også indført flere af disse funktioner på sine andre apps som Messenger, WhatsApp, og sin egen Facebook app.