Instagram er Arkiv-Funksjonen Lar Deg Midlertidig Skjule Uønskede Bilder

1198

Facebook ‘ s photo sharing platform Instagram ustanselig å legge til nye funksjoner til sin app, enten de er inspirert fra Snapchat eller er sin egen. Når det er sagt, Instagram har fått en ny funksjon som det er i dag testing. Kalt ‘Arkiv’ lar brukere midlertidig skjule sine stillinger fra offentlig for dem å være senere brakt tilbake eller slettes.

Oppdaget på iOS på mandag av Matt Navara, Arkiv-funksjonen ble bekreftet av Instagram for å være i testing nå, men på grunn av en global ekspansjon snart. Den Facebook-eide plattform fortalte TechCrunch “Vi er alltid tester ut nye måter å forbedre Instagram-opplevelse”, og lagt til Arkivet alternativet oppretter en “privat plass for personlig visning av gamle innlegg’ En Instagram talsperson ble sitert for å si at selskapet “vil utvide tilgjengeligheten av arkiv-alternativ i løpet av de neste månedene, mens den fortsetter å reagere på det.” Vi er for tiden bare i stand til å se Instagram-Arkiv-funksjonen på beta for Android.

instagram archive matt navara Instagram Archive feature

Photo Credit: Matt Navara/ TechCrunch

Instagram er Arkiv-funksjonen gir brukeren et alternativ for å slette uønskede innlegg fra sin profil. Så, i stedet for å slette din pinlig innlegg som du ikke lenger vil at folk skal se, mens du velger å tillate andre innlegg for å være synlig, kan du skjule disse innleggene, bare ved å klikke på Arkiv-alternativ i-bilde-post-menyen. De skjulte bildene vil være tilgjengelig under Arkiv punkt på øverst i høyre hjørne av profil-fanen. Du kan senere vise dem hvis du ombestemmer deg, eller slette dem.

For å få tilgang til den, kan du gå til profil-fanen, og se etter det motsatte-directional “klokke” – ikonet øverst til høyre i hjørnet. Hvis du kan se ikonet, kan du prøve å skjule alle dine innlegg ved å åpne dem og deretter klikke på meny-handling viste av tre vertikale (Android) eller horisontalt (på iOS) prikker. Trykk på Arkiv-og foto-post vil bli skjult. Du kan gå til Arkivet (klokke-ikonet) delen og se skjulte innlegg. Som vi sa, kan du når som helst velge å Vise på Profilen’ eller ‘Slett’ for det.

Foto-deling-appen Instagram har åpenlyst aped et mangfold av funksjoner som klistremerker, AR filtre, og Historier fra sin rival Snapchat i det siste. Instagram er morselskapet Facebook også innført flere av disse har på sin andre programmer som Messenger, WhatsApp, og sin egen Facebook-app.