Samsung Galaxy C7 Pro Anmeldelse

137

Samsung er en af de få smartphone-producenter med en bred tilstedeværelse på tværs af alle prissegmenter. Det har flere enheder, der er rettet mod forskellige målgrupper, en strategi, der har medvirket til at hænge på til nummer ét sted i Indien, på trods af voldsom konkurrence.

C-serien, der er en af Samsungs mange forskellige produktserier, som er blevet opdateret med potente nye modeller. Galaxy C7 Pro er prissat i et segment, der er domineret af OnePlus med OnePlus 3 (Review) og OnePlus 3T (Review). Selv Motorola har det lidt på samme måde specced Moto Z Play (Anmeldelse) til en lavere pris. Kan Samsung Galaxy C7 Pro lagt op til en kamp? Vi sætter det på prøve.

 

Samsung Galaxy C7 Pro design

Vi er nødt til at indrømme, Samsung Galaxy C7 Pro er en flot enhed. Samsung har fået design og byggekvalitet spot on. Telefonen er tilgængelig i guld farve, men vi foretrækker den navy blå finish af vores gennemgang enhed. Vi ønsker Samsung tilbudt en sort option, som ellers ville være gået godt med den sorte front panel. Du er mindet af aluminium unibody, når du vælger denne telefon op i et rum med aircondition. Kroppen er blot 7 mm tyk og er behagelig at holde, takket være de buede sider og kanter.

Glasset på forsiden af Samsung Galaxy C7 Pro har afrundede kanter. Den forreste kamera, ørestykke, nærhedsføler og skjulte meddelelses-LED ‘ en er arrangeret i en linje, med Samsung branding under dem. Metalnet på ørestykket og accent omkring home-knappen er færdig i samme farve som ryggen panel, der ser pæn. Den fysiske hjem-knap huse fingerprint sensor og har baggrundsbelyst kapacitive knapper på hver side.

De volumen-knapper er placeret på venstre, og power-knappen på højre side, med hybrid dual-SIM-skuffe under det. Du kan bruge to Nano-SIMs eller bruge den anden slot til at udvide lageret med et microSD-kort. Bakken har lidt faner, der holder SIMs på plads, som er værdsat.

Samsung har valgt antenne linjer, der kører på tværs af toppen og bunden af telefonens bagside. De sidder plant med metal ligesom dem på Samsung Galaxy C9 Pro (Review) og Oppo F3 Plus (Review). Det primære kamera og dual-tone LED-blitz er i centrum. Kameraet stikker lidt og har et metal-surround, som skal hjælpe med at forhindre ridser. Samsung branding på bagsiden har en reflekterende overflade, som lyser, når lyset springer ud mat bagside.

Samsung Galaxy C7 Pro har en USB-Type-C-port, højttaler, mikrofon og 3,5 mm audio stik i bunden, og en sekundær mikrofon i toppen. Samsung giver en Micro-USB Type-C adapter i boksen, så du kan arbejde med dine eksisterende tilbehør. Telefonen tips vægten på 172g og føles bare om det rigtige i hånden. Vi skal tilføje, at det er lidt glat at holde, og hele skærmen kan bruges med én hånd.

Samsung Galaxy C7 Pro SIM NDTV Samsung Galaxy C7 Pro

Samsung Galaxy C7 Pro specifikationer

Galaxy C7 Pro sport er en 5,7-tommers Super AMOLED-skærm med fuld HD-opløsning og tynd grænser. Vi må sige, at det vist er meget godt. Fængslende kontrast og gode betragtningsvinkler gøre det synligt i forskellige lysforhold. Du kan vælge fra et udvalg af foruddefinerede visninger, men der er ingen måde at finjustere disse indstillinger.

Tænder telefonen er en Qualcomm Snapdragon 626 SoC med en integreret Adreno 506 GPU. Processoren har otte Cortex-A53 kerner og er clocket ved 2,2 GHz. Galaxy C7 Pro har 4GB RAM sammen med 64 GB lagerplads. Du kan udvide lageret med op til 256 gb ved at poppe i en microSD-kort. Der er understøttelse for Bluetooth 4.2, dual-band Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS, NFC. Galaxy C7 Pro har en ikke-flytbar 3300mAh batteri og er udstyret med en patenteret hurtig oplader i kassen.

Samsung Galaxy C7 Pro Speaker NDTV Samsung Galaxy C7 Pro Review

Samsung Galaxy C7 Pro software

Samsung valgte at lancere den C7 Pro med Android 6.0 Skumfidus i stedet for Android 7.0 Nougat. UI, at Samsung tilbyder, er ganske poleret og er i overensstemmelse med, hvad vi har set på Galaxy S7 og S7 Kant. Hvis du har brugt Samsung smartphones i fortiden, du vil finde dette UI bedre, endnu ikke kender. Du har også mulighed for at tilpasse det med et tema efter eget valg. Samsung giver dig mulighed for at vælge temaer og ikoner indstillinger, og du kan vælge fra en lang række gratis og betalte dem.

UI er en app drawer, og apps kan sorteres alfabetisk eller i din egen brugerdefineret rækkefølge. Stryg til venstre fra startskærmen, og du vil komme på tværs af Briefing, en news-feed, der drives af Flipboard. Du kan tilpasse, hvilke typer og kilder til nyheder, som pr din smag, eller slukke det helt. Samsung tilbyder også et blåt lys, filter med en tidsplan og tilpasses intensitet. Dette er ganske nyttigt, om natten og i lav-lys situationer.

Samsung Galaxy C7 Pro får en Altid-På display mode, som viser tid, dato og meddelelser, hvis nogen, når telefonen er i standby. Strømbesparende indstillinger kan du forlænge batteriets levetid ved at dreje lysstyrke ned og begrænser enhedens ydeevne. På det højeste strømbesparende niveau, software kun lyser op, skal du vælge pixel på AMOLED-skærmen. S Magt planlægning er en anden tilgang til battery management, som forbeholder sig en smule strøm for at ringe, når din samlede batteriniveauet falder til under en angivet grænse.

Der er masser af forudinstallerede apps på Samsung Galaxy C7 Pro, og du kan finde endnu flere apps på Galaxy Apps store. Du får Samsung ‘ S Health, som lader dig spore trin, dit indtag af vand og søvn. S Mappe, kan du låse private data, men du er nødt til at oprette en Samsung-ID for at dette kan fungere. Telefonen er også hævder at låse dine data, hvis det registrerer, at nogen forsøger at få root-adgang eller indlæse en custom ROM, som begge er sikkerhedsrisici. Du får også Opera Antal browser med indbygget data kompression, og nogle apps fra Microsoft.

Samsung Galaxy C7 Pro Back NDTV Samsung Galaxy C7 Pro Review

Samsung Galaxy C7 Pro kameraer

Galaxy C7 Pro sport, 16-megapixel kameraer på forsiden og bagsiden. Det har en dual-tone LED-blitz på bagsiden, men går glip af et selfie flash. Dobbelt-trykke på knappen hjem hurtigt lancerer kamera-app, uanset hvad der i øjeblikket kører på telefonen. Du kan vælge mellem flere modes, før du tager fotos, herunder Kontinuerlig Skud til at tage brister, og en Mad-mode, der tilføjer en bokeh effekt at gøre fagene mere fremtrædende. Pro-tilstand giver dig en bedre kontrol over de individuelle indstillinger, men desværre savner ud af, om blænde og lukkertid kontrol. Samsung giver dig også mulighed for at hente flere tilstande fra sin butik.

Telefonen er hurtig til at fokusere og billeder, og de kommer ud med skarpe præcise farver. Billeder taget med det primære kamera i dagslys ser det ganske godt, men HDR-tilstand nogle gange forårsaget skygger i vores prøve skud. Genstande i en afstand af manglende detaljer, og der er en del støj i produktionen. Du kan skifte til aftentilstand, men forskellen i output er marginal. At fokusere tog længere tid i svagt lys, farver virkede en smule ud, og kanterne af emner, der ikke var meget glat. Video-optagelse på Galaxy C7 Pro maxes ud på 1080p. Der er kontinuerlig autofokus, og du kan også låse fokus, mens du optager. Kameraet justerer, at scenen skifter ret hurtigt, mens du optager.

Billeder taget med selfie kamera er godt nok for deling og sociale medier. Samsung Galaxy C7 Pro har en forskønne tilstand, som udglatter ansigter og hud, der ikke er aktiveret som standard. Gruppen Selfie kræver, at du til at dreje kameraet rundt for at fange et bredere synsfelt. Video-optagelse maxes ud på 1080p.

Tryk på for at se i fuld størrelse Samsung Galaxy C7 Pro kamera prøver

Samsung Galaxy C7 Pro performance

Galaxy C7 Pro formåede at imponere os med dets samlede ydeevne. Det tog ingen tid for os at vænne sig til 5,7-tommers skærm. Den glatte krop betyder, at du har brug for en robust greb, mens frigørelse og bruge det. Snapdragon 626 SoC har tilstrækkelig effekt, og aldrig har forladt os, der ønsker. Også Samsung har været gavmild med 4 gb RAM. Over 1,5 GB var normalt gratis at beskæftige sig med noget, som vi kastede på det.

Vi sætter Galaxy C7 Pro via vores benchmarking, tests, og det lykkedes at score 67,717 i Antutu, plus 931 og 4498 henholdsvis i Geekbench er single og multi-core-test. Til gaming, vi spillede Warhammer 40K Freeblade, Sammenstød Royale, og Halsbrækkende. Vi er ikke støder nogen forsinkelse, mens spil og telefonen løb køligere, end vi havde forventet det.

Batteriets levetid er god, og den enhed, som formår at gå en hel dag med medium brug og en smule af spil. Vores HD-video loop test gik for 16 timer og 8 minutter, før telefonen døde. Hvad dette betyder er, at du ikke behøver at bekymre dig, når du er væk fra en oplader. Når batteriet ikke løber tør, kan den medfølgende adaptive hurtig oplader formår at top telefonen op i omkring 90 minutter.

Samsung Galaxy C7 Pro Ports NDTV Samsung Galaxy C7 Pro Review

Dommen

Samsung har formået at finde en god balance mellem ydeevne og batterilevetid med Galaxy C7 Pro. Præmien bygge kvalitet og sprød skærm tilføje til sin appel. Ja, det er prissat på samme niveau som OnePlus 3 (Review), men C7 Pro kører ikke den samme race. Det er ideelt konkurrent er Moto Z Spil, der er prissat til Rs 24,999. I sammenligning, Galaxy C7 Pro giver en bedre processor, mere RAM, og en slankere krop.

Hvis hvad du behøver, er en heldags-performer, Galaxy C7 Pro ville være vores pick over Moto Z Play (Review). Du kan også vente til rabatter som disse på Galaxy C7 Pro til at forsøde den aftale. Men OnePlus 3T (Review) er stadig mere af en købs-eller kraftcenter.