OUKITEL har släppt den mest säkra smartphone

59

Nyligen fall när Nätverket verkar uppriktig bilder av kändisar — ack, “stjärnor” underskattar ofta vikten av att säkerheten för sina uppgifter. En gång för alla för att lösa detta problem tog OUKITEL och släppt en ny smartphone K4000 Plus med avancerad säkerhet system och en tålig skärm.

Säkerhet systemet genomförts i en separat app, och direkt på operativsystemet nivå OUKITEL OS. Det är oberoende av det underliggande operativsystemet och håller alla de saker som du av någon anledning vill dölja från tredje part I ett särskilt avsnitt som du kan lägga in både bilder och korrespondens, historien om inkommande och utgående samtal, video, och mycket mer.

System protection görs inte bara i form av ett lösenord eller fingeravtrycksläsare, till exempel, att få tillgång till den privata delen kan du konfigurera ange den hemliga kombination på knappsatsen. Så ingen kommer att misstänka att vanliga vid första anblicken, smartphone gömmer sig hela datalagret.

Och, naturligtvis, smartphone har en tålig skal och skärm, som inte är rädd för att ens hammare i naglar. Snart info om K4000 Plus kommer att publiceras på webbplatsen för tillverkaren.

OUKITEL har släppt den mest säkra smartphone
Hej-News.ru