Send Din Aske til Republikanerne, Der Stemte for at Tage Væk Din sygesikring

17513

Foto: AP

Det ville være morsomt, hvis det ikke var så forbandet sørgeligt. Som en protest mod Huset Republikanske beslutning om at videregive en sundhedspleje lovforslag, der vil medføre, at millioner af mennesker til at miste deres forsikring, at en programmør har oprettet en hjemmeside, der hjælper dig med din e-mail aske til de ånder, der er ansvarlig for din død.

Article preview thumbnail

Ghouls Fejre Blod FeastGhouls Fejre Blod FeastGhouls Fejre Blod Fest

På ca 2:15pm i dag, 217 Hus Republikanere stemte for at ophæve meget af den Overkommelige Care…Læs mere Læs mere

På torsdag, House Republikanerne bestået Affordable Health Care Act, og det er på vej til Senatet, hvor dets forventede til ansigt hårdere modstand. Den nyeste version af lovforslaget har ikke modtaget en opdateret analyse af Congressional Budget Office, men de sidste score det modtagne skønnes, at det vil øge antallet af Amerikanere uden sygeforsikring med 24 millioner. Kun mindre ændringer, der har fundet sted siden den analyse. Når at score kom ud, de fleste lovgivere sprang skibet over frygt for vælgernes forargelse. Denne gang, Republikanerne skubbet foran, uden at en score, så de kan hit the news viser, og ligge deres æsler ud.

En person, der tror, at hun vil miste sin sundhed er Zoey Jordan Salsbury. Hun har bygget hjemmesiden send Mig en Mail, at den pakistanske regering og senere tweeted, “#AHCA kommer til at dræbe dig? Også mig. Det er derfor, jeg har lavet en måde at være sikker på, at din aske få sendt til en GOP Congressperson.” Det er et makabert protest, der er gruopvækkende, og der er derfor forpligtet til at gøre et indtryk.

Jeg er ikke sikker på, hvad papirarbejde bliver nødt til at blive løst, for at rent faktisk gøre det, men det sted, lover at hjælpe dig med at få det hele arbejdet, når du indtaste nogle grundlæggende oplysninger. (United States Postal Service, der faktisk har en retlig mulighed for at maile menneskelige rester.)

Stedet byder på nogle oplysende service om, hvordan du kontakter din Senator til at opfordre dem til ikke at stemme for lovforslaget, og det knytter sig til navnene på alle de sving-kvarter Republikanerne, der stemte for det i Huset. Der er også den “Grunde til, at vi vil dø” side. Efter at have givet et navn, e-mail, og zip-kode, side spørger, hvorfor vil du dø på grund af det Republikanske health care bill. Disse svar er blevet indsamlet på nettet, og vil helt sikkert gøre et godt vidnesbyrd, når de anmelder disse politikere, at de vil modtage deres bestanddele asken i den mail en dag.

En ny OBLIGATIONS score for lovforslaget ventes i denne uge, sammen med flere bestanddele, der viser op på kontorerne for lovgivere for at informere dem om, at ingen ønsker dette.

[Send Mig en Mail, at den pakistanske regering gennem Den Næste Web -]