På något sätt Fanns Det Inga Skador Från Detta Fruktansvärda flygolyckan Fångats på Dashcam

59

GIF GIF: YouTube

Föraren Simon Li var på rätt plats, vid rätt tid, för hans bilens dashcam för att fånga vad som ser ut som ett skrämmande och dödliga kraschen av en Piper PA32 enmotoriga flygplan. Men det visar sig att både planets pilot och passagerare skulle kunna klättra ut på planets vrak och promenad efteråt, med inga andra rapporterade skador.

Annons

Olyckan hände i tisdags eftermiddag i Mukilteo, Oregon, omedelbart efter att planet lyfte från Paine Field airport. Den massivt eldklot kan ses i videon var resultatet av bränslet antänts efter planet klippt en kraftledning, följt av en gata ljus, vilket inferno det att regna ner på gatan nedanför.

Efter planet förlorade makten och piloten kunde inte starta motorn, han styrde flygplanet mot den närliggande Harbour Pointe Boulevard, som var fri från trafik. Planet hamnade ändå att träffa på minst fem bilar innan han kom till ett stopp, men det fanns inga ytterligare skador rapporterats.

Bortsett från närliggande gator stängs ner medan poliser och brandmän behandlas med vraket och skador den orsakade cirka 9 000 invånare förlorade makten till de linjer som skulle kunna repareras. En olägenhet, utan tvekan, men långt mindre katastrofal än Li dashcam bilder kan göra krasch visas.

[YouTube via KIRO7]