Accenture og Docker Team på Beholderen Tjenester

125

Accenture og Docker på onsdag annonserte en utvidet global allianse og tilgjengeligheten av container tjenester innen Accenture Cloud Fabrikken.

De nye tjenestene gir en raskere industrialiserte på rampen løsning for bedrifter å flytte til skyen. De fokuserer på beholderen enablement av programmer og funksjoner i bruk av Docker Datacenter (Enterprise Edition – Standard).

Docker Datasenteret er en integrert beholder management plattform for utvikling og IT-drift som gir sikkerhet, personvern og kontroller programvaren levering livssyklus. Det er støttet av et globalt nettverk av sertifiserte Accenture DevOps og cloud migrasjon konsulenter.

Accenture og Docker har blitt enige om å samarbeide om å utvikle overføring aktiviteter og beste praksiser for enterprise kunder vedta beholdere. Deres mål er å redusere risiko og kostnader, mens migrere forretningskritiske applikasjoner i skyen.

Accenture har utvidet sitt forhold med Docker til å forbedre sine eksisterende multicloud Beholderen som en Service-løsninger. Selskapet vil utnytte Docker Datasenteret for å gi bedrifter med de evnene som trengs for å sikre programvare verdikjeden, utvide arbeidsmengde portabilitet, og forbedre programmet elastisitet.

Docker skiller seg å få vesentlig fra alliansen, gitt størrelsen av Accenture ‘ s klient base for sine Cloud-Fabrikken og Cloud Første løsninger. Accenture har mer enn 20.000 prosjekter, med tre fjerdedeler fra Fortune 500-selskaper, i henhold til Charles King, rektor analytiker ved Pund-DET.

“Avtalen er sannsynlig å gi et betydelig løft for Docker virksomhet. Accenture har lenge vært en sentral kraft i IT-bransjen, så det er lett å se hvordan støtte Docker beholderen, og beholderen management løsninger vil bidra til å forlenge muligheter for de teknologier blant Accenture ‘ s kundebase,” fortalte han LinuxInsider.

Forbehold om avtalen er lik for alle, med egenutviklet teknologi. Engasjerende ofte er enklere enn disengaging, King bemerket.

“Interesserte selskaper bør gjøre visse de forstår, ønsker og behov for hva Accenture og Docker tilbyr før de logger på den stiplede linjen,” sa han.

Tilbyr Informasjon

Rundt 70 prosent av en typisk corporation ‘ s globale transaksjoner går på arv-programmer som er laget for en annen tid, i henhold til Adam Byrde, senior administrerende direktør i avansert teknologi og arkitektur i Accenture. Som kan komplisere overføringsprosessen til skyen.

For eksempel, er beholdere som muliggjør mer fleksible tilnærminger for modernisering av applikasjoner, slik som gradvis rotne monolittisk programmer i samlinger av uavhengige og API-aktiverte tjenester. Beholdere kan støtte arbeidsmengde portabilitet fra den bærbare datamaskinen hele veien til nettskyen.

Foretak som har vært med Docker Datasenteret til å modernisere sine tradisjonelle bruksområder. Det tillater dem å levere programvare 13 ganger raskere, mens stor grad forenkle programmet vedlikehold, sier Roger Egan, senior vice president for salg og kanal på Docker.

Programmer som i mange tilfeller er selve livsnerven i bedriften business, så Docker sammen med den enterprise-systemet eksperter i Accenture å utvikle en fabrikk modell for overføring til og sikkert administrere containerized miljøer over hele programvaren verdikjeden, Egan forklart.

Det vil gjøre det mulig for organisasjoner å raskt innse betydelig verdi som forvandler både søknaden sin infrastruktur og sine forretninger agility, sa han.

Kritiske Endringer

Alliansen mellom Accenture og Docker, sammen med andre container-orientert teknologi, er avgjørende for å lykkes med moderne applikasjonsutvikling tiltak. Dette er spesielt sant for selskaper omstrukturere eksisterende programmer eller gå inn i landet microservices — det vil si, ved hjelp av containere som en teknologi som muliggjør dette, sa Lee Calcote, senior direktør for teknologi og strategi på
SolarWinds.

“Rådgivning partnere som Accenture spille en avgjørende rolle i hva jeg tror vil være noen av de mer utfordrende prosjekter ingeniører har opplevd siden begynnelsen av virtuelle maskiner,” fortalte han LinuxInsider.

Bransjen er å se et fundamentalt skifte i måten det moderne cloud-native-programvaren er utviklet for kontinuerlig levert og drives, Calcote sa.

For eksempel, lignende teknologi og rådgivning partner-programmer, inkludert IBM Bluemix Garasjer, Red Hat Innovasjon Laboratorier og CloudFoundry Dojos, tilbyr engasjerende labs som en gruppe av ingeniører samles og samarbeide om å lage prototyper å utnytte open source prosjekter, Calcote påpekt.

“I noen tilfeller, konsultert utviklere forlater laboratoriet, ikke bare med en fullført program eller en funksjon prototype-i-hånd, men har lært prosess og metode som kreves for å bli committers på de åpne kildekode-prosjekter,” sa han.

Accenture og Docker er partnerskap er enda et tegn på beholdere som infiltrerer enterprise.

“Det er spennende å vurdere hvor mye mer produktiv organisasjoner vil være når de har passert sine første få modernisering hekk,” Calcote bemerket.

“Absolutt, de fleste av ny programvare-prosjekter vurderer beholdere som en core-teknologi som muliggjør dette. Vurderer dagens kompetanse og erfaring gap vårt bransjen som helhet ansikter med hensyn til containerization og cloud-native design, Accenture er et partnerskap med Docker vil akselerere bedrifter gjennom sine modernisering reiser,” sa han.

Hva Den Gjør

For bedrifter og utviklere å bygge cloud-native applikasjoner, beholdere tilbyr en løsning for å akselerere programvare levering og muliggjør automatisering. Accenture har jobbet med Docker for flere år for å hjelpe enterprise kunder vedta beholdere. Accenture har sett en økende interesse i den plass som sine kunder forsøkte å flytte arbeidsbelastninger til skyen med et sterkt ønske om portabilitet, sa Accenture Byrde.

“Docker-basert container tjenester innen Accenture Cloud Fabrikken er unike i at de er sky-agnostisk, slik at våre kunder å kjøre containere i deres foretrukne cloud — offentlig eller privat,” fortalte han LinuxInsider.

Den nye beholderen tjenester innen Accenture Cloud Fabrikken containerize eldre arbeidsbelastninger og flytte dem til offentlige og private skyer. Prosessen innebærer bruk av repeterbare mønstre, så vel som definert start-og sluttkriterier, for å standardisere prosesser. Det gir også industrialiserte og automatiserte levering. For mer avanserte behov, service nedbrytning av eldre i containere og konfigurasjon og oppsett av Docker Datasenteret er også tilgjengelig.

“Andre CaaS tjenester som ikke tilbyr portabilitet eller multicloud evne,” sa David Messina, senior vice president of product and marketing på Docker.

Den lar brukerne flytte sine arbeidsbelastninger over skyen typer, fra lokale til skyen, fortalte han LinuxInsider. I tillegg, andre løsninger er fokusert utelukkende på cloud-native applikasjoner, mens kunder som Accenture og Docker engasjere også er på utkikk etter måter å bruke containerization til å modernisere sine tradisjonelle, forretningskritiske applikasjoner.

Sikkerhetsspørsmål

Den cloud-tjenester utvidelser konsulenttjenester med evnen til å forvandle interne prosesser og flytte inn i en DevOps-modus av drift. Det tilbyr enterprise kunder en rekke fordeler som kommer med containerizing programmer, bemerket Sergej Maximov, head of product management hos
Virtuozzo, men den nye teknologien krever en endring i programmet, arkitektur, utvikling og virksomhet kultur.

“Kompleksiteten av denne teknologien bør ikke undervurderes,” fortalte han LinuxInsider. “I en ideell verden, programmer bør være redesignet fra bunnen av, og flytting av eksisterende forretningskritiske programmer i beholderen verden kan være ganske tidkrevende. Omstruktureringen betyr også helt redefinere din tilnærming til sikkerhet, som den gamle tilnærmingen kan ikke være direkte anvendelig for containere.”

Se på kostnad, hver ny tjeneste uunngåelig vil ha en høy drift kostnadene til ops devs og lære å arbeide med det og lage riktig verktøy for å administrere det. I det lange løp, automatisering vil være en nøkkel til å redusere disse kostnadene, foreslo Maximov.

“Jeg vil kalle disse endringene mer et kulturelt skifte for en organisasjon. Utviklere bør være bekymret for hvordan deres apper kjøres i et produksjonsmiljø,” sa han.

Alternativ Plass

Fordelen fått fra alliansen er Accenture ‘ s track record som et globalt konsulentselskap, i henhold til Kiyoto Tamura, vice president of marketing for
Treasure Data.

Accenture Cloud Fabrikken er et alternativ cloud-programmet plattform, i hans syn.

“Cloud innfødte er 10 prosent om infrastruktur og 90 prosent om tankesett, og tankegangen er mye vanskeligere å migrere enn bits og bytes,” Tamura fortalte LinuxInsider. “Jeg tror at Accenture vil spille-hvis det ikke allerede er-en sentral rolle i evangelisering cloud-innfødt til CXOs og transformere DET fra et kostnadssted til et strategisk faktor.”

Accenture er adgang til dette området, i samarbeid med Docker, er svært velkommen, sa han. Flere valgmuligheter mener markedet validering.


Jack M. Germain har vært en ECT Nyheter Network reporter siden 2003. Hans viktigste fokusområder er IT -, Linux og åpen kildekode-teknologier. Han har skrevet en rekke anmeldelser av Linux-distroer og andre open source programvare.
E-Jack.