Anmeldelse Dyson Supersonic: hvad kan en hårtørrer for 35.000 rubler

787

Hvad er de problemer med “almindelige fans” ønskede at løse producenten og hvad der kom ud af det

Problem 1: en svag strøm af luft

Citat udgivelsen: “Traditionelle Hårtørrer ofte give enten lav luftgennemstrømning, eller omvendt, alt for stærk, for ukontrollabel. Dyson Supersonisk skaber en kraftfuld og rettet strøm i en vinkel på 20°, der giver dig mulighed for grundigt og forsigtigt tørre og style dit hår.”

Dyson Supersonic в наших руках и готов к испытаниям
Dyson Supersonic i vores hænder, og er klar til test

Subjektivt, Ja, den strøm af luft, der udsendes fra Dyson Supersonic, mere kraftige (høj, og selv på medium), og mere koncentreret end nogen af mine tørretumblere. Ifølge producenten, er det 13 liter per sekund, og flow-bredde – 27 mm. den maksimale strømforbrug Dyson Supersonisk 1600 watt. Dette er det samme som de fleste road og “normal” – fans, men effektiviteten er absolut højere. Min “normale” professionel hårtørrer forbruger 1680-2000 W, og der er så mange professionelle modeller med en kapacitet på 2200 og 2400 watt. Der er Dyson Supersonisk økonomisk mest professionelle “kolleger”.

Nu, om den bebudede om i en vinkel på 20°. Ifølge eksperter Dyson, at luftstrømmen er rettet fra denne vinkel, hjælper med at udglatte og pasform af de skalaer, der består af håret, så de puffe og glat, så håret mere skinnende. Hvis du holder Hårtørrer på hovedet lodret, flyde lige uden for denne vinkel. Det er svært at sige noget: at holde tørretumbler på forskellige måder. Jeg er generelt gerne så tilt dit hoved ned og puste ind i rødder, for at opnå volumen. Hvordan du gør mit skalaer – det ved jeg ikke.

Problem 2: hair suget hårtørrere i indsugningsluften

Faktisk, design af Dyson Supersonisk eliminerer det. Ingen revet i håret, ingen tilstopning deres grid Hårtørrer. Dette problem er løst på grund af den helt unikke for en hårtørrer design: teknologi forbedrer luftstrømmen Dyson Air Multiplier™ selskab, der har patenteret og anvendt med succes i vores egen klima-teknologi – fan, varmelegeme, luftfugter. Luft trukket fra bunden (placeret i håndtaget hul luftindtag lukkede med et aftageligt filter), og det output, der passerer gennem aflange huller rundt kredsløb Hårtørrer, bliver til en kraftfuld luftstrøm.

Problem 3: konventionelle tørretumblere tunge, de er trætte arm

Det er påstået, at Dyson Supersonic er meget lys. Uden vedhæftede filer vejer den 630 gram, mit hår tørretumbler lettere, men ikke så kraftig, og professionel – jeg er ikke tungere, men de fleste professionelle hårtørrer virkelig mere alvorlige. Men for at være fair, må jeg sige, at der nu er på markedet, kan du finde kompakte og endda trafik-model med de særlige kendetegn ved professionel Hårtørrer. Men bruger Dyson Supersonisk mere komfortabel. Det faktum, at vibrationer ikke følte, og tyngdepunktet (placering motor) er i håndtaget, ikke i selve Hårtørrer. Sammenlign: i en normal hårtørrer hele byrde falder på de bredeste del af kroppen, og vi holder tørretumbler i en forholdsvis tynd pind, vi er nødt til at stamme min hånd til at holde instrumentet (dette gælder ikke for hår-børster, hvor motoren er også i håndtaget). Hvis du bruger en Hårtørrer i et par minutter – det er ikke kritisk, men for professionelle stylister, forskellen skal være mærkbar.

В сравнении с другим профессиональным феном
I forhold til andre professionelle tørretumblere

Problem 4: konventionelle tørretumblere er for støjende

Vi målte støjniveau Dyson Supersonic, og de to andre tørretumblere med lydmåleren i samme forhold med lidt baggrundsstøj, der holder Hårtørrer og i samme afstand fra sound level meter. Til vores overraskelse, at de resultater, Dyson Supersonisk var den samme som den almindelige modeller: 63-64 dB for minimum og 69-70 dB på det maksimale. Hvorfor er det underligt? Fordi, de følelser, Supersonisk Dyson er mere stille. Dyson eksperter hævder, at vi kun høre lyden af den strøm af luft, støj og en lille, men kraftig motor V9 – nej, da de øgede antallet af vinger på rotoren, end den, der opnås ikke opfattes af det menneskelige øre frekvens. For at teste denne påstand svært, men det er en kendsgerning, at den tørretumbler, som gør en støj som noget andet, i stedet for buldrer og brager, følte sig temmelig kedelig, fløjte, som lyden af en stærk vind.

Spørgsmål 5: konventionelle tørretumblere overophede hår

Af kursus, dette afhænger af den metode, der er af brug af Hårtørrer (på sikker afstand af 20-30 cm fra håret holder ikke alle), og den valgte tilstand – i avancerede modeller fra 8 til 12 kombinationer af temperatur og styrke af luft-flow. Her er det “trick” er i nøjagtigheden af temperatur: du kan vælge mellem 4 indstillinger: 28, 60, 80 eller 100 ° C og tørretumbler vil fastholde den valgte indstilling.

Световая индикация режимов
Lys angivelse af tilstande

Det er rigtig godt, at du føler, at den tørretumbler ved maksimal temperatur og hastighed “raskochegarivaem” stærkere og stærkere, ikke er bange for at brænde håret, temperaturen er virkelig under kontrol. Hvad giver? Muligheden for at tørre hår hurtigere, ikke at tænke på en sikker afstand, og evnen til sikkert at trække den enkelte tråde, aflæse vedhæftet fil hub direkte på dem. Irons, vi gør det også, men hvis der vælges ved denne høje temperatur mode – risikoen for skader på håret.

Opgave 6. Vedhæftede filer i andre hår tørretumbler, det er besværligt at indsætte og fjerne, desuden de varme op

I modellen forudsat at teste de to vedhæftede filer – en diffuser og en koncentrator. Ja, det første problem er løst meget godt: hvis dysen er udstyret med en “dør tættere på”: det skal bare bringe dyse til det sted, vedhæftet fil, som det er allerede fast. Den magnetiske vedhæftede meget. Som for thermometerhot dyser, det er sandt, for ikke at brænde dig selv, selv efter lang tids brug (jeg holdt 5 minutter til maksimum temperatur) dyser fjernet “bare hænder”. Det er godt, men ikke ny og ikke eksklusiv.

Насадка-концентратор с магнитным креплением
Vedhæftet fil hub med magnetisk montere

Test drive

  • Overophedes eller ikke? Venstre hår tørretumbler i 15 minutter på høj. På samme tid er underkastet den straf for deres Hårtørrer. “Almindelig vej” blev afbrudt efter 3 minutter, så udhvilet og nyttiggøres i et par minutter. “En almindelig redekam”, for, gik ud fra overophedning i det femte minut. “Regelmæssig professionel” Valera 545.08 arbejdet, intet er sket. Dyson Supersonic har handlet alt for professionelt: ikke afbrudt, fungerede fint for alle over 15 minutter. Og hans krop ikke er opvarmet, – på alle.
  • Mode “koldt blæser”: virker eller ej? Dette er det svage punkt i alle Hårtørrer. Efter heat styling knappen er trykket, koldt blæser en Hårtørrer og behov for hurtigt at “genopbygge”. Vejen denne funktion er ikke kun i de hårtørrer-børste, men kun til show: effekten er nul. Resultatet Dyson Supersonic – cirka det samme som mit “normale” professionel Hårtørrer, der er sandt, Zephyr, vinden fra Sahara, der ikke er konverteret, og kun bliver varm. Men du kan bare slukke for varmen og arbejder med blæser – resultatet er endnu bedre end at klikke på “kold luft”.

С феном-щеткой
Med en tørretumbler børste

  • Kan tørre helt tyk skulderlangt hår og ved en temperatur på 28 ° C (‘ll foregive, at jeg er i Spanien)? Dette er vigtigt, fordi mange er bange for at gøre noget varme af hår. Ja, hovedet er næsten tørt, 10 minutter ved en temperatur på 28 ° C maksimal og en stærk luftstrøm (der er 3 niveauer). Den sædvanlige Hårtørrer, jeg ikke kunne – eller rettere, efter 10 minutter, jeg har ingen tålmodighed, og jeg i prisen for den samme varme.
  • Diffuser og volumen. Jeg kan ikke lide diffusorer og skabe volumen i hans vej, men besluttede så at prøve. Ja, rødderne af håret nær hovedbunden elevatorer. I form af faciliteter – en stor forskel, ikke føles.

С диффузором
Med diffuser

  • Nem kontrol. Jeg kunne godt lide kontrol – digital, præcis 3 hastighed indstillinger og 4 temperatur. Knapperne er placeret bekvemt, tilstande har lys indikation.
  • Om snoet ledning? Jeg bemærkede med det samme, at der ikke er nogen hængsel ledning, der ville gøre det muligt at rotere. Ak, snoet. Min Valera 545.08 det samme, men de fleste professionelle hårtørrer ledningen roterer. Ledning længde 2,7 m (normalt enten en 1.8 husstand modeller, eller 3 professionelle).
  • Luftindtaget filter er placeret på håndtaget (de fleste af Hårtørrere på sagen – sådan en stor, runde barer, ofte aftagelig). Dyson lille Supersonisk filteret, fjernes og installeres i stedet elementære.

Фильтр легко снимается
Filteret er nemt fjernes

Det var en uge, hvis jeg føler, at forskellen? Sandsynligvis Ja, men ikke i at forbedre tilstanden af dit hår, og bekvemmelighed. Denne hårtørrer er hurtigere, mere stille (de følelser, ikke i form af sound level meter (niveaumåler); de kan tørre dit hår, uden varme, er det ikke vibrerer i din hånd. Bedre vænne sig til det. Pris, i vores opfattelse af rum. Måske en hårtørrer, vil dens målgruppe – først og fremmest skønheden (vil lægge i prisen på tjenester, hvad du kan gøre).

Vi blev bedt om at teste Dyson Supersonisk professionelle. Marina Gusarova, stylist: “hair er en meget usædvanlig, interessant, kreativ design, dyser med magnetisk fastgørelse, knapper på hånden er praktisk. Men denne hårtørrer er helt sikkert et apparat, og ikke en professionel. Selv om tørretumbleren er lys, det er ubehageligt at holde, håndtaget er tynd og lige, og en professionel model for længe siden kom til den ergonomiske form, mere behagelig i hånden. Det Hårtørrer er kraftfuld, men formen på dysen sådan, at flow opnås, er ikke koncentreret, er det helt klart, med forventning om self-drying for at forhindre overophedning håret. Aerodynamik mærkelige og uforståelige: andre tørretumbler altid vide, hvor meget du har brug for at holde strømmen for ikke at beskadige dit hår. Plus Hårtørrer så kort, at det ikke vil sætte en strand, og denne teknik forenkler arbejdet. I Almindelighed, for professionel Hårtørrer er egnet dårligt.”