iPhone 7 Lansering Händelse: 10 Stora Meddelanden

110

iPhone 7 Launch Event: 10 Big Announcements

Höjdpunkter

 • Apples 7 September händelse var fylld med meddelanden
 • Den största stjärnor av händelsen var iPhone 7, iPhone 7 Plus
 • Apple Titta på Serie 2 har också presenterade på onsdagen

På Apple ‘ s iPhone 7 avtäckningen i San Francisco på onsdag, tech kraftpaket avslöjade en mängd nya och uppdaterade hårdvara och programvara, inklusive en ny typ av hörlurar och souped-upp kameran. Här är en genomgång av de största meddelanden.

1. iPhone 7 och iPhone 7 Plus
Apples nya iPhone är att skaffa en snabbare processor, en uppdaterad home-knappen och kommer med vatten och dammskyddad. Apple säger att iPhone 7 home-knappen är nu kraft känslig, så svaren kan variera beroende på hur hårt du trycker på den. Det liknar vad Apple har gjort med en styrplatta i en smalare MacBook-modell som förra året.

IPhone-7 kommer att ha stereohögtalare för första gången, med två gånger volymen av iPhone 6 högtalare. Telefonens batteritid har förbättrats för Apple bedömer att iPhone 7 Plus kommer att ha en extra timmars batteritid jämfört med iPhone 6s.

 

2. Kamera
Kameran förbättringar är en ny blixt med fyra i stället för två nyanser av färg för att matcha det omgivande ljuset. Avancerade fotografer kan få bilder i RAW-format, vilket möjliggör en mer mångsidig redigering, matchande vad många ledande kameror har nu.

IPhone 7 Plus kommer att ha två kameror och med olika objektiv som kommer att öka zoom-funktioner av kameran. Kameran kan nu zooma in upp till 10 gånger den ursprungliga storleken på bilden. Båda kamerorna tar 12-megapixel bilder. De två objektiv kommer också en känsla av djup och tillåter användare att sudda ut bakgrunder i bilder, att härma en effekt som krävs vanligtvis att ändra bländare i fristående kameror.

Andra smartphone-tillverkaren som LG och Motorola börjar också erbjuda modeller med dubbla linser för att förbättra bildkvaliteten. Skillnaden är vidvinkel på LG G5 har lägre upplösning med 8 megapixlar.

3. Prissättning och lagring
IPhone-7 kommer att börja på $650 (Rs. 60 000 i Indien), samma som iPhone 6s den ersätter. De större iPhone 7 Plus modellen ökar till $770, istället för $750. De finns i Silver, Guld, Guld, Svart och de nya Jet Svart finish. Lagring har fördubblats, så Apple går rivalen telefon beslutsfattare till att göra starter modell med 32 gigabyte, i stället för 16 gigabyte innan. Apple är att fördubbla lagring i högre prissatta modeller, för – till 128 och 256 gigabyte.

De nya telefonerna kommer att leverera 16 September (anlända till Indien på oktober 7), med order att starta denna fredag. Äldre iphone kommer att få prisavdrag, och förra årets modeller är också att få dubbel lagring.

4. iOS 10
Den senaste uppdateringen av programvaran, som finns tillgänglig på tisdag, kommer att lägga mer intelligens till Apple tjänster som Kartor, Foton, iPhone tangentbordet och Siri, den röststyrda digital assistent. Det är ett nytt Hem app för att styra apparater. I en stor förändring för Apple, företaget är också öppna Siri och dess iMessage tjänst för att arbeta med appar som skapats av oberoende utvecklare.

Apple är även gör det möjligt för utvecklare att bygga appar för iMessage, även om de alternativ som hittills tycks innebär oftast att skicka betalningar eller beställa mat. Det är också att lägga större emoji och andra visuella effekter för iMessage, inklusive vad man kallar “Osynligt Bläck,” som raderar en bild i ett meddelande fram till en mottagare drar ett finger över skärmen. Apple meddelade många av funktionerna i juni.

5. Apple AirPods
Som förväntat, iPhone är att ta bort vanlig analog hörlursuttag och tvingar hörlurar att använda sin “Lightning” – kontakt som ansluts till telefonens laddning port. IPhone 7 kommer med en adapter så att äldre hörlurar kan fortfarande användas.

Men Apple är att trycka Apple AirPods, som VD Tim Cook säger är en “banbrytande design,” trådlösa hörlurar att synkronisera över alla Apple-enheter och reagera på beröring som kan komma åt Siri. Den AirPods är leverans i slutet av oktober och kostar $160 (Rs. 15,400 i Indien).

6. Apple Titta På Serie 2
Apple presenterade en “swim-bevis” titta, Apple Titta på Serie 2. Den nya klocka har inbyggd GPS, en ljusare skärm och snabbare processor än tidigare Apple-Klocka. Det finns också nya keramiska titta ansikte. Priset börjar på $370 (Rs. 32,900 i Indien). Den ursprungliga modellen kommer att få en snabbare processor för priset klippa till $270, ned från $300. Uppdateringar kommer 16 September (den 7 oktober i Indien).

Befintliga klockor kan få nya operativsystem 13 September. Dessutom finns det en ny Apple-Klocka Nike +, en Nike inte är Apple-märkta Titta på i fyra färger som är avsedd för löpare. Det är också ett pris på $369 och är tillgänglig i slutet av oktober. Batteriets livslängd, vilket har varit en svag punkt hos de titta på, nämndes inte.

7. Pokemon Gå
En Pokemon Gå app kommer att Titta på Apple. Appen låter dig samla in föremål från Pokestops, kläcks äggen och varna dig till närliggande Pokemon (du behöver fortfarande din telefon för att fånga faktiska Pokemon). Det kommer att skickas före slutet av året.

8. Nya Mario Spel
Nintendo debuterade ett nytt Super Mario-spel för iOS som kallas Super Mario Kör. Det är den första iOS-spel med Nintendos Mario-karaktärer. Nintendo har länge stått emot att få Mario att mobiltelefoner, förlitar sig på den istället för att sälja sin handhållna DS-spel system.

Det nya spelet, som kan spelas en hand, kommer att släppas i tid för helgdagar. Spelet kommer att ha ett fast pris som hålls hemligt för nu. Nyheterna skickas Nintendo aktier skyhöga på onsdag.

9. Apple Betalar
Apple Betalar kommer komma till Japan i oktober med en ny trådlös teknik som kallas Felica att ingå i iphone och Apple Klocka där. Apple Betalar också kommer att komma till Nya Zeeland i oktober och Ryssland i höst.

I USA och på andra håll, mobila betalningar som använder en trådlös teknik som kallas för NFC. En transitering har i Apple Maps kommer också att lanseringen i Japan.

10. iWork i realtid
Apple iWork-sviten av program, bland annat ordbehandling, bearbetning, kalkylprogram och presentationsprogram, kommer att innehålla funktioner för samarbete i realtid för första gången. Det är något som Google och Microsoft erbjuder redan i någon form. Även Apples iWork-paketet tillåter synkronisering via iCloud, det har främst varit för en person att arbeta på dokument på en gång. Programvaran är tillgänglig för iPhones, iPads och Mac-datorer, med en webb-version för Windows-användare.

 

Prenumerera på Orbital, Prylar 360 podcast via iTunes eller RSS och tryck bara på play-knappen nedan för att lyssna till våra iPhone-7 särskilda avsnitt.

Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

 • Viktiga Specifikationer

 • Nyheter

Display4.70-inchProcessor quad-core
Främre Kamera 7-megapixel
Resolution 750×1334 pixelsRAM OS iOS 10Storage32GBRear Camera12-megapixel
Batteri kapacitet

Se fullständig
Apple iPhone 7
specifikationer

 • iPhone 7 Pris i Indien och i Andra Regioner: Vilket Land Har den Billigaste iPhone?

 • iPhone 7 Inte är en Spelet Växlare, Säger Analytiker

 • iPhone 7 Garantin Täcker inte Flytande Skador Trots att Vatten Motstånd

 • iPhone 7 Öppning Helgen försäljningssiffror Kommer inte att Lämnas ut: Apple

Mer
Apple
mobiler

Apple
mobiler pris i Indien

Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

 • Viktiga Specifikationer

 • Nyheter

Display5.50-inchProcessor quad-core
Främre Kamera 7-megapixel
Resolution 1080×1920 pixelsRAM OS iOS 10Storage32GBRear Camera12-megapixel
Batteri kapacitet

Se fullständig
Apple iPhone 7 Plus
specifikationer

 • iPhone 7 Plus Sport 3GB RAM, Listor på Geekbench och Tenaa Ange

 • iPhone 7 Inte är en Spelet Växlare, Säger Analytiker

 • iPhone 7 Lansering: Apple Satsar Stort på en Trådlös Värld

 • iPhone 7 Pris, Release Datum, Specifikationer och mycket Mer

Mer
Apple
mobiler

Apple
mobiler pris i Indien