Den første smarttelefoner av den legendariske produsenten av rutere. Gjennomgang TP-Link Neffos C5 og C5L

110

I de senere år, nye smarttelefon beslutningstakere er delt inn i to kategorier: en del helt opprette old-timere telefonen markedet fra en markedsføring synspunkt (Fly — Wileyfox, Lenovo — ZUK, Huawei — Ære), og de resterende nybegynnere representerer det er ikke klart fra noen av kjellere fikk ut Kinesiske bedrifter.

Unntak er sjeldne, men de er en av de mest elskede Russerne produsenter av alt fra Wi-Fi – ” endelig besluttet å slippe mobiltelefoner. For hva? Selskapet sa at smarttelefoner trenger av selskapet som en reserve for fremtidig foretak high-tech-enheten. Det er noe sånt som en “smart-hus”, fra alarm systemer for å mikrobølgeovner alle kan håndteres på en trygg måte med ingen “krykker” for hver enkelt innretning.

Men i fremtiden, og nå smarttelefoner Neffos — bare en enhet med god sett med egenskaper, i den offisielle russiske detaljhandel og for billig. Men i 2016 er det ingen overraskelse, derfor, må vi forstå hvordan til å se nye TP-Link i sammenligning med allerede kommersielt tilgjengelig smarttelefoner av sine konkurrenter.

 Слева направо — TP-Link Neffos C5L и C5
Fra venstre til høyre — TP-Link C5 og C5L Neffos

Funksjoner

TP-Link Neffos C5L

TP-Link C5 Neffos

Operativsystemet

Android 5.1 Kjærlighet På Pinne

Android 5.1 Kjærlighet På Pinne

Skjermen

En 4,5″, 854×480, 217 ppi

5″, 1280 x 720, IPS, 293 ppi

Prosessor

Snapdragon 210 MSM8909, 4 kjerner (Cortex-A53, 1.1 GHz)

MediaTek MT6735, 4 kjerner (Cortex-A53, 1,3 GHz)

Grafikk

Adreno 304

Mali-T720 MP2

Operative minne

1 GB

2 GB

Permanent minne

8 GB microSD-kortspor

16 GB microSD-kortspor

Kommunikasjon

4G (LTE Katt.4), 3G, Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0, GPS

4G (LTE Katt.4), 3G, Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS

Kamera

primær: 8 MP, autofokus, videoopptak, 1280 x 720,

front — 2 MP

primær: 8 MP, autofokus, videoopptak 1920×1080,

front — 5 MP

Batteri

flyttbare, 2000 mAh

flyttbare 2200 mAh

Dimensjoner

136×67,7×10 mm

144x72x8,8 mm

Vekt

154 g

141 g

Prisen på tidspunktet for publisering

6500 rubler

11000 rubler

Der hvor å kjøpe

Ring vertelki:TP-Link Neffos C5L3inline

Ring vertelki:TP-Link Neffos C53inline

Design og ledelse

For å finne den “samme” smarttelefon under et annet merke, vil bli vanskelig, selv om noen av funksjonene i modellen Neffos ligne utgitt tidligere telefoner. Front — LG G3 bak — Archos 50d. Vil forvirre om dette faktum eiere? Neppe. Det er da Apples titte design fra HTC, mens Samsung, Apple, og alt dette er estimert til 50-60 tusen rubler — det er en grunn til å være opprørt. I billige modeller, er det viktig å en smarttelefon var søt i utseende. I og med at våre helter alle rettigheter.

TP-Link Neffos C5L и C5
TP-Link C5 og C5L Neffos

Tegning på tastene for volum og kraft, matt non-slip plast med en “tie” på kantene, rør “under chrome” oppmuntrende. Et avtagbart deksel, separate spor for Mikro-SIM-kort og microSD-og utskiftbare batterier er også i vår turbulente tider monolittisk bygninger og velge “dual SIM, eller en + et minnekort også være på plass.

TP-Link Neffos C5Lи C5 со снятой крышкой
TP-Link Neffos C5Lu C5 med dekselet

Smarttelefonen ser solid, selv uten bruk av metall og farget innlegg

Alle disse dekorasjoner kommer til å se smarttelefoner Neffos god, men på grunn av “pynt” smarttelefoner er større enn de burde være. For eksempel, C5L med sin 4.5 tommer skjerm som er større enn 4,7-tommers Samsung Galaxy A3 og nesten på nivå med iPhone 6-ERE. Rammen rundt skjermen i liten TP-Link heftig, og trykk på tastene på frontpanelet er ikke opplyst, og ikke synlig selv i løpet av dagen i overskyet vær. Tilfelle også creaks hvis du klemmer den i liggende retning.

Верхняя грань TP-Link Neffos C5 (слева) и C5L

Den øverste siden av TP-Link Neffos C5 (til venstre) og C5L TP-Link Neffos C5Lи C5 — правая грань

TP-Link Neffos C5Lu C5 — høyre side

Dyrere C5 slike mangler ikke lider, i tillegg, det er enda lettere enn sin “lillebror”. Ikke for liten smarttelefon — Meizu mini større enn M2, og omtrent lik dimensjoner av Sony Xperia C4. Men tykkelsen på Neffos C5 moderat, han ser så alvorlig på slik virksomhet bakgrunnen — det ser enda dyrere enn Galaxy S5 eller Note 4.

Клавиши с рисунком хорошо выглядят и приятны на ощупь

Tastene med mønster pen og behagelig å ta på TP-Link Neffos C5L (слева) и C5 — левая грань

TP-Link Neffos C5L (til venstre) og C5 — venstre TP-Link Neffos C5L (сверху) и C5 — нижняя грань

TP-Link Neffos C5L (øverst) og C5 — nedre grense TP-Link Neffos C5Lи C5 — тыловая панель

TP-Link Neffos C5Lu C5 — bakside

Skjerm og lyd

Med kvalitet i displayet fra smarttelefoner klart seg bedre enn man kan forvente. Neffos C5 god innsynsvinkel og lysstyrke er nok også for bruk på en sommerdag. Fargegjengivelse kan ikke kalles standard, men også til å klage på, spesielt ikke på det. Solid visning.

Vise egenskaper

 

Neffos C5L

Neffos C5

Den maksimale lysstyrken

295 CD/m2

430 CD/m2

Kontrast

1000:1

930:1

Color gamut (sRGB)

79%

89%

DeltaE

7,9

3,2

Gamma

2,3

2,1

Farge temperatur

8200K

7700K

Neffos C5L enklere — ikke veldig lyse (selv om god kontrast delvis løser problemet), litt “skjevt” fra synspunkt av farge, men bildet er grønn/mørk, avhengig av ståsted. Den oleophobic-belegg av lav kvalitet (hvis i det hele tatt), skjermen har jevnlig ren fra flekker og fingeravtrykk. Stray nyanser av matrix er også merkelig.

Men poenget er at i størrelsesorden 10 tusen rubler viser av smarttelefoner er omtrent lik i kvalitet. Selv LG Leon har ikke fått mer lys og kontrast matrix, selv om Koreanerne produserer fantastiske skjermer av kopier. Men visningsvinkler det større. Og til en pris sammenlignbare Samsung Galaxy J1 saddens latterlig nivå av kontrast og mangel på automatisk justering av bakgrunnsbelysningen. Gitt at våre kolleger foretrekker å beskrive viser med noe utstyr og prinsippet “jeg går/som-kult, vi kan si at den eneste operatør på å presentere kvalitative matrise av “offentlig sektor” er fortsatt Wileyfox Swift og Neffos C5L vise… normal, med en rekke feil typisk for smarttelefoner i samme klasse.

Statlige ansatte på grunnlag av Qualcomm i hodetelefonene gir bedre lydkvalitet enn den dyrere modellen kjører MediaTek chip

C5L gir god lyd i hodetelefonene er klar og kraftig, med en normal mengde av alle frekvenser. Jeg må si, lyd-delen er i Snapdragon-210 er ganske gode, men på den stygge implementeringer i de fleste “offentlig sektor” på sin base, så kan du ikke fortelle. Høyttaleren er ikke veldig høyt, men det er klart og høylytt spiller ringetoner, selv om det er hard rock.

Høyttaleren er høyere enn C5, men det er så overdreven klarhet og høy frekvens på høyt volum musikken høres gjennom en skarp, “Hysj-Hysj-tzzz-Hysj” og blinkende effekt av “riper på glass”. Etter å ha hørt dette marerittet gang, setter du er favoritt musikk til ringetone noe polyfon. Nervene er dyrere.

Klarhet beyond measure “strømmet” og for lyden i hodetelefonene. Takk til MediaTek for det. I prinsippet er den originale lyden MT6735 er egnet for lite krevende brukere, men Snapdragon 210 høres mye mer grundig og effektivt, og lyden av den ovenfor nevnte Bibliotek, vil det være bra å forbedre EQ i spilleren. Men i “Vkontakte” og “YouTube” for å sette opp med ringing i ørene mine etter 5 minutter av høyt volum.

Strykejern

Smarttelefoner for $100 eller mindre er utstyrt med prosessorer på prinsippet om “hvis bare mer eller mindre jobbet.” Neffos C5L er ikke noe unntak, så inni det virker deprimerende med sin gamle Snapdragon-210. For smartphone-elskere, som har glemt hva slags dyr, husk gammel fire Cortex-A7 på latterlig frekvens på 1,1 GHz. Men grafikken, i sammenligning med tilhørende MT6582, mye mer fornuftig, som mottak nivå navigasjon. På den ene siden fire ingen ingen kjerne, ytelse nøyaktig for den moderne offentlig sektor (vær oppmerksom på oppskrytte ZenFone 5 er ikke langt unna, på prosessoren del). Med de fire andre Samsung Galaxy S3, for eksempel fortsatt raskere. Og fra point of view “til å jobbe, ikke spille” selv den arkaiske MediaTek MT6582/6580 ser litt mer lønnsom. Uten en alvorlig belastning (enkelt bakgrunn messenger, et moderat antall apps i bakgrunnen) å ha C5L er mulig, men for multitasking eller spill, det er ikke hadde til hensikt å det.

Производительность всей системы (тест Antutu Benchmark 5.7)
Ytelsen til hele systemet (test Antutu Benchmark 5.7)

Neffos C5 samme posisjon ser mer konkurransedyktig i den offisielle russiske detaljhandel bare “cosmedent” innen 12 tusen rubler har bare Æren, og alle andre modeller er omtrent like. Så MT6735 på bakgrunn av dette, ser ut som et godt alternativ for litt av alt”.

– Prosessorer, for å si det mildt, ikke veldig fort, men systemet er optimalisert for dem godt

Мощность процессора (тест Geekbench 3)
Makt-prosessor (Geekbench 3-test)

Forresten, operativsystemet i både smarttelefoner optimalisert godt med en veldig svak CPU om Bord C5L fungerer raskere enn andre modeller av ZTE og Philips med en mer kraftige Quad.

Игровая производительность (тест 3DMark Ice Storm Unlimited)
Spillytelse (3DMark Ice Storm Ubegrenset)

Myk

Neffos smarttelefoner som kjører Android 5.1 Lollipop kjører den opprinnelige skall. Operativsystemet ser også ganske i koreansk, i beste forstand av ordet. Nye ikoner, meny kombinert programmer og skrivebord, original audio spiller, et kamera grensesnitt og en “dialer”. Leder av telefonen for å rense systemet fra rusk, kontrollere tilgangen rettigheter til programmer, varsler, og energiøkonomisering, og evnen til å skjule programmet ut av skade måte en enkel gest på skrivebordet.

Proprietær shell TP-Link ser ut som på koreansk, og generelt fornøyd

Интерфейс TP-Link Neffos C5 Интерфейс TP-Link Neffos C5 Интерфейс TP-Link Neffos C5 Интерфейс TP-Link Neffos C5

Grensesnitt TP-Link Neffos C5

«Мы сделали это, дружище!», — как бы говорит нам TP-Link после очистки фоновых приложений
“Vi gjorde det, kompis!”, — så forteller det oss TP-Link etter avregning bakgrunn apps

No frills blant programvare titler, slik at systemet fungerer, som vi har nevnt ovenfor, ganske raskt. Grensesnitt flatskjerm, “koselig” og, i motsetning til mange pretensiøs Kinesiske konkurrenter, ikke vulgært. Det er bare rart at C5L er fornøyd med standard varsler, men på “bare” C5 malt det fra scratch.

Kamera

Kameraet grensesnittet i smart-telefoner TP-Link virke uvant å “tom”, selv om, for økonomiske standarder, det har alt — og HDR, panorama, og forskjønnelse, filtre og farge, og selv den særlige ordningen for fotografering av mat. Kvalitet — normal. Høy ikke si, men også klager, med tanke på prislappen på smarttelefoner, er ikke nødvendig. Hvis noe, må du erkjenne at fargebalansen i C5 flyttet ut i varme nyanser og C5L litt mangler metning dagslys fotografer.

Пример фото, снятых на тыловую камеру TP-Link Neffos C5
Eksempel bilder tatt med bak kamera TP-Link Neffos C5 Пример фото, снятых на тыловую камеру TP-Link Neffos C5L
Eksempel bilder tatt med bak kamera TP-Link Neffos C5L Пример фото, снятых на тыловую камеру TP-Link Neffos C5 Пример фото, снятых на тыловую камеру TP-Link Neffos C5L Пример фото, снятых на тыловую камеру TP-Link Neffos C5

Eksempel bilder tatt med bak kamera TP-Link Neffos C5 Пример фото, снятых на тыловую камеру TP-Link Neffos C5L

Eksempel bilder tatt med bak kamera TP-Link Neffos C5L Пример фото, снятых на тыловую камеру TP-Link Neffos C5 Пример фото, снятых на тыловую камеру TP-Link Neffos C5L

Kameraet tar bilder bra, men bare i løpet av dagen

Men det største problemet er fortsatt både smarttelefoner autofokus, som er “et stolt fugl”. Ikke ennå “sparket” ham, som peker til objektet i søkeren — ikke start med fokus på miljøet. I C5L noen ganger oppstår det situasjoner som en smarttelefon rett og slett ikke kan, som de sier i hæren, “rasputitsa” — du har til å forlate Kamera-app og gå inn i det igjen, å fokusere arbeid. Kostnader pre-produksjon firmware?

Andre overraskelser — hyggelig. Bildene på skjermen Neffos C5L ser så lite attraktivt at jeg tror “bør ikke engang være å ta bilder på denne smarttelefon”. Og så åpner du et bilde på din datamaskin og rart — det er en smarttelefon for 6500 rubler! En veldig stor tommel opp for ekstra modeller!

Imidlertid, selfi-kamera i C5L rart. Ikke bare det, bildet hvis du vil lukke overflødig (ansikt i rammen er plassert bare når du fotograferer på armlengdes avstand, og ikke fordi “obzorschik” elsker å spise), og kvaliteten er ikke Skinne. Senior Neffos heller ikke løfte en kul selvportretter, men for video chat kameraet er nok.

Пример фото, снятых на фронтальную камеру TP-Link Neffos C5

Eksempel bilder tatt med kameraet på forsiden TP-Link Neffos C5 Пример фото, снятых на фронтальную камеру TP-Link Neffos C5L

Eksempel bilder tatt med kameraet på forsiden TP-Link Neffos C5L

Natt skyting med smarttelefoner forventes å takle dårlig. Nei, flash er kraftig nok, så bildene er i fokus slå ut anstendig kvalitet. Men i andre situasjoner søkeren det er effekten av “drunk operatør” (lang eksponering, med andre ord), full av støy, bildet er ikke veldig bra.

Som for video — det er smarttelefonen av gjennomsnittlig kvalitet i dagslys skyting, og forferdelig på kvelden (15-16 K/s maks).

Autonomi

Langsom og jevn vinner — vil fortsette. Lav-effekt prosessorer og mangel på utskeielser i systemet hjalp smarttelefon TP-Link til å vise god utholdenhet. C5L perfekt viste seg i avspilling av video (Adreno 304 sender maskinvare for å sove” på grunn av kvaliteten maskinvareakselerasjon), og C5 viste seg å være uventet kjølig i “leser” med automatiske side snu.

Bruk modus (lysstyrke 200 CD/m2)

Varigheten av arbeidstid

Neffos C5L

Neffos C5

Videoer fra minnekort

9 timer

7 timer og 15 minutter

Spillet

4 timer

4 timer og 30 minutter

Å lese

8 timer og 45 minutter

15 timer

Продолжительность работы в смешанной нагрузке (тест PCMark, 200 кд/м2, минут)
Varighet av arbeid i en blandet belastning (PCMark test, 200 CD/m2, min)

Og det er på tide å avskrive disse tallene for feil eller for utilsiktet mirakler med et helt nytt batteri, men i syntetisk test PCMark C5L varte lenger Wileyfox Swift for en time “med cent”. Og etter alt dette Fly-Wileyfox mer ny og åpen tankegang batteri og er kjent for sin effektivitet Cyanogen om Bord! Beklager C5L med syntetiske materialer ikke komme sammen og bare er død “null”, ikke beholde resultatene av sin maraton.

Smarttelefoner er ikke bare lang tid utladet, men det belaster ikke fylle opp veldig raskt — fra null til 100% lading de vil trenge ca 2,5 timer.

Konkurrenter

TP-Link Neffos C5L

Lenovo A2010

TP-Link C5 Neffos

Samsung Galaxy J3 2016

Operativsystemet

Android 5.1 Kjærlighet På Pinne

Android 5.1 Kjærlighet På Pinne

Android 5.1 Kjærlighet På Pinne

Android 5.1 Kjærlighet På Pinne

Skjermen

En 4,5″, 854×480, 217 ppi

En 4,5″, 854×480, TFT TN, 217 ppi

5″, 1280 x 720, IPS, 293 ppi

5″, 1280 x 720, AMOLED, 293 ppi

Prosessor

Snapdragon 210 MSM8909, 4 kjerner (Cortex-A53, 1.1 GHz)

MediaTek MT6735M, 4 kjerner (Cortex-A53, 1.0 GHz)

MediaTek MT6735, 4 kjerner (Cortex-A53, 1,3 GHz)

Spreadtrum SC8830, 4 kjerner (Cortex-A7, 1,2 GHz)

Grafikk

Adreno 304

Mali-T720 MP2

Mali-T720 MP2

Mali-400 MP2

Operative minne

1 GB

1 GB

2 GB

1,5 GB

Permanent minne

8 GB microSD-kortspor

8 GB microSD-kortspor

16 GB microSD-kortspor

8 GB microSD-kortspor

Kommunikasjon

4G (LTE Katt.4), 3G, Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0, GPS

4G (LTE Katt.4), 3G, Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0, GPS

4G (LTE Katt.4), 3G, Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS

4G (LTE Katt.4), 3G, Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0, GPS

Kamera

primær: 8 MP, autofokus, videoopptak, 1280 x 720,

front — 2 MP

primær: 5 MP, autofokus, videoopptak, 1280 x 720,

front — 2 MP

primær: 8 MP, autofokus, videoopptak 1920×1080,

front — 5 MP

primær: 8 MP, autofokus, videoopptak 1920×1080,

front — 5 MP

Batteri

flyttbare, 2000 mAh

flyttbare, 2000 mAh

flyttbare 2200 mAh

flyttbare, 2600 mAh

Dimensjoner

136×67,7×10 mm

130,5×66,6×10 mm

144x72x8,8 mm

142,3x71x7,9 mm

Vekt

154 g

137 g

141 g

138 g

Prisen på tidspunktet for publisering

6500 rubler

6000 rubler

11000 rubler

12000 rubler

Der hvor å kjøpe

Ring vertelki:TP-Link Neffos C5L3inline

Ring vertelki:Lenovo A20103inline

Ring vertelki:TP-Link Neffos C53inline

 Ring vertelki:Samsung Galaxy J3 20163inline

Lenovo A2010

Til en smarttelefon, kan du velge en konkurrent som er solgt “som den ville vært i Russland, og hva ville ikke.” Etter Xiaomi Redmi 2 på skråningen transportbånd av livet har steget tilstrekkelig, bare utenlandske offentlig sektor med tilstrekkelig prisen forble Wileyfox Swift. Det er dyrere enn vår helt nesten 1000 rubler, og offisielt selges kun i en russisk butikk, men de egenskaper det overgår vår helt i nesten alt, med unntak av autonomi og lyd i hodetelefonene.

I tilfelle av Lenovo-A2010 konfrontasjon er allerede på lik linje — denne smarttelefonen er litt kraftigere og billigere enn våre helten. Men, det ser ut billigere, går relativt sakte på grunn av de tunge firmware. Skjermen er litt mindre lys, bak kameraet er merkbart verre.

Ring vertelki:Lenovo A20103inline

Samsung Galaxy J3 2016

Den eldre modellen Neffos kan sammenlignes med Meizu mini M2 eller ASUS ZenFone 2 Laser. Selv om prisen koder på disse modellene fortsatt utgjør om lag 13 tusen rubler, og det er en stor forskjell på om vi snakker om en rimelig smarttelefon. Selv om Meizu kanskje verdt investeringen. Du kan fortsatt se en eldre Ære 4C — ser billig, batterilevetid ikke Skinner, ikke har støtte for 4G, men kraftig, pålitelig og trendy gadget.

Men ikke like trendy som økonomiske Samsung. I hovedsak J3 eksempel 2016 — veldig arkaisk smarttelefon. Under skallet ligger en splitter ny lav effekt og gamle prosessor, og selv grafikk og enda skammelig — det var som brukes i Galaxy S2 for fem år siden. RAM Koreanere også tildelt er ikke nok, som de rakkerne som selger melk pakker på 800 gram.

De andre funksjonene er ganske god. Høy kvalitet og økonomisk display, ny og åpen tankegang batteri, rimelig tykkelse og vekt, og prisen på samsonovsky standarder, er fortsatt tilstrekkelig. Det er, selvfølgelig, den følelsen av at du selger den gamle “Zhiguli” med nye frontlykter. Men “angry birds” er å fly med samme tempo og voracity av prosessoren er balansert av effektiviteten i displayet — derfor “alt er godt, vakkert Marquise…”

Ring vertelki:Samsung Galaxy J3 20163inline

Innsikt

Til budsjett smarttelefoner bør ikke komme opp med tiltaket “jeg hadde kjøpt/jeg hadde ikke kjøpt” — fra dette perspektivet, vi, det fastkjørte obzorschiki, er gratis bare skrive “ikke iPhone 6S/Galaxy S7, så ikke bra.” Og leserne vil naturlig nok ønske oss god du, som gjøre driverne fra Moskva i Kjølvannet av den pansrede Mercedes med blinkende lys.

Essensen alltid er kriteriene for “worth/ikke verdt pengene”. Og i denne forbindelse, smarttelefoner TP-Link solid “b”. Er ikke, fordi hver Neffos det er mer ambisiøs mobiltelefon rival. Men ikke “Treenigheten”, fordi så mange av våre klassekamerater er dagens helter ikke nå nivået av modeller C5 og C5L.

Смартфоны TP-Link Neffos C5L и C5

Som for C5L — den har “en bit av mobile”. Litt, i form av størrelse, Ja, og ytelse også. Spille — jeg elsker det, intenst for å snakke i sosiale nettverk med det, vil også være ubehagelig, men som et første eller ekstra smarttelefon som en gave er god.

TP-Link Neffos C5L

Fordeler:

Ulemper:

 • Quality camera (av standarder for klassen)
 • God batterilevetid
 • Lyd kvalitet i hodetelefoner
 • Rask og praktisk shell for Android
 • Treg prosessor
 • Matt og uren skjerm
 • Store dimensjoner (tykkelse og vekt som 4.5-tommers modell)
 • Creaky sak

C5 har en mye bedre utviklet og kunne kreve den redaksjonelle prisen. Men vår fantastiske impuls hindret av to faktorer: for det første, redaktører kom supernova metall “Kinesisk”, som sikter på samme pris segmentet med flere kule funksjoner. For det andre, uten en “konfrontasjon” med Meizu mini M2 og ASUS ZenFone 2 Laser-det er vanskelig å klart definere den beste modellen.

TP-Link C5 Neffos

Fordeler:

Ulemper:

 • God batterilevetid
 • Rask og praktisk shell for Android
 • Lys og høy kvalitet visning
 • Høy hastighet
 • Dårlig kvalitet høyttaler
 • Dårlig kvalitet på bilder om natten
 • Ikke veldig bra selfie kamera

Uansett, Neffos C5 gjorde ikke skuffe — feil i det, selvfølgelig, eksisterer, men i Generelle og overordnede smarttelefon konkurransedyktig, og ser på det med et budsjett på “maksimum 11 tusen” er nøyaktig.

For å nevne høydepunktet av smarttelefonen TP-Link-vi er på et tap — familien av Neffos bare begynnelsen for å dukke opp. Glad for at modellene er allerede bedre enn de “russisk-Kinesisk” konkurranse og rettferdiggjøre prisen. Og blant “massakren” av billige mobiltelefoner er allerede et lovende resultat.