Fem av de bästa face swap apps

1745

MSQRD, Face Swap Live, Snapchat och andra appar underblåser den senaste sociala craze – inklusive en som uppfanns av Yahoo tillbaka i 2013

Facebook liked face-swapping app MSQRD so much, it bought the company.

Facebook gillade ansikte byta app MSQRD så mycket, det köpte bolaget.

@stuartdredge

Torsdag 17 Mars 2016 09.42 GMT

Senast ändrad torsdag 17 Mars 2016 12.28 GMT

Kommer 2016 att gå till historien som det år då vi misslyckats med att lyssna på varningar om artificiell intelligens att störta mänskligheten en sten på en gång, eftersom vi var distraherad genom att byta ansikten med våra vänner, våra husdjur eller i närheten bröst?

Kanske. Ansikte-att byta program är faktiskt inte ny – flera av dem har funnits sedan 2013 – men de har blivit årets mobile vurm, i en härstamning som innehåller Rita Något, Dubsmash, Flappy Fågel, FatBooth och (i de tidigaste dagarna av Apples App Store) virtuell öl-drickande och lightsaber apps.

Tokig kan bara pågå så länge som det tar för nästa nyhet app genre växa fram, men under tiden, här är fem appar för att ge ansiktet-att byta en gång till.

MSQRD
Android / iOS

MSQRD.

MSQRD.

App fluga kan komma och gå, men tech startups fly vokaler är en trend som aldrig kommer att dö. MSQRD (dvs Maskerad) skapade rubriker denna månad då det köptes upp av Facebook för mindre än tre månader efter lanseringen. För nu, appen är tillgänglig på Android och iOS.

MSQRD slog som en “video selfies” app för att spela in korta videoklipp av din digitalt redigerade ansikte – från att lägga till virtuella tillbehör genom att celebrity face-masker, liksom att byta ansikten med vänner. Det är lätt att använda, som du drar med fingret mellan effekter, med snabb delning till Instagram, Facebook och Twitter.

Face Swap Live
iOS

Face Swap Live.

Face Swap Live.

Face Swap Bor kanske inte har förvärvats genom ett tech jätten, men det har gjort massor av rubriker tack vare denna bedrift av genialitet:

Snapchat’s face-swapping feature.

Snapchat ansikte-byta funktion.

Med sina 100 miljoner dagliga aktiva användare, Snapchat har varit ett av de viktigaste sätten ansikte byta teknik har införts för att en mainstream-publik. Ansikte-swapping har lagts till som en av app är “objektiv” i februari 2016, sannolikt med hjälp av teknik från ett annat förvärv av start Looksery året innan.

Som andra linser, inför att byta funktion nås genom att rada upp en selfie, och sedan trycka på och hålla ned på ditt ansikte innan du sveper längs en karusell av specialeffekter. Rada upp på skärmen marknader med en väns ansikte, och förundras över den skräck. Det är inte en anledning att ladda ner Snapchat om du inte redan har gjort det, men för användarna är det en annan underlig-men-kul anledning att hålla knäppa.

Face Swap Monter
Android / iOS

Face Swap Booth.

Face Swap Monter.

Det kan saknas media buzz MSQRD och Face Swap-Live – för att inte nämna video aspekter – men om du helt enkelt vill mixa och matcha ansikten från foton, det är en bra och gratis app för att experimentera med.

Ett lättillgängligt gränssnitt masker några ganska kraftfulla redigeringsfunktioner, liksom praktiskt alternativ som sparar ett ansikte att byta till andra bilder, och en förladdad bank of kändis bilder att använda. För statisk ansikte-swapping, fine-tuning alternativ gör det väl värt ett försök.

Inför Stealer
iOS

Face Stealer.

Inför Stealer: lite mer skräck film

Ingår som en påminnelse om att Yahoo har lyckats vara en av de mer innovativa företag runt om i mobil under de senaste åren, även om det inte hade lycka till att ta vara på denna duktighet. Yahoo Japansk division släppt det här fotot med framsidan byta app i februari 2013, men för tre år på nya startup-företag har stulit sin åska.

Språket här handlar om att “stjäla” andras ansikten snarare än att byta med dem, vilket kan vara en anledning till: det låter lite mer skräck film. App är roligt, men mer begränsat både i fråga om innehåll och omfattning: Einstein, Mona Lisa och några andra alternativ.

“Jag är mållös. Det är motbjudande!’ Varför jag älskar faceswapping apps