Pew: Flere Amerikanere som Leter etter Kjærligheten på Nettet

156

Online dating-tallene er opp i Usa, Pew Research Center sa torsdag, basert på resultatene av en fersk undersøkelse.

I dag er det mulig for singler fra alle samfunnslag til å finne en dato som er kompatibel med dem — i hvert fall nesten-funnene tyder på. Som online dating verden utvider seg, og legger stadig mer nyansert områder-som
Ligaen, som retter seg mot velstående, ambisiøse go-getters som er ute etter det samme, flere mennesker er å registrere deg.

I sin nasjonale undersøkelsen av 2,001 voksne, som ble gjennomført mellom 10. juni og juli 12, 2015, Pew fant at 12 prosent hadde brukt en online dating site, litt opp fra 9 prosent i begynnelsen av 2013. Ni prosent av deltakerne i undersøkelsen hadde brukt en dating-appen på mobilen-tre ganger mer enn i begynnelsen av 2013, da bare 3 prosent rapportert om bruk av mobile apper.

Lett og Full Av muligheter

Hvorfor økningen? Svaret er klart, sa dating coach
Patti Feinstein. Det er lett, rask og appellerer til folk som er vant til å velge fra en rekke valg.

“Først av alt, alle som er på sosiale medier, så det er enkelt. Men på slutten av dagen, det er et tall spillet-og det er alltid kommer til å være et tall spillet,” fortalte hun TechNewsWorld. “Folk ønsker å utvide sin rekkevidde. Jeg ser folk komme [datoer] fra online dating, fra venner, fra speed dating. Alt er rettferdig spill.”

Ett problem som har plaget online dating er den stigmatisering som det er for desperate mennesker, men det er et gammeldags begrep, Feinstein sa. “Du har fått Knusk, hook-up-området, noe som bidro til å gjøre online dating kule. På toppen av det, alle er en techie nå, så ingen flaggermus et øye på online dating. Det er en del av den prosessen.”

Et annet interessant funn i Pew ‘ s undersøkelse er uptick i yngre brukere, spesielt 18 – til 24-åringer. Som gruppe har nesten tredoblet i løpet av et par år, hoppe fra 10 prosent i begynnelsen av 2013 til 27 prosent i juli 2015.

Vanligvis, folk forblir koblet sosialt for minst flere år etter videregående, så hvorfor er unge voksne å snu til online dating å møte mennesker?

Det er av samme grunn som for eldre voksne, Feinstein sa. De verdsetter enkel tilgang til personer som er tiltalende og kompatible.

“Hvis det er vinter eller i midten av natten, det er vindu shopping i pyjamas. Kan du se deg rundt for å se hva som er tilgjengelig. Det er ikke noe press, det er som å snakke med noen på telefonen,” Feinstein sa.

Full av Farer

Mens online dating-nettsteder kan ha sine dyder, som det også er legitime bekymringer om trenden mot digital dating.

Dating website-brukere bør være forsiktig med hvem de er i samspill med fra start, sa Paul Stephens, leder for politikk og forsvar på
Personvern Rettigheter Clearinghouse.

“Du trenger for å starte med premisset om at den personen du kommuniserer med elektronisk, kan ikke være den enkelte som han eller hun representerer seg selv for å være,” fortalte han TechNewsWorld.

“Du trenger til å anta at den enkelte kan være et rovdyr, en kriminell, noen ut for å stjele identiteten din, eller de kan ha en baktanke,” Stephens fortsatte, “fordi det er ingen måte for deg å kontrollere at bildet er deres, og til og med hva de sier om dem er sant.”

Til tross for kontoer av online dating erfaringer gått galt, er interessen ikke er avtagende, Pew ‘ s resultatene fra undersøkelsen tyder på. Hvordan kan folk nyte fordelene mens beskytte seg mot eventuelle rovdyr?

Nøkkelen er å holde informasjonen din privat til du virkelig kjenner personen, ifølge Scott, og for å ta hensyn til din intuisjon.

“Åpenbart, velger offentlig, overfylte steder for å møte dine dato før du er veldig komfortabel med ham eller henne,” han rådet.

Imidlertid, “når du har fastslått at ansiktet matcher opp med online profil, du er fortsatt ikke klart,’ Stephens advart. ‘Det første inntrykket du får kanskje ikke være en nøyaktig ett, så inntil du tar deg tid til å bli kjent med dem, og ikke avsløre personlig informasjon, som din hjemmeadresse eller arbeidsplass.”