Hacket VTech spørger brugerne enige eventuelle oplysninger, du sender, kan ikke være sikre’

111

Toymaker er blevet hacket endnu, men hvis det bliver hacket igen, det ønsker du at vide, at det du advaret på forhånd

VTech’s products are seen on display at a toy store in Hong Kong, China November 30, 2015. Shares of electronic toy maker VTech Holdings Ltd were suspended from trade on Monday after customer data was stolen in a cyber attack, sparking concern over the loss of information relating to children. REUTERS/Tyrone Siu

VTech ‘ s produkter er set på skærmen, i en legetøjs butik i Hong Kong, Kina November 30, 2015. Andele af elektroniske legetøj kaffefaciliteter VTech Holdings Ltd blev suspenderet fra handel på mandag efter kundens data blev stjålet i et cyber-angreb, gnister bekymring over tabet af oplysninger, der vedrører børn. REUTERS/Siu Tyrone
Foto: Tyrone Siu/Reuters

@alexhern

Onsdag 10. februar 2016 16.53 GMT

Sidst opdateret onsdag den 10 februar 2016 16.56 GMT

Hacket internet-tilsluttet toy kaffefaciliteter VTech har endelig relanceret sin online app store mere end to måneder efter, at hackere brød ind i sit site og stjal personlige oplysninger på næsten 5 millioner kunder.

Den nye butik kommer med meget nødvendige opgraderinger til webstedets sikkerhed, som virksomheden forsøger at dæmpe bekymringer kunder. Men det kommer også med en anden overraskelse for forældre, begravet site terms of service.

I et afsnit med overskriften Begrænsning af Ansvar, de vilkår staten:

Du anerkender og accepterer, at alle oplysninger, som du sender eller modtager i løbet af din brug af hjemmesiden, kan ikke være sikre, og kan blive opfanget eller senere erhvervet af uautoriserede parter.

Med andre ord, hvis VTech ikke bliver hacket igen, sine kunder, har ingen grund til klage: de har allerede aftalt, at det er ikke sikkert.

Ifølge Vice ‘ s Lorenzo Franceschi-Bicchierai, der først opdagede den nye bestemmelse, “Det er uklart, hvornår dette sprog var tilføjet, men det dokument, der siger, at det blev opdateret den 24 December sidste år.” Det er næsten en måned efter hack blev bekræftet, og en måned før site kom online igen.

Det er uklart, om de vilkår og betingelser, har retskraft, uanset hvor i verden VTech ‘ s kunder er baseret på. I Europa, for eksempel, at kunderne er beskyttet mod urimelige vilkår for service. Det betyder ikke stoppe virksomheder, som forsøger at håndhæve deres vilkår, men det betyder, at hvis en retssag, der gør det til domstolen, at den omstændighed, at en aftale er teknisk friholder VTech ville være usandsynligt, at holde vand.

The Information Commissioner ‘ s Office er i øjeblikket ved at undersøge VTech for November brud.