Instagram Får Understøttelse af Flere konti på Android og iOS

99

Instagram Gets Multiple Account Support on Android and iOS

Tilbage i November sidste år, hørte vi Instagram var at teste understøttelse af flere konti på sin Android app. Det Facebook-ejede selskab har endelig lanceret understøttelse af flere konti, og det er nu tilgængelig for både Android og iOS brugere.

For at aktivere funktionen, brugere bliver nødt til at besøge app-indstillinger, rul ned, og vælg “Tilføj konto”. De vil derefter blive dirigeret til den almindelige login-side, som de er nødt til at logge ind på deres nye konto. For at skifte mellem konti, skal du trykke på dit brugernavn øverst på din profil, og det vil vise andre, der er logget ind-konti på enheden. Brugere kan se deres profil foto vises på steder, hele app, så de er klar over, hvilken konto, de bruger.

Den funktion kommer som en del af app opdatering v7.15 på Android og iOS, tilføjer virksomheden blog-indlæg. Mens funktionen er synlige på iOS-app, funktionalitet ser ud til også at blive bundet til nogle server-side ændringer på Android, så ikke alle Android-brugere at se det endnu. Den nyeste app er tilgængelig til download fra Google Play og App Store.

Instagram i sidste måned bragte 3D Touch for sin Android app. Støtte til 3D Touch giver brugerne mulighed for at bruge ‘Peek og Pop’ gestus baseret på det anvendte tryk på skærmen på iPhone 6s og iPhone 6s Plus. I tilfælde af Android imidlertid, hårde eller bløde presser ikke vil give op flere muligheder – hvad med manglen på Android telefoner med trykfølsomme skærme. Med hjælp af 3D-Touch-funktion på Android, Instagram nu lader brugerne tryk og hold på et billede, tommelfinger, som derefter udvider sig og viser et eksempel sammen med mulighed for at kommentere, like og dele.

Foto-deling service i December meddelte, at brugeren base i Indien fordoblet i løbet af de sidste år. Instagram har bestået 400 millioner brugere i September og havde også hævdede, at det havde over 80 millioner billeder fælles daglige.

Download Gadgets 360 app til Android og iOS til at holde dig ajour med de seneste tech nyheder, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.