Hvide Hus søger sin første nogensinde, chief information security officer

71

I en måske længe ventet flytte, Obama-administrationen vil udnævne nogen til at “fokus på at koordinere sikkerheden på internettet på tværs af føderale agenturer’

The role, which the government said it expects to fill in two to three months, will focus on coordinating cybersecurity across federal agencies.

Den rolle, som regeringen sagde, at det forventer at fylde i to til tre måneder, vil fokus på at koordinere sikkerheden på internettet på tværs af føderale agenturer.
Foto: Dominic Lipinski/PA

@dannyyadron

Tirsdag den 9 februar 2016 10.00 GMT

Sidst opdateret tirsdag den 9 februar 2016 10.02 GMT

Den Kellogg korn virksomhed, stat Colorado og Cook County, Illinois, har alle nogen, der har ansvaret for at holde hackere ude.

I 2016, den AMERIKANSKE regering vil også.

Relateret: NSA fusionerende anti-hacker team, der løser sikkerhedsproblemer med en, der bruger dem

Tirsdag, det Hvide Hus forventes at kunne annoncere, at det er søger at ansætte sin første chief information security officer, en fyldt rolle i mange virksomheder og kommuner, men en, der længe har været fraværende på det føderale niveau, på trods af klager for sikkerhed eksperter og beslutningstagere. I sit fravær, regeringen har til tider kæmpet for at koordinere et virvar af tre-bogstav, agenturer, som det har forsøgt at reagere på det seneste brud. (Se: Office of Personnel Management, 2013 og 2014. Eller State Department e-mail-system, 2014. Eller Department of Justice edb-system, i denne uge.)

Det er velsagtens en længe ventet trin for Obama-regeringen, som har presset de private virksomheder med at styrke deres eget forsvar. Den rolle, som regeringen sagde, at det forventer at fylde i to til tre måneder, vil fokus på at koordinere sikkerheden på internettet på tværs af føderale agenturer og vil være anbragt inden for Office of Management og Budget i det Hvide Hus.

Flytningen viser, hvordan regeringen er i stigende grad at placere en større prioritet på cybersecurity i de Data, Brud Alder. Men det illustrerer også, at der i Washington, løsningen på ethvert problem er at sætte en anden person, der har ansvaret for at løse det.

For eksempel, regeringen allerede har flere kontorer, der står for at gøre sikker på, at hackere holde sig ude af offentlige systemer. Der er den særlige assistent til formanden for cybersikkerhed, Department of Homeland Security ‘ s stedfortrædende understatssekretær of homeland security, og endnu stadig er, den information assurance direktoratet inden for National Security Agency.

Hvide Hus embedsmænd sagde, at den nye føderale CISO udelukkende vil være ansvarlig for at sikre de offentlige ansatte gør basale ting for at forbedre sikkerheden på computeren. Såkaldte “cyber-hygiejne” omfatter decideret unsexy ting, som at sørge for agenturer patch computer sikkerhed fejl, og at regeringen brugere anvende to-faktor-verifikation for at logge ind på offentlige regnskaber.

Sådanne skridt kunne have forhindret en hacker fra for nylig at bryde ind i en DOJ computer ved at narre en regering, help desk til at give ham en log i token.

“Vi er stadig i en slags forståelse af, hvad der skete der,” Michael Daniel, den nuværende særlig rådgiver for formanden for cybersikkerhed sagde på tryk på ring op.