3 Måter å Unngå Riper Briller – wikiHow

131

Tre Metoder:Unngå DamageDealing med ScratchesTaking Forebyggende ActionQuestions og Svar

Hvis riper, briller kan være vanskelig å se gjennom og forårsaker belastning på øynene og hodepine. Det er mange måter å unngå riper briller. Vær forsiktig ved rengjøring og fjerning av brillene dine. Hvis du er bekymret for riper, ta visse forebyggende tiltak for å unngå skade.

Annonse

Metode 1 av 3: Unngå Skade

 1. Image titled Avoid Scratching Eyeglasses Step 1 Image titled Avoid Scratching Eyeglasses Step 1

  1
  Ren brillene dine regelmessig. Hvis du ønsker å unngå riper og andre skader til linsene, sørg for å rengjøre dine briller på en jevnlig basis. Bruk høyre materialer når du rengjør dine briller for å sikre at du unngår riper.

  • Hvis du bruker kjemiske spray eller objektiv rengjøringsmidler, må du være forsiktig når du spray dine linser. Spray fra en passende avstand, som skissert på cleaner container, og alltid bruke spray er spesielt utviklet for å rense linsene. Bruk aldri rengjøringsmidler som Windex.[1]
  • Bruke rett klut. Papir håndkle, vev, og servietter bør ikke brukes til å tørre linser. Disse kan føre til rifter og andre skader til rammer. Du bør også unngå å bruke hjørnet av skjorta. Du bør bare bruke 100% bomull klut som er gjort eksplisitt for rengjøring av linsene.[2]
  • Tørk dine briller når du rengjør dem. Dette hindrer materiale fra å bli fanget på dine linser, noe som kan føre til rifter og andre skader.[3]

  Annonse

 2. Image titled Avoid Scratching Eyeglasses Step 2 Image titled Avoid Scratching Eyeglasses Step 2

  2
  Vær forsiktig når du fjerner dine briller. Ofte, briller få riper når de er droppet. Grep brillene godt når du tar ut og bruk alltid begge hender. Fjerne brillene dine sakte. Ikke bare kan slippe briller forårsake riper, du kan også potensielt bøye rammer gjennom raske fjerning.[4]

 3. Image titled Avoid Scratching Eyeglasses Step 3 Image titled Avoid Scratching Eyeglasses Step 3

  3
  Bruk en sak. Bruk alltid et glass saken. Når du ikke har brillene dine, ikke bare la dem ligge rundt. Bruk alltid en beskyttende veske. Du kan spørre din optiker eller lege for råd om de mest holdbare type briller tilfelle.[5]

  • Tilfeller kommer i en rekke former. Prøv å gå for et kraftigere fall, laget av lær eller plast, som lukkes helt. Tilfeller av flimsier plast eller stoff som ikke lukker ikke gi like mye beskyttelse.
 4. Image titled Avoid Scratching Eyeglasses Step 4 Image titled Avoid Scratching Eyeglasses Step 4

  4
  Slitasje beskyttende linser over brillene dine når engasjerende i farlig aktivitet. Hvis du arbeider med verktøy eller engasjere seg i idrett aktiviteter som kan forårsake skade, slitasje beskyttende briller over dine briller. Investere i ski goggles eller beskyttende skjold for anleggsarbeid. Prøv på tettsluttende vernebriller før du kjøper for å sikre at de er romslig nok til å trygt skjule dine briller.[6]

 5. Image titled Avoid Scratching Eyeglasses Step 5 Image titled Avoid Scratching Eyeglasses Step 5

  5Edit step5
  Fjerne dine briller under aktiviteter som kan føre til skade. Ta en lur i løpet av dagen, leker med hunden, eller roughhousing med barna, kan det resultere i skade på dine briller. Ta brillene av i løpet av disse aktivitetene, og plassere dem i deres tilfelle.

  Annonse