Logitech UE Roll Anmeldelse

138

Logitech UE Roll Review

Bluetooth-høyttalere er en svært populær kategori nå, og alle synes å ha en i disse dager. Og bortsett fra entry-level høyttalere som koster rundt Rs. 1000, – eller slik, det er nok av høyere enden tilbud som godt. Noen, som JBL Kostnad, gi en anstendig høyttaler som dobler opp som en stor batteripakke. Den Altec Lansing Redningsvest 2 er nesten uknuselig, og den nylig lanserte Logitech UE Roll er vanntett og ultraportable.

Priset til Rs. 8,495, Logitech UE Roll er absolutt ikke billig, men det har en unik design som vil fange alles øyne, og det er også vanntett, så du kan slynge det ut fra dusjhodet og nivå opp din indre bad sanger. Gadgets 360 brukt Logitech UE Roll-for en uke for å se hvordan den måler seg som en høyttaler, og om du skal kjøpe en. Les videre for å vite hva vi tenkte om det.

Design
Logitech UE Roll er en ganske unik se høyttaler. Mange Bluetooth-høyttalere i denne prisklassen, inkludert UE Megaboom, har en sylindrisk design, men UE Roll går for en liten plate form i stedet. Det er en litt tykk på midten, og avtar ut mot kanten. Det er 1.6-inches høy, med en 5,3-tommers diameter.

ue_roll_profile_ndtv.jpg

Det er nok av hockey-pucken formet høyttalere på markedet, men absolutt ingenting som ser ut som UE Roll, og det er flott. Det er morsomt å se på, og gjør en sterk visuell uttalelse.

Den øverste delen av høyttaleren er dekket av et stoff mesh – vår var vanlig, men det er nok av lyse mønstre tilgjengelig – og det er to gigantiske knappene sydd på toppen, et pluss og et minus, for å kontrollere volumet. Disse er de eneste synlige knapper. Hvis du setter høyttaleren ned på et bord eller en annen flate, så lyden er anslått i alle retninger. Imidlertid, denne høyttaleren har en funksjon som gjør det litt mer retningsbestemt.

Snu den over, og du vil merke at det er en elastisk sløyfe på ryggen, koblet til en gummi lip på den andre siden av høyttaleren. Dette kan fjernes, og du plutselig har du en bærerem for høyttaleren. Du kan bruke dette til å klippet det til noe som ryggsekk, eller å henge den fra noe, som styret til en syklus, eller fra dusjhodet. Hengende som dette, er du åpenbart trenger å peke på toppen av høyttaleren mot deg.

ue_roll_hang_ndtv.jpg

På bunnen, bortsett fra den elastiske stroppen, det er en gummi-port som kan løftes for å avsløre en 3,5 mm inngang for kablet tilkobling, og en Micro-USB-port for å lade høyttaleren. Høyttaleren er vanntette, og du trenger ikke å lukke klaffen – selv om det er tilrådelig å gjøre det, selvfølgelig.

Det er også en knapp og en Bluetooth-knappen på undersiden av høyttaleren – du trenger ikke å bruke dem for ofte, så det er fornuftig at de er gjemt ute av syne under høyttaleren.

Det er ingen batteri display lys, men du kan trykke på pluss-og minus-knappene samtidig for å få en statusoppdatering på batteriet. Du kan også koble to enheter til høyttaleren på samme tid – hvis du lytter til musikk fra nettbrettet og bestemmer seg for å bytte til noe å spille fra mobilen din, det fungerer sømløst, og stopper avspilling fra den første enheten for å spille den andre. Det eneste som mangler er en mikrofon, for å tillate deg å bruke høyttaleren som en handsfree-enhet.

ue_roll_back_ndtv.jpg

En ting som du burde vite er at den kompakte natur høyttaler betyr at det er ingen plass for luft – så er det ikke til å flyte. Det er litt skuffende fordi design gjør at det ser ut som noe som ville være ideelt for pool, men tilsynelatende i OSS, høyttaleren leveres med en “floaty”, en luft-fylt pute som gjør det flyte. Det er ikke tilfelle i India.

Ytelse
Logitech UE Roll er en veldig liten høyttaler, og så det er ingen overraskelse at lydutgangen er ikke akkurat kommer til å blåse deg bort. Om du snakker om total volum utgang, rekkevidde, eller klarhet, høyttaleren er kompetent, men ikke mye mer enn det.

Logitech UE Roll pakker i en 2-tommers driver, med to 3/4-tommers diskanthøyttalere, med en frekvens spekter av 115Hz til 20KHz. Den øvre enden av dette spekteret er fin, men den nederste enden er mye høyere enn det du ønsker, for bass-tung musikk. Kort sagt, denne høyttaleren gjør en mye bedre med mid-fokusert pop musikk enn noen annen type lyd.

ue_roll_on_bag_ndtv.jpg

Det betyr ikke at det er ingen bass på dette høyttaler – det mangler bare klarhet du kan forvente gitt prislappen her. På den annen side vokal komme gjennom mye mer tydelig og Mozarts strykekvartett Nr 21 hørtes bra ut. Diskant flater ut litt på det høyeste notater, men til tross for at den lyse lyden fra høyttaleren er faktisk ganske hyggelig, og for det meste, er det lite forvrengning.

Trykk volumet helt opp, og det er noen forventet forringelse av kvalitet, og selv om det er mer merkbar på de lavere nivåene, taleren egentlig høres ikke veldig god på høye nivåer. Også verdt å merke seg, selv når det er på fullt volum, høyttaleren er egentlig ikke veldig høyt. I en forsamling av et dusin mennesker, utgang fra Logitech UE Rulle raskt forsvinner i bakgrunnen.

Å sette det i et bad hengende fra dusjhodet faktisk fungerer ganske bra. Høyttaleren er vanntett slik at du ikke trenger å bekymre deg om det å bli våt, og det lille rommet betyr at du ikke trenger å skru opp volumet. Akustikken, med vann i rommet, også bidra til å jevne ut området, og resultatene høres veldig fint.

ue_roll_clipped_ndtv.jpg

Batteriet er ment å vare i ni timer, og i våre egne tester, den varte i åtte timer, streaming av musikk på fullt volum fra en smarttelefon. Lading ved hjelp av vår telefonen er rask gratis adapter tok litt over en og en halv time.

Logitech UE Roll leveres med en gratis companion-appen for Android og iOS som virket som en gimmick i starten, men det kommer med noen interessante funksjoner. For én ting, den har også en equalizer som fungerer ganske godt, og det gir deg også mulighet til å sette opp en alarm. Dette går på høyttaler, slik det vil fungere selv om du koble den fra telefonen. Appen gir deg også muligheten til å koble to av høyttalerne til telefonen på samme tid, for stereo-utgang.

Dommen
Det er mange ting å som om Logitech UE Roll, og i den uken vi har vært å bruke det, har vi kommet til virkelig liker den lille høyttaleren. Det er utrolig bærbar, og har en generelt tøff design, slik at du ikke behøver å bekymre deg for å skade det når du legger det i vesken.

ue_roll_front_ndtv.jpg

Elastisk snor på baksiden også føles ekstremt tøff, og du føler deg trygg om å knytte det til noe annet – vi tilbrakte mye tid sammen med høyttaleren festes til vår pose er stropp, men du kan også klippet det til din stol håndtak, eller henge den fra en krok på kjøkkenet.

Sette opp høyttaleren er svært enkel – det er bare å slå det opp, og koble det sammen som en hvilken som helst Bluetooth-høyttaler, og hvis du velger å bruke appen, som også er ganske selvforklarende. Dette er en morsom foredragsholder som har mye å gå for det, selv om lyden kan definitivt være mye bedre. Det virker som et rettferdig kompromiss for bærbarhet og være vanntett, men selvfølgelig, du må bestemme hva som er viktigst for dine behov.

Pris: Rs. 8,495

Fordeler

  • Stilig utseende
  • Ekstremt bærbar
  • Moro, pop-vennlig lyd

Ulemper

  • Ikke veldig høyt
  • Lave enden mangler klarhet
  • Litt dyrt

Vurderinger (av 5)

  • Design: 4
  • Ytelse: 3.5
  • Verdi for pengene: 3.5
  • Totalt: 4

Last ned Gadgets 360-app for Android og iOS for å holde deg oppdatert med den nyeste tech nyheter, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.