Ikke Bruk Amazon Prime til Skipet Flaskevann å Flint

188

Do Not Use Amazon Prime to Ship Bottled Water to Flint

Michael Moore sier ikke sende flaskevann til Flint. Gruppen som presses til å ha Flint vann-testet i første omgang sier ikke sende flaskevann til Flint. Men likevel, folk bruker sine Amazon Prime-postkontoer for å sende paller av flaskevann til Flint. Ikke gjør dette.

I tillegg til selskaper som er oppgåvene sine egne merker av vann til Flint, en håndfull kjendiser har forpliktet seg til over en million flasker med vann som allerede er. Dette er flott for kortvarig akutt behov. Men noe mer enn det er å kaste disponibel, planet-ødelegge plast på et problem som krever langsiktige løsninger.

Som Moore så veltalende du sette det i går kveld, målet er ikke for innbyggerne i Flint til å leve på donert vann på flasker som blir neste dag lastebil fra hele landet et år fra nå. De bør drikke sin egen rent, trygt vann fra springen. Han anbefaler å signere sitt underskriftskampanje for å få en bølge av internasjonal støtte for mer alvorlige reformer.

Ok, så du har gjort det, men du likevel ønsker å hjelpe? Her er Staten Michigan ‘ s offisielle svar-side, der det foreslår å donere til en av fire ideelle organisasjoner. Selv om det finnes retningslinjer for å gi vann, hvorfor ikke donere direkte til Katolske Velferdsorganisasjoner Senter for Håp, nonprofit det er håndtering av donasjoner, og la dem bestemme hvordan pengene er best tildelt?

Eller hjelpe gruppen bak federal sak som ønsker å ha alle Flint er føre service linjer erstattes. Vann som Du Kjemper For er en lokal gruppe ledet av Flint mamma Melissa Mays. Det er imot donasjoner som vil bidra til å presse på for mer infrastrukturelle forbedringer.

Sponset

Eller støtte vitenskap! Donere til å hjelpe forskerteamet som er blitt utnevnt til test og studien Flint vann. En uavhengig gruppe fra Virginia Tech forskere arbeider med staten for å sikre at byens vannet er trygt, og at staten er å ta de riktige tiltak (som festing av rør), slik at dette ikke skjer igjen.

Og hvis du er virkelig spent på å bruke at Amazon Prime-kontoen din, hva gjør folk i Flint virkelig ønsker? De ønsker filtre. Det er nok av sertifisert filtre som vil levere trygt drikkevann for innbyggere nå og i årene som kommer. Her er en ønskeliste over filtrering enheter fra Salem Lutherske Kirke som du kan sende direkte til Flint beboere og hjelpe til med å gjenoppbygge sin fremtid.

Topp kunst av Andrew Liszewski