Samsung Galaxy A9 Pro Angivelig i Verk

105

Samsung Galaxy A9 Pro Reportedly in the Works

Samsung er angivelig jobber på en ” Pro ” versjon av sin nylig lansert high-end smarttelefon, Samsung Galaxy A9. Håndsettet tippet som Samsung Galaxy A9 Pro bærer modellnummeret SM-A9100, mens Galaxy A9 bærer modellnummeret SM-A9000.

Fastvaren for den enheten som er under utvikling for nå, rapporterte Sammobile. Det er ingen informasjon om hvilke funksjoner og spesifikasjoner for den kommende Galaxy A9 Pro vil omfatte. Det er antatt at siden det er den ” Pro ” versjonen, kan det idrett en høyere oppløsning, mer innebygget lagring, og kan også kjøre på Android 6.0 Marshmallow-ut-av-boksen.

For referanse, metall-kledd Samsung Galaxy A9 har en 6-tommers full-HD (1080×1920 punkter) oppløsning Super Amoled-skjerm med 2,5 D buet glass; 64-bit octa-core Qualcomm Snapdragon 652 SoC klokket til 1,8 GHz; 3 gb RAM, 32 GB innebygd lagringsplass, som kan utvides via microSD-kort (opptil 128 gb); 13-megapiksel bak kamera med autofokus med LED-blits, f/1.9 blenderåpning og optisk bildestabilisering (OIS); 8 megapiksler front-mot kamera, og 4000mAh batteri.

Samsung har ikke bare sin Galaxy A9 Pro i rørledningen, men er også ventet å lansere tre nye smarttelefoner under sin ‘J’ – serien-Samsung Galaxy J7 (2016), Galaxy J5 (2016) og Galaxy J1 (2016).

Selskapet er også ruste seg for å lansere sitt flaggskip smarttelefon, Galaxy S7. Samsung er forventet å starte sin Galaxy S7 smarttelefoner serien i forkant av den kommende MWC 2016 messe, med en Galaxy Pakket 2016 angivelig planlagt til februar 20. Det er imidlertid ennå ikke å sende ut trykk inviterer til keynote hendelse. Som om hva du kan forvente fra Samsung Galaxy S7, smarttelefonen er forventet å tilby top-of-the-line hardware spesifikasjoner og funksjoner, inkludert en iris-scanner.

Last ned Gadgets 360-app for Android og iOS for å holde deg oppdatert med den nyeste tech nyheter, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.