Noe for helgen, sir? Den siste i sex tech

164

Du kan styre alt fra klimaanlegg til treningen rutine med en app, så hvorfor ikke bluetooth ditt sexliv? Robina Gibb rapporter om de nyeste tech fra Seksuell Helse Expo i Los Angeles

The Piu. It does what you think it does.

Den Piu. Det gjør det du tror det betyr.
Foto: Emily-Berlin i the Guardian

Lørdag 23 januar 2016 13.37 GMT

Sist endret lørdag 23. januar 2016 22.06 GMT

Dagens gründer generasjon kanskje ikke har oppfunnet sex, men de har oppfunnet en bluetooth-tilkoblet sex leketøy.

Robina Gibb avfettet Los Angeles Seksuell Helse Expo i januar, utforske noen av markedets mest innovative og intim enheter, fra elektroniske stimulatorer for par å smarttelefon-kontrollerte bekkenbunnen bekkenbunnstrenere.

Den Piu onani leketøy

The Piu male vibrator

Den Piu mannlige vibrator. Foto: Emily-Berlin i the Guardian

Laget av IMTOY dette stilfulle menn vibratoren har en skinnende svart og rød utvendig og en squidgy rød silikon interiør. Peniser vil bli behandlet på et utvalg på 30 vibrasjonsmønstre levert av tre forskjellige motorer som er utformet for å gi “en mild butterfly flutter eller en stor dunk”, ifølge markedsdirektør Matteus von Abo. Den Piu koster $199, og synkroniserer med en app som selger et utvalg av voksen filmer laget for å spille i gang med programmet. Eies av et Kinesisk firma basert i Shenzen, Piu er spioneringen som den mest luksuriøse og sofistikerte mannlige vibrator.

Nova vibrator

The Nova vibrator

Nova-vibrator. Foto: Emily-Berlin i the Guardian

Tori Parker, direktør for forretningsutvikling i we-Vibe, viser frem selskapets nye Nova vibrator. En fleksibel, to-pronged vibrator, det fungerer med Vi-Kontroll-app som lar en partner til å styre enheten eksternt. Dette er kjent i gamle sex-tech språkbruk, som “teledildonics”. Denne del av sofistikerte ekstern sex spill kan bli din for rundt $150.

We-Vibe er par vibrator

We-Vibe stall

We-Vibe stall. Foto: Emily-Berlin i the Guardian

We-Vibe 4 Plus leveres med Vi-Koble appen, og er det nyeste smart versjon av hva som hevder å være verdens mestselgende “wearable” par vibrator. Produsert av det Kanadiske firmaet Standard Innovasjoner, den buede, ergonomisk design som ser ut som en kjøttfull gummi stift pistol og er designet for å brukes av kvinner under sex. Som Nova, we-Vibe 4 kan fjernstyres via appen, selv om selskapet også hjelpsomt tyder på at “god form” og “stillegående motorer” gjør det ideelt for en solo, diskret truse vibe. Det er laget av silkemyk, medisinsk silikon, kommer i rosa, lilla og grå og selger for $179.

Velkommen til California: dildoer laget av krystall

Chakrubs dildos are made of crystal

Crystal dildoer. Foto: Emily-Berlin i the Guardian

Hvis internett-tilkoblet stimulering er ikke helt din greie, kanskje du foretrekker en myk polert røret eller egg laget av ren krystall. Chakrubs grunnlegger Vanessa Cuccia startet selskapet sitt til å bringe den helbredende kraften i krystall, eller stein magien, å riket av sex. Valgene inkluderer Indiske jade, hvit lotus og obsidian, som selskapet hevder, vil kvitte bruker av negativ energi i auraen, og hvor som helst ellers de holde det. Prisene varierer fra $75 til $200.

Godteri – elektrisk skjermen for kegels

The Candy kegel exerciser

Godteri kegel mosjonist. Foto: Emily-Berlin i the Guardian

Godteri er en annen IMTOY “personlig trener” for kvinner å bidra til å styrke bekkenbunnen. Kegel bekkenbunnstrenere er en blomstrende sektor, og dette “smart” lille 33mm diameter ballen på en loop er en av søteste. Blush-rosa og laget av medisinsk silikon, sin indre trykk sensor som samler “spenning data” fra sammentrekning-release bevegelse av bekkenbunnen og kommuniserer via bluetooth til Godteri smarttelefon-app, med et trykk skala som topper på 225. Appen har en rekke “trening” med tone av en motiverende treningsstudio instruktør. Pakket som en dyr flaske parfyme, den kommer i en lekker hvit lagring tilfelle som inkluderer en ultrafiolett senderen for sterilisering. Opprettet av Kinesiske ingeniører som sier de har avspeilet den lave 40dB ambient lyd av et bibliotek i sin lille motoren, Godteri koster $189.

Den inseminating dildo du har vært på utkikk etter

The Semenette POP device

Facebook

Twitter

Pinterest

Den Semenette POP-enheten. Foto: Emily-Berlin i the Guardian

POP er den nyeste versjonen av den revolusjonerende Semenette, et sexleketøy som dobler som en inseminating enhet som etterligner utløsning. Oppfinner Stephanie Berman hadde ikke klart å bli gravid med sin partner, ved hjelp av “tyrkia baster” metode og ønsket å lage en leke som var både behagelige, funksjonelle og ikke føle seg som en medisinsk bistand. Når Berman er partner ble gravid første gang de brukte det, hun sikret finansiering og patenterte produktet er flyttbar og utskiftbare rør. Den kommer i en rekke farger, har en strap-on-alternativet og selger for $139.95 inkludert tre avtagbar rør.

Og til slutt…

Edgeplay's whips

Facebook

Twitter

Pinterest

Edgeplay er pisker. Foto: Emily-Berlin i the Guardian

Edgeplay Utstyr tonet ned sine utvalget av lager for Hun hendelse, og viser et beskjedent utvalg av ikke-internett-tilkoblet fløyelsaktig årer og skinn pisker. For de sluppet løs versjon av ball gags, kyskhet bur og oppfinnsomme ironmongery, se Edgeplay Utstyr nettstedet.