Facebook Öppnar Idrottsplats

210

Facebook på torsdagen meddelade sin nya idrottsplats — byggt utan skattebetalarnas pengar eller staden leasing som krävs.

Cirka 650 miljoner sport-fans redan Facebook världens största stadion, företaget motiverade.

Den nya nav kommer att sammanställa och chronologize game-relaterat innehåll i realtid, så att du kan få den känslan du titta på spel med dina vänner även när du inte är tillsammans,” sa Steve Kafka, produktchef på Facebook.

Navet i sig är organiserad av flikar som är märkt “match up” och “Vänner”, “Experter” och “Statistik.”

Facebook Sports Stadium

Matchup ger en översikt över de åtgärder, som belyser den senaste stora spelningar och fläkt reaktioner för att gå med dem. Roman här är möjligheten att dela spelar från navet till en tidslinje.

Kommentarer från betalda och obetalda experter är kanaliseras till antingen Vänner eller Experter kategorier. Experterna fliken är reserverad för individer att diskutera spelet från verifierade konton — människor som sport analytiker, journalister och pratsam kändisar.

Som för Statistik-fliken, det är dedikerad till fakta och statistik som är relaterade till ett givet spel.

På Facebook Sports Hub är tillgänglig via iOS, men det är inte ett fristående program. Det är en funktion som bor inuti kärnan Facebook-app, och det kommer att vara tillgängliga på andra plattformar under de kommande veckorna, enligt Facebook.

Samtidigt som börjar med AMERIKANSK fotboll, Facebook planer på att lägga till andra sporter snart.

Den 12: e Man

Med bara två NFL matcher kvar innan säsongen, Facebook Sports Stadium har kommit på en bra tid att intressera människor för att prova det nya navet, föreslog Justin Garrity, Ordförande
Postano.

“Super Bowl är en av de mest sedda globala sportevenemang, så det kommer att bli en bra första introduktion för Sport Arenan för en stor publik som förhoppningsvis kommer att använda den igen för att titta på deras lokala idrottslag,” han berättade TechNewsWorld.

Medan timing kan hjälpa till med antagandet, Facebook kommer att slåss användarnas beteende för att få människor att bryta sig loss från vad de förlitade sig på innan idrottsplats var en sak, sade Ben Hordell, en partner på
DXagency.

“Som sagt, jag tror att arenan kommer att besökas av dem som redan finns på Facebook medan du tittar på spelet,” sa han till TechNewsWorld. “Facebook har varit att integrera ett” jag tittar på ” – funktionen baserat på din smak, för att starta processen som leder fram till det stadium avslöja.”

En Sportslig Chans

För det mesta, sociala nätverk har varit försiktiga i att kasta in sport, eftersom ligorna tenderar att försöka styra deras online-media observerade Andy Abramson, VD Comunicano.

Facebook Sports Stadium tar på en nyhet roll och undviker royalties, samtidigt som en röst för fansen att få en starkare och mer övertygande, han berättade TechNewsWorld.

“Den lätthet med vilken innehållet kan sättas på Facebook-plattformen, den hastighet med vilken fans och journalister kan publicera och dela i en tid av vikande metropolitan media, och ökningen av sociala medier och påverkare led journalistik, innebär sport egenskaper som har att visa påverkare och vad de täcker en mycket bredare bild av effekterna av en lokal bloggare har på lag, liga eller händelse nyheter,” Abramson förklaras.

Twitter klev upp sin sport närvaro i 2014, när det lanserades NFL på Twitter. Den pågående kampanjen har fört fans en unik inblick i NFL, men det står nu inför allvarlig konkurrens på en annan front.

“Jag tror att Facebook vinst kommer att vara Twitter förlust,” sade Hordell, “som Facebook stjäl några [share of voice] på att vara den föredragna sociala andra skärmen för att följa direktsänd sport titta.”

Quinten Plummer är en gammal teknik som reporter och en ivrig PC gamer som utforskas lokala nyheter för ett par år sedan och omfattar brottsbekämpning och regeringen slår, för att sedan återgå till att skriva om saker som drivs av ettor och nollor och folk som gör dem. Om det skjuter pixlar eller förbättrar liv, han vill lära sig allt han kan om det.