Facebook Åpner Sport Stadion

153

Facebook på torsdag annonsert sin nye Sport Stadion — bygget med ingen skattebetaler dollar eller city leieavtaler nødvendig.

Ca 650 millioner sports fans allerede gjør Facebook verdens største fotballstadion, selskapet begrunnet.

Den nye hub vil kompilere og chronologize spill-relatert innhold i sanntid, slik at du kan få følelsen av at du ser på spillet med dine venner, selv når du ikke er sammen,” sa Steve Kafka, product manager hos Facebook.

Navet i seg selv er organisert etter kategorier merket “Matchup,” “Venner” “Eksperter” og “Statistikk.”

Facebook Sports Stadium

Matchup gir en oversikt over handlingen, fremhever den siste store spiller og vifte reaksjoner til å gå med dem. Romanen her er muligheten til å dele spiller fra huben til en tidslinje.

Kommentarer fra betalt og ubetalt eksperter er kanaliseres inn enten Venner eller Eksperter kategorier. Ekspertene kategorien er reservert for enkeltpersoner å diskutere spillet fra verifisert kontoer-folk som sport analytikere, journalister og pratsom kjendiser.

Som for Statistikk-fanen, og det er dedikert til fakta og statistikk knyttet til et gitt spill.

Den Facebook Sport Hub er tilgjengelig via iOS, men det er ikke en frittstående app. Det er en funksjon som lever inne i kjernen Facebook-appen, og det vil være tilgjengelig på andre plattformer i de kommende ukene, ifølge Facebook.

Mens du starter med AMERIKANSK fotball, Facebook planlegger å legge til andre idretter snart.

Den 12. Mann

Med bare to flere NFL-kamper igjen før sesongen finale, Facebook Sport Stadion har kommet frem til en god tid til å interessere folk i å prøve ut nye hub, foreslo Justin Garrity, President i
Postano.

“Super Bowl er en av de mest sette globale sportsbegivenheter, så det vil være en stor første introduksjon for Sport Stadion til et stort publikum, som forhåpentligvis vil bruke den igjen for å se sine lokale idrettslag,” fortalte han TechNewsWorld.

Mens timing kan hjelpe med adopsjon, Facebook er nødt til å kjempe brukeratferd for å få folk til å bryte vekk fra hva de lettelse opp på før idrettsplassen var en ting, sa Ben Hordell, en partner på
DXagency.

“Det blir sagt, jeg tror stadion vil bli besøkt av de som allerede er på Facebook mens du ser på spillet,” fortalte han TechNewsWorld. “Facebook har blitt en integrasjon av et ‘jeg ser’ – funksjonen er basert på din smak, for å starte den prosessen som førte opp til stadion avsløre.”

En Sportslig Sjanse

For det meste, sosiale nettverk har vært engstelig i stuper inn i sport, fordi ligaer har en tendens til å prøve å kontrollere sine online-medier, sa Andy Abramson, administrerende DIREKTØR i Comunicano.

Facebook Sport Stadion tar på seg en ny rolle og unngår royalties, mens stemmen til fansen og bli sterkere og mer overbevisende, fortalte han TechNewsWorld.

“Rolig med hvilket innhold kan bli satt på Facebook-plattformen, den hastigheten som fans og journalister både kan publisere og dele i en tid med fallende metropolitan media, og fremveksten av sosiale medier og influencer led journalistikk, betyr sport egenskaper har å vise påvirkere og hva de dekker den med en mye bredere syn på virkningen en lokal blogger kan ha på laget, liga eller hendelse nyheter,” Abramson forklart.

Twitter har trappet opp sin idrett tilstedeværelse i 2014, da det ble lansert NFL på Twitter. Den pågående kampanjen har ført fans unik innsikt i NFL, men det står nå overfor en seriøs konkurrent på en annen front.

“Jeg tror Facebook er få vil være Twitter tap,” sa Hordell, “som Facebook stjeler noen [andel av voice] være den foretrukne sosiale ekstra skjerm for å følge med live sport vise.”

Quinten Plummer er en langvarig teknologi reporter og en ivrig PC-spiller som utforsket lokale nyhetene for et par år, og dekker politi og offentlige beats, før den går tilbake til å skrive om ting som drives av enere og nuller og folk som lager dem. Hvis det presser punkter eller forbedrer liv, han ønsker å lære alt han kan om det.