Coolpad Not 3 Lite Första Intryck

94

Coolpad Note 3 Lite First Impressions

Coolpad, ett högteknologiskt företag som fortfarande ta baby steg i Indien, meddelade förra året att det snart skulle lansera sin första “Made in India” luren. Som utlovat vid tiden för tillkännage Coolpad Not 3, företaget på fredag infört en variant som kallas Coolpad Not 3 Lite, som är tillverkad i Indien i samarbete med Videocon. Det Kinesiska företaget fortsätter sin tie-up med Amazon för exklusiv försäljning av produkten. Kostar Rs. 6,999, Not 3 Lite kommer att finnas tillgängliga via schemalagda flash försäljning med start den 28 januari.

Den Coolpad Not 3 Lite är en budget-smartphone, men ändå rymmer ett antal funktioner och vissa specifikationer som kunderna ser i mitten på olika telefoner. Även på papperet det är inte lika kraftfullt som sina äldre syskon, det lämnar oss med några övergripande positivt första intryck. Det är också en av de minst kostsamma smartphones i Indien med en fingeravtrycksläsare.

(Se även: Coolpad Not 3 Lite vs. Coolpad Not 3)

Utformningen av Coolpad Not 3 Lite är inte banbrytande, och vi har redan sett liknande saker från flera andra billiga smartphones. Den har en vit polykarbonat kropp med en golden rim kör runt kanterna. Mäter 140.8×70.4×8.9mm, enheten för kraft och volym knapparna är lätta att nå med en hand. Att skriva är också lätt på Coolpad Not 3 Lite lager Google Tangentbord. Även om den vita bak skal är flyttbara, du kan inte ta bort batteriet. Greppet är bra, inte bara på grund av den här telefonen är kompakt storlek, men också på grund av att strukturen på skalet. Smartphone har två Micro-SIM-kortplatser och stöder dual standby och 4G LTE (Indiska band) på båda. En enda högtalare är placerade mot den nedre delen av den bakre, och fingeravtrycksläsare är precis under den bakre kameran.

coolpad_note_3_lite_back_ndtv.jpg

Den Coolpad Not 3 Lite har en 5-tums IPS-skärm med HD (720×1280 pixlar) upplösning. Skärmen är ljusa med en rimlig pixel täthet av 293ppi och hävdade 178-graders betraktningsvinkel, men är knappt synlig i direkt solljus. Även om text och bilder är inte lika skarp som sett på telefoner med full-HD-skärmar, detta verkar vara en bra affär med tanke på pris.

När det gäller prestanda är berörda, Not 3 Lite löper smidigt. I vår begränsade tid med smartphone, vi försökte flera appar och webbplatser, och stött på något lag. Växla mellan program var också stutter-free. Enheten rymmer en 64-bitars quad-core MediaTek MT6735 processor klockad till 1,3 Ghz, med en integrerad Mali T-720 GPU, klubbades med 3 gb LPDDR3 RAM. Coolpad är Coolt UI 6.0 overlay är baserat på Android 5.1 Klubba och är ganska okomplicerad. Företaget arbetar redan på en uppdatering baserad på Android 6.0 Marshmallow. Vi kommer att köra smartphone genom vårt fullständiga testa processen för att se hur det biljettpriser i olika situationer. Håll ögonen öppna för våra fullständig översyn av Coolpad Not 3 Lite.

coolpad_note_3_lite_camera_screen_ndtv.jpg

Enheten har många funktioner i kameran avdelningen. Den 13-megapixel bakre kamera har en f/2.0 bländare objektiv och är snabb på att ta bilder, även i svagt ljus. Även bilder tagna i artificiellt ljus tenderade att ha en geléliknande effekt när du zoomar in, detta bör inte vara mycket av en oro för mycket vanliga användare. Förutom den vanliga Foto och Video alternativ, Not 3 Lite har också en Pro-läget som ger användarna mer kontroll över bländare, ISO-nivå, ljusstyrka och färginställningar. Om att byta till den Pro-Läget, visar skärmen cirkulär ringer mycket som vi redan sett med Nokia smartphones. Bilden filter med Mono, Friska, Lugna, Minne och andra ingår också. Du kan även använda fingeravtryckssensor i ryggen som en avtryckare, särskilt när man tar selfie skott.

Talar om selfies, front-inför 5-megapixel kamera som levereras anständiga resultat. När vi hittade den främre kameran kämpade något i svagt ljus, det fungerade utan några problem i ljusa miljöer utomhus.

coolpad_note_3_lite_front_buttons_ndtv.jpg

Den Coolpad Not 3 Lite har 16 gb inbyggd lagring, av vilka användare som endast skulle komma runt 10.6 GB för deras applikationer och media. Detta kommer inte vara en fråga som smartphone också stöder microSD-kort upp till 64GB. Bluetooth 4.0, Wi-Fi, och Micro-USB (OTG) anslutning finns också.

Fingerprint sensor på den bakre panelen inte låta oss ner. Inte bara kan det användas som en kamera avtryckaren som nämnts ovan, men det kan också användas för att låsa upp olika appar, vilket är bra för den personliga integriteten. Ställa in fingeravtrycksläsare var smidigt och processen tog bara ett par enkla steg. Not 3 Lite har också en split-screen-funktionen, som tills nu så har vi oftast bara ses i mid-range och high-end smartphones.

Den Coolpad Not 3 Lite körs på en icke-flyttbara 2500mAh batteri som är specificerade för att leverera upp till 10 timmars samtalstid och upp till 200 timmar i standby-tid. Vi kan dock inte bekräfta att innan vi testa smartphone grundligt för vår fullständiga recension.

coolpad_note_3_lite_back_open_ndtv.jpg

Den senaste smartphone från Coolpad verkar som om det kommer att vinna några hjärtan baserade på de specifikationer och funktioner den erbjuder för väl under Rs. 10,000. Vi möter några problem när du använder den. Not 3 Lite är sannolikt att matcha konkurrensen från Lenovo Vibe P1m, Intex Moln Swift, och Lenovo A6000 Plus tillsammans med Xiaomi är Redmi 2 Prime. Coolpad verkar vara att göra en stark spela för budgeten smartphone marknaden, vilket kommer att hjälpa företaget att stanna på rätt spår efter att ha sålt 20 miljoner enheter under Q1-Q3 förra året. Håll utkik efter vår recension.

Ladda ner Prylar 360 app för Android och iOS för att hålla dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna, produkt
recensioner och exklusiva erbjudanden på populära mobiler.

Coolpad Note 3 Lite

Coolpad Not 3 Lite

  • Viktiga Specifikationer

  • Nyheter

Display5.00-inchProcessor1.3 ghz
Främre Kamera på 5 megapixel
Upplösningen 720×1280 pixelsRAM 3GBOS Android-5.1Storage16GBRear Camera13-megapixel
Batteri capacity2500mAh

Se fullständig
Coolpad Not 3 Lite
specifikationer

  • Coolpad Not 3 Lite Med 3GB RAM, fingeravtrycksläsare som Lanserades på Rs. 6,999

Mer
Coolpad
mobiler