Denne Patenterte Metode for Øyenbryn-Shaping Bruker det Gylne snitt

490

This Patented Method for Eyebrow-Shaping Uses the Golden Ratio

Skjønnhet moter kommer og går, og øyenbryn shaping er intet unntak. Men hva hvis det var en matematisk regel vi kunne sitere som hendene ned den perfekte form? Det er ideen bak patent nylig tildelt oppfinner Anastasia Soare i Beverly Hills i California, for en “panne kartlegging teknikk” som hogger nært til den såkalte “golden ratio.”

Det gylne snitt er noen ganger kalt “den guddommelige andelen”, eller i matematisk terminologi, rett og slett phi. Verdien er vanligvis gitt som 1.618, men i virkeligheten, det er en irrasjonell nummer med uendelig antall desimaler, som pi. Phi beskriver en spennende geometriske avvik. Hvis en linje er delt inn i to ulike lengder, slik at forholdet mellom den lenger segment til kortere segmentet er det samme som forholdet mellom hele linjen til lenger segment, og det resulterende tallet vil være noe nær 1.618.

This Patented Method for Eyebrow-Shaping Uses the Golden Ratio

Phi ble først nevnt i Euklids Elementer rundt 300 F.KR. Geometriske former er sagt å være i “guddommelig andelen” hvis prosenter av deres ulike sider ligner phi. Den mest vanlige er den gylne rektangel, det gylne triangel, og algoritmisk spiral, som kan sees på hvilken som helst innelukkede nautilus shell.

Hardcore fans av phi ofte se det gylne snitt i kunst, musikk, poesi, arkitektur, selv aksjemarkedet. Faktisk, øst og vest fasader av Parthenon er sagt å danne gylne rektangler (det vil si at de viser lengde-bredde-forhold på phi), selv om noen buzzkill matematikere counter at forholdet er ikke akkurat 1:1.618, men 1:1.71.

Uansett. Poenget er, phi er forbundet med estetisk perfeksjon. Så hvorfor ikke følge at andelen når det gjelder å forme ens øyenbrynene? Som Soare argumenterer i sin patentsøknad:

Sponset

Mange store kunstnere har proporsjonert sine arbeider i henhold til det Gylne snitt, som det antas å være estetisk tiltalende. Derfor, et “perfekt” ansikt ville vise Golden Ratio proporsjoner som disse: Avstand fra Toppen av hodet til Haken delt av Bredde-over-hodet er lik .phi.; Lengde-av-Munnen delt av Bredde-på-Nesen er lik .phi.; Utenfor avstand mellom Øynene dividert på Lengde-av-Munnen er lik .phi.; etc. Det følger av dette at, på et “perfekt” ansikt, high point (HP) av øyenbryn ville dele øyenbryn arch akkurat på det Gylne snitt punkt mellom startpunktet på øyebrynet (SP) og sluttpunktet på øyebrynet (EP) (SP-HP delt av HP-EP=.phi.).

Takk til Soare er oppfinnsomhet, snart vil vi alle går rundt med perfekt formet “phi-bryn.”

[US Patent #9,204,702]

[via Usannsynlig Forskning]

Bilder: (øverst) US Patent #9,204,602. (nederst) Det gylne snitt i en logaritmisk Kreditt: Bruker:Dicklyon/Wikimedia. Public domain.