Vart Fan Är Mitt Upp-och-Ner Emoji?

1296

Where the Fuck Is My Upside-Down Emoji?

När det gäller tredje parts tangentbord för iOS gå, Swype är fantastisk. Det är snabbt, det är stabilt, och det vet alla mina små skriva fel. Jag skulle aldrig använda något annat. Och ändå—jag hatar det.

Swype s emojis är att, oavsett anledning, inte kompatibel med Unicode ‘ s senaste emojis. Vilket innebär att Swype inte erbjuder vad har varit korrekt beröm som den största emoji: upp och ner smiley emoji.

Som du kan se i videon ovan, det tar mig ungefär sexton sekunder för att gå igenom hela proceduren för att komma ihåg Swype enda foible, byta tangentbord, byta till emoji, kommer till rätt flik, och äntligen—äntligen—att hitta min älskade upp och ner emoji.

Det är en av de små förtretligheter som blir mer och mer upprörande med varje upprepning, och jag gör det flera gånger om dagen. Swype, det finns redan så många fruktansvärda saker i den här världen. Snälla—ge mig bara detta.

Sponsrade

Kontakta författaren på ashley@gawker.com. Illustration Jim Cooke.