Uncharted 4 Har Mer Gemensamt Med Den Sista av Oss Än Du Tror

67

Uncharted 4 Has More in Common With The Last of Us Than You Think

Uncharted 4 är bara tre månader bort. Vad detta innebär är marknadsföring maskiner på Sony gör sig redo för den oundvikliga explosion av aktivitet som syftar till att göra dig medveten om (om inte omedelbart köper) PS4 exklusiva i en serie som är brett uppfattas som tv-spelet motsvarande Indiana Jones.

I en kör upp till att Solen lyckats tala till Uncharted 4: s Creative Director, Neil Druckmann på vad man ska förvänta sig. Utöver att antyda att huvudpersonen Nathan Drake kan dödas av, Druckmann låta det glida på att det har mer gemensamt med studio Naughty Dog Den Sista av Oss, bortsett från att dela samma talang inklusive Druckmann och Spel Direktör, Bruce Straley.

(Se också: Vad Uncharted 4 Multiplayer Beta Lärde Naughty Dog)

“De tre första [Uncharted-spel] hade denna bana kommer större och mer badass – vi ville inte fortsätta att bana, vi ville inte bli en karikatyr av oss själva”, säger han samtidigt talar om serien ” varumärke bombastiska actionscener. “Så vi sa ok, som delar är viktiga, men hur gör du bättre slips som delar med berättelse så att de kommer in på rätt tid för att spegla någon form av personlig konflikt i berättelsen?”

Han förklarade sedan vad Den Sista av Oss lärde laget i detta avseende.

“Men också något vi lärt oss från den Sista av Oss är inte alla som delar måste vara stor och explosiv,” han bekräftade att “Några av dem kan vara liten och intim – och som låter oss få mycket mer intressant och införa olika tempo än i tidigare Okända spel.”

Det ska bli intressant att se hur Naughty Dog dra här. Ännu mer så med tanke på att Uncharted-serien har en sommar åtgärder storsäljande vibe till det. Att försöka göra det till Den Sista av Oss kan bara bli en sväng upp för vissa. Tack och lov behöver vi inte vänta för länge med att ta reda på, spelet är ute den 26 April i USA och 27 April i Indien.

Ladda ner Prylar 360 app för Android och iOS för att hålla dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna, produkt
recensioner och exklusiva erbjudanden på populära mobiler.