Nyd den Flygtige Skønhed af Disse Frosne sæbebobler

750

Savor the Ephemeral Beauty of These Frozen Soap Bubbles

Blæser bobler er sjov i sommeren, men det bliver virkelig interessant, når den kviksølv, der styrtdykker i vinter. Når temperaturen bliver koldt nok, bobler vil fryse hurtigere, end de kan pop. Du kan se frysning bobler i aktion i en ny video fra Warszawa-baseret fotograf Pablo Zaluska.

Zaluska blev inspireret til at tage billeder af frosne bobler en forrygende kold dag, efter at have forsøgt at forklare, at hans tre-årige datter, hvorfor hun havde brug for at bære en varm frakke, inden de begiver sig udenfor. Så fortalte han Keder sig Panda:

Jeg var nødt til at finde et interessant svar, som ville tilfredsstille en preschooler s nysgerrighed, så jeg sagde til hende: “Det er så koldt, at selv sæbebobler fryse, og det ser virkelig smuk, du kender?”

Jeg så et glimt i hendes øjne, så jeg lovede at lave en film til at vise hende det. Hun var så begejstret for denne ide, at hun glemte, at hun ikke ønsker at sætte sin jakke på. Det var ikke let at fange dem, bobler, fordi kun omkring 5-10% af dem ikke bryde med det samme, og som du kan forestille mig, det var en udfordring at være patient på -15 grader Celsius. Men det var det værd, for nu at min datter har set det, vinteren er magi for hende.

Der synes at være masser af fotografer i slutningen fascineret af at fange disse flygtige objekter. Det er faktisk ret nemt at lave din egen straks frysning bobler med standard børns boble-gør væske. Boblerne skal fryse ret hurtigt og og kan vare op til 20 minutter. Hvis du har brug for dem til sidst, en lille smule længere, så prøv at tilføje nogle glycerin i mix. (Fotograf Chris Ratzlaff finjusteret sin egen opskrift på boble-gør flydende to får mere holdbare bobler, ved hjælp af varmt vand, majs syrip, en smule sukker, og opvaskemiddel.)

http://sploid.gizmodo.com/video-a-bubble…

Sponsoreret

Video: En boble straks fryser

Video: En boble straks fryser

Video: En boble straks fryser

Der er noget virkelig fredelige om at se denne video af en boble, der fryser i det stadig…

Læs mere Læs mere

Drejning disse kortlivede frosne skønheder i en snedig fotografi — ja, det er der, hvor den kreativitet og dygtighed kommer i, for ikke at nævne tålmodighed til at udholde temperaturer omkring frysepunktet for at få det perfekte billede.

[Via Griner Blæksprutte og Keder sig Panda]

Billede og video: Pablo Zaluska.