Geniet van de Vergankelijke Schoonheid van Deze Bevroren Zeepbellen

192

Savor the Ephemeral Beauty of These Frozen Soap Bubbles

Blowing bubbles is leuk in de zomer, maar echt interessant wordt het pas wanneer het kwik keldert in de winter. Wanneer de temperatuur van het koud genoeg is, bubbels zullen bevriezen sneller dan kunnen ze pop. U kunt kijken naar het vriespunt bubbels in actie in een nieuwe video van Warschau-op basis van de fotograaf Pablo Zaluska.

Zaluska werd geïnspireerd om foto ‘ s van bevroren bubbels een ijzige kou dag, na het proberen uit te leggen aan zijn drie-jaar-oude dochter waarom ze die nodig is om het dragen van een warme jas aan voordat je naar buiten. Zo vertelde hij aan Bored Panda:

Ik moest uitzoeken van een interessant antwoord die zou voldoen aan een peuter nieuwsgierig, dus ik vertelde haar: “Het is zo koud dat zelfs zeepbellen bevriezen en het ziet er echt mooi, weet je dat?”

Ik zag een twinkeling in haar ogen, zodat ik beloofd om een film te maken om haar te laten zien. Ze was zo enthousiast over dit idee, dat natuurlijk vergat ze dat ze wilde niet haar jas aan. Het was niet eenvoudig om vast te leggen die bellen omdat slechts ongeveer 5-10% van hen niet breken onmiddellijk en zoals u zich kunt voorstellen, was het een uitdaging om de patiënt bij -15 graden Celsius. Maar het was de moeite waard want nu mijn dochter heeft het gezien, de winter is magie voor haar.

Er lijken veel fotografen van wijlen gefascineerd door het vastleggen van deze tijdelijke objecten. Het is eigenlijk vrij makkelijk te maken uw eigen direct invriezen bellen met standaard voor kinderen bubble-het maken van een vloeistof. De bellen moeten bevriezen vrij snel en kan tot 20 minuten. Als je ze nodig hebt om een beetje langer, probeer het toevoegen van glycerine in de mix. (Fotograaf Chris Ratzlaff fine-tuned zijn eigen recept voor de bubble-het maken van vloeibare twee meer duurzame bellen, met behulp van warm water, maïs syrip, een beetje suiker en zeep.)

http://sploid.gizmodo.com/video-a-bubble…

Gesponsord

Video: Een bel direct bevriest

Video: Een bel direct bevriest

Video: Een bel direct bevriest

Er is iets echt rustig over het zien van deze video van een bubble het vriespunt in de nog steeds van…

Lees meer Lees meer

Het draaien van die kortstondige bevroren schoonheid in een kunstige foto — nou, dat is waar de creativiteit en het vakmanschap komen, en niet te vergeten het geduld om te verdragen temperaturen om te krijgen dat perfecte shot.

[Via Laughing Squid en Bored Panda]

Beeld en video: Pablo Zaluska.