HP Går Kæmpe Med Den Nye 15-Tommer Spectre x360

192

HP Goes Big With The New 15-Inch Spectre x360

En af vores foretrukne Windows-maskiner fra sidste år var HP ‘ s utrolig smidig Spectre x360, en 13-tommer bærbar, der kunne backflip i en tablet, hvis de har behov for. Nu vil HP ‘s udvidelse på den idé, bogstaveligt talt, med en helt ny 15″ Spectre netop annonceret på CES i Las Vegas.

Men størrelse er ikke alt. Den større Spectre gør store skridt i to områder: Skærm og højttalere. Denne gang omkring, Genfærd kommer med 4K, hvilket gør Spectre en utrolig attraktiv mulighed for video-og foto-fagfolk. Men hvis du ikke har brug for alle de pixels, du kan stadig bare gå med fuld HD.

HP Goes Big With The New 15-Inch Spectre x360

HP Goes Big With The New 15-Inch Spectre x360

HP Goes Big With The New 15-Inch Spectre x360

HP er lavet den klog beslutning i 2016 for at tilføje twin Bang & Olufsen-tunet højttalere på oversiden af enheden, flankerende tastatur. Dette skubber lyden på dig i stedet for at blive begravet under, og er særlig filmisk når den er foldet ind i teltet tilstand.

Men en større Spectre x360 gør den bærbare hybride tablet kapaciteter en lille smule skræmmende. Selv om den mindre version, tablet-tilstand var for store og klodsede til at være utrolig nyttigt, og den 15-tommer version øger kun at kejtethed. Men med Spectre ‘ s CNC aluminium chassis, kombineret med en 4K-og de nyeste Intel Core i-processorer alle i en 16mm krop, HP er gratis og premium, og de bare kan have noget værd alvorlig overvejelse.

At holde med den “store” tema, HP er også dimensionering HP Pavilion X2 til 12 inches inde i brystet på en full HD+ skærm (1920×1280) konfiguration. I betragtning af at de heldigvis fast, hvad der var galt med x2 sidste sommer, denne fyr er simpelthen den Pavillon, der er større søskende.

Sponsoreret

HP Goes Big With The New 15-Inch Spectre x360

HP Goes Big With The New 15-Inch Spectre x360

Den 15-tommer Spectre x360 vil gå på salg starter ved $1,150 på februar 14, og 12-tommer Pavilion x2 vil have en meget mere overskuelig startpris på $500, og den kan købes for en uge tidligere, Feb. 7. Begge dele vil være tilgængelig via HP.com.