YouTube Offline: Hvad Er Det; Hvordan til at Gemme en Video til Offline Visning

940

YouTube Offline: What Is It; How to Save a Video for Offline Viewing

Hvis du konsekvent finde dig selv på steder med plettet Internet-forbindelse – når de pendler til arbejde eller derhjemme, for eksempel – og du elsker at se videoer, så er YouTube ‘ s offline funktion er rettet mod dig. Funktionen gør det muligt for YouTube-brugere til at fortsætte med at nyde deres favorit videoer på deres Android-og iOS-enheder, selv når der ikke er nogen brugbare netværksforbindelse. Her er, hvad YouTube er offline funktion handler om, og hvordan du kan gøre brug af det.

(Se også: Hvordan til at Downloade Videoer Fra YouTube)

Lanceret i 2014, YouTube er offline funktion giver mulighed for Android-og iOS-brugere til at gemme videoer fra YouTube på deres enhed til senere forbrug. Disse videoer kan downloades via mobil data-eller Wi-Fi-netværk. Funktionen er ad-støttet, men så bliver du nødt til at sidde gennem en reklame, før det bliver til din video.

(Se også: YouTube Offline Afspilning Lanceret i Indien til Android-og iOS-Brugere)

Ikke alle videoer, der er til rådighed
Det er værd at bemærke, at ikke alle videoer, der er tilgængelig til offlinegennemsyn. Meget af Indien ‘ s populære YouTube-indhold, der kan downloades, men du kan komme på tværs nogle videoer, der er ikke tilgængelig til download.

youtube_offline_homescreen.jpg

Offline ledighed
En video hentet kan kun spilles offline i op til 48 timer. Efter dette, vil du nødt til at finde en fungerende Internet-forbindelse og re-sync-video med YouTube-app ‘ en for eventuelle ændringer og ledighed status.

Kommende funktioner
Selskabet annoncerede for nylig, at YouTube ‘ s offline funktion vil snart få to nyttige tilføjelser. Sundar Pichai, Google CEO sagde, at brugerne vil få mulighed for at konfigurere, hvornår på download – så du kan kø download når du fri i dag, og planlægge det til at ske om natten, når du sover, for eksempel – og baggrund downloade. Vi forventer, at funktionerne til at rulle ud i de kommende måneder.

(Se også: YouTube for at Få Baggrund Download, Forbedret Pause Buffering, og Mere)

Hvordan til at downloade og administrere en gemt YouTube video

Til at lave en YouTube-video, der er tilgængelige offline, skal du først åbne den YouTube – app til din Android eller iOS smartphone eller tablet.

Besøg den video fil, du vil hente. Kig efter den Tilføj til Offline ikonet under video (alternativt kan du klikke på den sammenhængsafhængige menu-knappen, og vælg Tilføj til Offline – option). Gør opmærksom på, at hvis en video ikke er tilgængelig til offlinegennemsyn, vil det have en krydsede Tilføj til Offline-knappen. Du kan ikke hente sådan en video til din enhed.

add_to_video_gadgets360_1.jpg

Ved at klikke på den Tilføj til Offline knappen, YouTube-app ‘ en vil bede dig om at vælge den opløsning – Lav, Medium, HD – af filen. Lav kvalitet vil downloade hurtigt, tager mindre plads på din enhed, men vil være af relativt dårligere kvalitet. Når du vælger kvalitet, video, vil begynde at spare på din enhed.

vid_res_gadgets360_1.jpg

Visning eller sletning af en YouTube-video offline

Bemærk, at der gemte video vil være tilgængelig inde i YouTube-app ‘ en. For at finde filen, skal du gå til forsiden af YouTube. Du kan gøre dette ved enten at trække video ned ved hjælp af gestus, eller ved blot at trykke på tilbage knappen på din Android.

Når du er på startsiden, skal du klikke på fanen Konto (den ene højre hjørne, der ser ud som et menneske).

saved_videos_gadgets360_homescreen.jpg

Du vil finde Gemte videoer på denne side. Ved at klikke på denne, vil vise dig alle de videoer, du har gemt for offline-visning. Hvis du vil slette en video, skal du klikke på den kontekst menuen ved siden af video, og vælg Fjern fra gemte videoer.

youtube_saved_videos_gadgets360_1.jpg

Hvordan har du lide YouTube offline funktion? Er du have nogen problemer med at gemme en fil? Lad os vide via kommentarerne nedenfor.

Download Gadgets 360 app til Android og iOS til at holde dig ajour med de seneste tech nyheder, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.