Hvordan du kan Genbruge Dit juletræ

140

How to Recycle Your Christmas Tree

Ægte juletræer er smuk. De lugter godt. De ser fine som helvede. De er ikke lavet af plastik, og som importeres fra Kina, som de fleste af de falske træer, du kan købe. De er ikke falske, hvilket betyder, at de nemt kan antages at besidde, der mest eftertragtede egenskab af alle, er ægte.

Men de har en begrænset levetid, og efter ferien er forbi, er du tilbage med et rådnende træ liget, der skal bortskaffes, før rådne og stinke og nåle ske overalt. Sikker på, de er biologisk nedbrydelige, men hvis du vil købe et træ specifikt hugget ned til at være dekorative, det er godt at finde ud af noget nyttigt at gøre med det, i stedet for at smide den ind med din gave ombryd og rest ost dip.

Masser af folk smide deres brugte træer i papirkurven, beder for, at Julemanden vil glemme deres spild af tid den næste Dag Præsenterer ruller rundt, men det behøver ikke at være sådan. Der er et par gode muligheder for genbrug i dit træ.

Bioklip-programmer

De fleste byer tilbyder programmer, der vil gøre din de-tinseled træet i muld. I New York, for eksempel, MulchFest program lader dig slippe din ikke-længere-ville træet ud på en masse forskellige steder i hele byen i begyndelsen af januar. Der er også visse områder, der vil nedbryde dine træer og giver dig en taske af barkflis til at tage med hjem, og en curbside collection program, hvis du er for doven til at slæbe din dør træet omkring (du bliver nødt til at tage glimmer ud først).

Chicago, LA, Atlanta, og andre større byer tilbyder lignende bioklip og skår programmer. I landdistrikterne, folk er mere tilbøjelige til at eje deres egen flishuggere, at gøre DIY bioklip nemmere. Medmindre du bor i et kystnært område, dette er den bedste mulighed for genbrug i dit træ. Gøre det!!!!

Sponsoreret

Gendannelse af kystnære strandenge

Gamle juletræer er en værdifuld ressource på kysterne. I Louisiana, folk kan sætte deres træer, for curbside pickup, og de er faldet i indhegnede områder på kysten for at forhindre erosion. Træerne hjælper med at begrænse saltvand fra siver indad og dreje ind i sediment. Dette stopper kyster fra at blive ædt af havet.

Louisiana National Guard hjælper med at arrangere træer i Jefferson Parish, et område syd for New Orleans. Over 60.000 træer er placeret som en naturlig barrikaderne hvert år. I New Jersey, gamle juletræer til at hjælpe med at forhindre erosion på klitter. Træerne er lagt på toppen af klitterne for at minimere skader fra vinteren vind.

Fodre dyrene?

En hjemmeside jeg har fundet, der kaldes “Hvordan og Hvor man kan Genbruge eller Bortskaffe Dit juletræ” har været en uvurderlig ressource i at skrive denne artikel. Men det giver nogle tvivlsomme råd, der slår til lyd for at sætte friske appelsin skiver og popcorn på dit træ og gøre det til en fritstående fugl-arkføderen, indtil det er sprødt nok til at bryde fra hinanden i hånden. Jeg er ikke fortaler for denne tilgang, fordi det er spild af velsmagende orange skiver, og det lyder alt for kompliceret, og lyder også som om du vil være bryde fra hinanden et gammelt træ, der er omfattet i fugl lort.

Stadig, det er en mulighed. Glædelig Jul!

Dette indlæg blev oprindeligt bragt på December 27, 2014.