Hur man Framhäver Vågigt Hår: 9 Steg (med Bilder) – wikiHow

401

Frågor och Svar

Personer med vågigt hår måste följa ett par olika styling tips för att förhindra frissigt hår. Du kan uppnå mjuka vågor som är väl definierade, med hjälp av en mängd olika hår produkter som är utformade för vågigt eller lockigt hår. Du kan också kamma och torka håret med hjälp av särskilda styling tekniker för att hålla hanterbara vågor. Med rätt hår produkter, hår styling verktyg och tillbehör, du kan skapa multi-dimensionell vågor som är smidig och blank istället för frissigt och glanslöst. Lär dig hur man förebygger frissigt hår och skapa multi-dimensionell vågor genom att följa stegen nedan.

Annons

Steg

 1. Image titled Get Wavy Beach Hair Step 1 Image titled Get Wavy Beach Hair Step 1

  1Edit steg 1
  Tvätta håret med ett lätt schampo och balsam. Med ett lätt balsam som ger håret mer kropp och förhindrar att tynga ner håret. De flesta lätt schampo och balsam har mindre tillsatser och biprodukter, och som förhindrar build-up från att samlas inom hår.

  Annons

 2. Image titled Do Casual Hairstyles Step 11 Image titled Do Casual Hairstyles Step 11

  2Edit steg 2
  Använd en handduk för att torka håret. När du torkar håret, använda en klappande rörelser som motsätter sig en gnugga motion, som gör håret frissigt. Du kan också svepa ditt hår på toppen av huvudet med en torr handduk för ett par minuter för att avlägsna överflödigt vatten.

 3. Image titled Do Casual Hairstyles Step 9 Image titled Do Casual Hairstyles Step 9

  3Edit steg 3
  Spraya fuktigt hår med en leave-in balsam. Se till att pälsen hela övre delen av hår samt hår under det översta lagret. Använd ett dån rörelse med händerna för att hjälpa till att ställa vågorna.

 4. Image titled Condition Curly Hair Step 5 Image titled Condition Curly Hair Step 5

  4Edit steg 4
  Plats 1 tsk. (5 g) av hår serum i handflatan. Gnugga händerna tillsammans för att jämnt fördela hår serum i hela händerna. Använd en dubbel funktion hår serum som är utformade för att sluta frissighet och ger håret med extra fukt.

 5. Image titled Control Your Hair Step 7 Image titled Control Your Hair Step 7

  5Edit steg 5
  Använd samma krama håret med teknik för att applicera hair serum till håret. Tvätta händerna när du har tillämpat alla serum till håret.

 6. Image titled Get Beautifully Curly Hair Overnight Step 3 Image titled Get Beautifully Curly Hair Overnight Step 3

  6Edit steg 6
  Applicera ett hår en skyddande produkt till håret. Det finns olika versioner av denna produkt. Beroende på vilken typ av produkt du har, du kommer att ha att spraya direkt på håret eller gnugga den i dina händer och använda krama håret med teknik när du applicerar det i håret.

 7. Image titled Accentuate Wavy Hair Step 7 Image titled Accentuate Wavy Hair Step 7

  7Edit step7
  Bifoga en diffusor till hårtork. En diffusor fungerar till torrt hår genom att blockera direkt värme, som är en känd orsak till torrt, skadat hår och kluvna toppar.

 8. Image titled Accentuate Wavy Hair Step 8 Image titled Accentuate Wavy Hair Step 8

  8Edit step8
  Växla temperatur på hårtorken en cool inställning. Den svala inställningen bidrar till torrt hår och låser in curl, som ger dig längre livslängd vågor.

 9. Image titled Control Your Hair Step 4 Image titled Control Your Hair Step 4

  9Edit step9
  Torka håret med hårtork och diffusor. Krama håret som du torrt hår. Fortsätt att torka och krama håret med håret tills hela huvudet av hår är torrt. Separat stora sektioner av håret för att uppnå mjukare vågor.

  Annons